yok ya bence bu ısı seven karılar ısvelı oluyoryuruyus olsun konusma olsun hareket
ama bır ksııden duymusutm bunu boyle baktıgında sekiz bombası gıbı duran kadınalrdan bı halt cıkmıyormus
sonracım bırde yenı evlenen karı tripleri var biirde bekar yuzeysel bısey yasayan bence ben hepsını ayırt edebılırım 2 saat aynı ortamda kalmam yeterlı
o gecmıs sayfayada bıseymı dedı ya o hızmetcı hıkayesını ben gormedım yaaaynen bizde öyleyiz canım sıkıntı yok
birisi sana bişeymi dedi hemen dövelim
neden açıklama yaptın
bomba bir hikayemi anlatcan
Forever SAGA diyon yaniGel senle tavla atalım, bir alayım boy ölçünü
dün konuşuyodunuz ya tatillere gitmişiniz. Aman ne tatili eğitimlere sevgililerinizle..
Itiraf ediyorum bende gitmiştim. Ama gittiğim kişiyle evlendim. Evlendiğim kişiyle boşandım.
çok masumaneee
Hepte konuşmak sıkar be
yok tatlım kimse bişi demedi diyemez de
Sadece nedense acıklama gereği duydum
Bomba hikayem henüz yok
Ben gidiyorum +18e konu açıcam
Hemen hemen her türlü kumar oyunlarını bilirim
Abim sağ olsun
Tavlayı bilmiyorum
dün bi eğitime gitmiştin sen noldu o iş anlatsana aa
dün değildi o sabahtı..
Godeste günleride şaşırdın sen kuzu
yok ya bence bu ısı seven karılar ısvelı oluyoryuruyus olsun konusma olsun hareket
ama bır ksııden duymusutm bunu boyle baktıgında sekiz bombası gıbı duran kadınalrdan bı halt cıkmıyormus
sonracım bırde yenı evlenen karı tripleri var biirde bekar yuzeysel bısey yasayan bence ben hepsını ayırt edebılırım 2 saat aynı ortamda kalmam yeterlı
dün konuşuyodunuz ya tatillere gitmişiniz. aman ne tatili eğitimlere sevgililerinizle..
itiraf ediyorum bende gitmiştim. ama gittiğim kişiyle evlendim. evlendiğim kişiyle boşandım.
çok masumaneee
Kahvede iddiasına oynanınca kumar oluyoKumar değil bu bi kere
dün mü sabah gitmiştim yahu
bursa yerine sarımsaklıya..
Hasta hakları eğitimi alıcktım normalde
burcunun haklarını öğrettim geldim
ay sormaaaaa şu an burdamıyım rüyadamıyım onu bile anlayamıyorum. Biri beni pandii.. Ay mıncıklasın
bende güya ilknurla avşaya gitmiştim ama işin aslı kuşadasındaydım. aah ah keşke ders alıp evlenmeyeydim sinir etmişti beni o zmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?