- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
az once cok kotu bir kavga oldu arka sokakta 20yaslarnda evli bi cocuk aynı yaslarda cocugun karısına asılmıs cocukta karısına asıldı dye adamın evini bastılar karısına evinin onunde tecavz etti anadan dogma soydu surukledi
Ve coluk cocuk herkes gordu kadın 18yaslarnda 7 8aylık bebegi var silahlarla evi bstlar asılan cocugun babasınında kafasını yardılar arabasını evini kırdılar doktuler cok kotu ya bide tecavuz edn cocugun yanında anası babası vardı bktılar ole
İddiaya göre Bursa'da böyle bir olay olmuş
Ay nerden aldın bunu, şaka gibi :S
Ay nerden aldın bunu, şaka gibi :S
texasa döndü ortalık
bu ne yahu
texasa döndü ortalık
bu ne yahu
Yüzkitabından aldım, bi sayfa var isimsiz mesajlar paylaşıyorlar orda okudum birisi yazmış
Tüylerim diken diken oldu valla. Dilerim asparagstır.
Kimse inanmamış, konu sahibi tekrar yazmış yemin etmiş gerçek olduğuna, Bursa'da olmuş çingenelerin mahallesinde mi ne.
O halde topluca bela okuyabiliriz, yapanın da seyredenin de allah belasını versin!
Kimse inanmamış, konu sahibi tekrar yazmış yemin etmiş gerçek olduğuna, Bursa'da olmuş çingenelerin mahallesinde mi ne.
allah allah hangi ilçeymiş acaba...
eniştemde polis hem çingenelerin hemde doğuluların semtinde doğruysa kesin duyarız ondan....
bizde yeni yaptırdık.. arkadaşım sigortacı halkı tavsiye etmedi. seninde vardır tanıkların gerçi ama eğer istersen fiyat alırız :)
Umarım yalandır da duymazsınız :26: İlçe olarak bilmiyorum ancak Bursa'da geçtiğine dair Cuma vakti yemin ediyorum diyerek anlatmış... Roman mahallesiymiş :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?