09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İddiaya göre Bursa'da böyle bir olay olmuş

Ay benim de siyaset yapasım tuttu, cuma cuma ayıplı muhabbet yapmam!

Saçmalıklar silsilesi gibi ama
Artık toplumumuz çok duyarsız oldu
Boğulan adamı kurtarmak yerine telefonuna çeken bi millet olduk
Tecavüze de aynı şekilde seyirci kalındıysa cidden, eyvahlar olsun

allah allah hangi ilçeymiş acaba...

eniştemde polis hem çingenelerin hemde doğuluların semtinde doğruysa kesin duyarız ondan....

Umarım yalandır da duymazsınız :26: İlçe olarak bilmiyorum ancak Bursa'da geçtiğine dair Cuma vakti yemin ediyorum diyerek anlatmış... Roman mahallesiymiş :S

bizde yeni yaptırdık.. arkadaşım sigortacı halkı tavsiye etmedi. seninde vardır tanıkların gerçi ama eğer istersen fiyat alırız :)

nıye halk uymaz dıyon ya oaran onayladım ben 600 tl mı vercem
maılde attım gormedın

Umarım yalandır da duymazsınız :26: İlçe olarak bilmiyorum ancak Bursa'da geçtiğine dair Cuma vakti yemin ediyorum diyerek anlatmış... Roman mahallesiymiş :S

ayyy inşallah yaa... Tövbe yarabbim (( ama hakkaten tüm pislik bu çingenelerde...

eniştem trakyadan geldi 7-8 ay oldu, trakyanın çingeneleri ne kadar asilmiş diyor....

geçenlerde de kürtlerle, çingeneler kavga etmiş, eniştemlerde ayırmaya gitmiş, çingenenin biri; abe polis abi, bu kürtler, güzelim bursamızın içine ettiler demiş, eniştem, yarıldık yaa diyo, boklu sidikliye mana bulur hesabı

kızlar ben çıkıyorum beynim sulandı iyice
işleri toparlıyayım mesai bitecek.
öptüüüüm iyi hafta sonları
kocalara hizmet etmeyi unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…