09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben herife pek hizmet etmem çok şükür eli ayağı sağlam derim
zaten annemde yiyos ordada masayı ben toplarım dizerim falan çayıda ben getiririm ama eve geldikmi meyveyi falan kendi soyar bana verir sağolsun

tikkat tikkat önemli duyuru

kızlar ben sizinle böyle konuşuyorum sanmayın ki
reeldede böyleyim..
Evet keyifli insanım ama herkesle ki çoğu kişiyle bu tür muhabbetlere girmem
ancak canım ciğer olan insanlarla
beni yanlış tanımayın lütfen

seni yanlış tanımışım

hayal kırıklığına uğradım

Forever SAGA diyon yani Gel senle tavla atalım, bir alayım boy ölçünü

bunu neden belirtme gereği duydunki canım ?

bende normalde boyle degılım hatta bır kız var bızım akraba ulan hepmı boyle mevzulardan konusur hanı bı konu acmıstım benım oglanı gormus balkonda dıye o
hep bırını sevısırken gorur bırını gıdıklanırken bununla gozgoze gelırler
ulan dıyorum bunun konuscak bı mevzusu yok yat asa kalk yukarı s.eyden konusuyor

aynen bizde öyleyiz canım sıkıntı yok
birisi sana bişeymi dedi hemen dövelim
neden açıklama yaptın
bomba bir hikayemi anlatcan

itina ile hayallere çomak sokulur

yok ya bence bu ısı seven karılar ısvelı oluyoryuruyus olsun konusma olsun hareket

ama bır ksııden duymusutm bunu boyle baktıgında sekiz bombası gıbı duran kadınalrdan bı halt cıkmıyormus

sonracım bırde yenı evlenen karı tripleri var biirde bekar yuzeysel bısey yasayan bence ben hepsını ayırt edebılırım 2 saat aynı ortamda kalmam yeterlı

dün konuşuyodunuz ya tatillere gitmişiniz. aman ne tatili eğitimlere sevgililerinizle..

itiraf ediyorum bende gitmiştim. ama gittiğim kişiyle evlendim. evlendiğim kişiyle boşandım.
çok masumaneee

bunu neden belirtme gereği duydunki canım ?

Hepte konuşmak sıkar be

beni tam anladığınız gibiyim evde sokakta işte aynı terane Beni nasıl anlarsanız anlayın

aynen bizde öyleyiz canım sıkıntı yok
birisi sana bişeymi dedi hemen dövelim
neden açıklama yaptın
bomba bir hikayemi anlatcan

yok tatlım kimse bişi demedi diyemez de
Sadece nedense acıklama gereği duydum
Bomba hikayem henüz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…