09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hee sen de ctsi çalışmayan tayfadansın...ne iş yapardın sen?

iyi iyi çoğalıyoruz. kaça kadar burdasınız bakem?
senin bir ara kanaman var gibi okudum hayal mayal? ne durumdasın?

evet bi ara oldu şimdilik yok
ama içerde durumlar nasıl bilmiyorum tabe keşke süpermenin gözlerine sahip olsaydım

sen nasılsın ipek ?

sen bekar evindemi kalıyon kıssssssssss abowwwwwwwwww çılgın gız seni ev arkadişin bayanmı
(meraklı teyze tarzı)

nereye gidicen bakem 2 de

mahallenin meliha teyzesi modunda
annemlerin yötecisi böyle aynen. kadın bir komik anlatamam. kapılara değişik notlar yazıyor. giriş kapısına yazmış ki geçen:
--kapı çalınca kimooooooo demeden otomatiğe basmayın..
asansöre yazmış: 3 kişiden fazla binmeyin taşımaz.
kesin öğrenciler yazmış demiş ki: bindik bi s.kim olmadı

sen bekar evindemi kalıyon kıssssssssss abowwwwwwwwww çılgın gız seni ev arkadişin bayanmı
(meraklı teyze tarzı)

nereye gidicen bakem 2 de

hahaha kocayı boşadıktan sonra ev tuttum kendime. arkadaşımda bikaç aya Anadolu yakasına geçicek sabiha gökçen diim ben yada anadludanda uzağa misafirim bikaçaylık.

bekar bayan canım. bizde yanlış olmaz

pazar günü gösterim varya bugünden nkostüm provasına gidiciim ama çıkışta gezmelere giderizz

evet bi ara oldu şimdilik yok
ama içerde durumlar nasıl bilmiyorum tabe keşke süpermenin gözlerine sahip olsaydım

sen nasılsın ipek ?

sıkıntıdan patladığım kesin. 1 de çıkacağım. kızım babasıyla evde kahvaltı yaparken ben isyankarları oynuyorum. ne zaman gitcen dr ye kaçıncı haftadasın tam olarak şimdi?

süppermiş

arada erkek at kız eve

yok anasına sen tiyatrocu deelsin herhal?

hee sen de ctsi çalışmayan tayfadansın...ne iş yapardın sen?

evet canım çok şkürr. bankacıyım ben. ama mesai bile olmaz bizde. 1 kere müdürüm istedi kalmıştım. mesai 18 de bitiyor fazla mesai 18:20 de bitmişti

sıkıntıdan patladığım kesin. 1 de çıkacağım. kızım babasıyla evde kahvaltı yaparken ben isyankarları oynuyorum. ne zaman gitcen dr ye kaçıncı haftadasın tam olarak şimdi?

salı günü gideceğim öncesinde bişi olmazsa zaten geçtiğimiz çarşamba doktordaydım karından zar zor görmüştü keseyi içerde kanama falan da yok dedi 5 saat sonra lekelerim geldi
o yüzden gitmedim geri çünkü baksana karından görmesi güç olacaktı yine o yüzden biraz büyüsünde teyzeyi 9-10mm olsun öyle gidiceğiz

evet canım çok şkürr. bankacıyım ben. ama mesai bile olmaz bizde. 1 kere müdürüm istedi kalmıştım. mesai 18 de bitiyor fazla mesai 18:20 de bitmişti

ayy özel banka mı devlet bankası mı? orada görevin ne senin?
bankacılar benim özel ilgi alanıma girer.
hem çok süslüdürler hem de bir halt bilmezler...
bir kaç diyalog yazayım...
ararım kızı... bir soru..
---ımm ipek hanım ben bir istanbula sorayım döneyim size.
--X kişiye yönlendireyim.

hele bir var tam bir ömür.bir gün aradı bir şey soracam dedi.. sorusunu sordu.. dedim aslında benim sormam lazım bunu size siz bana soruyorsunuz. bilir kişi merci sizsiniz burada.
dedi ki: ben yeni geldi ya arkadaşlara soramıyorum. bu durumda siz daha iyi bildiğiniz için size sorayım dedim..

komikler ya çoğu..

geçmiş olsun arkadaşmm bende aynı durumu çekiyorum bazen özellikle lanet olası geçen cmtrsi tuttu pazar açık öğretim sınavlarmdan kalcm sanırsm

migren ilacın yokmu bacım
geçmiş olsun bu arada

vede yeni gelen heerkes gunaydın

amigren hapım vardı ama bitmişti
uzun süredir tutmuyordu aslında
fakat bu hafta işte cok sinirlendim gergin bir haftaydı benim için aslında.

acile gidicem bir iğne yaptırıcam canım. birde hapımı yazdırayım gecer..
akşam birde düğün var gitmem gereken

teftiş kurulundayım canım ben. şubeleri, çalışanları denetleriz müşterilerle konuşmuyoruz. ama bankacıların bi kısmı accuk eksik tahtalı onu kabul ediyorum.

zibidi geçmiş olsun.

ben kaçar arkadaşım uyandı kahvaltı hazırlayayım< öptüm hepinizi. akşam girerim inş..

ee zaten karından göremez ki canımcım.ben 7. haftada gitmiştim alttan bakmıştı.. neden alttan baktırmıyorsun ki canım? hiç görmüyor zaten altı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…