günaydın canımm. bende dün akşam 2 buçuğa gelirken yattım kşitabım vardı onu bitirdim flan fişman. tabi annem saat 6 da uyandığı için sabah sabah aradı beni 8.30 da uyandırdı uyuyamadımda. kk ya bakam dedim
kahvaltı hazırlamam lazım haftaiçi temizlik ve yemeği hep ev arkadaşım yapıyo bi kerede ona ben sürpriz yapiim. zaten bugünde 2 de çıkıcam evdn tee ne zmn gelirim bilinmez
iyi iyi çoğalıyoruz. kaça kadar burdasınız bakem?
senin bir ara kanaman var gibi okudum hayal mayal? ne durumdasın?
sen bekar evindemi kalıyon kıssssssssss abowwwwwwwwww çılgın gız seni ev arkadişin bayanmı
(meraklı teyze tarzı)
nereye gidicen bakem 2 de
sen bekar evindemi kalıyon kıssssssssss abowwwwwwwwww çılgın gız seni ev arkadişin bayanmı
(meraklı teyze tarzı)
nereye gidicen bakem 2 de
evet bi ara oldu şimdilik yok
ama içerde durumlar nasıl bilmiyorum tabe keşke süpermenin gözlerine sahip olsaydım
sen nasılsın ipek ?
mahallenin meliha teyzesi modunda
annemlerin yötecisi böyle aynen. kadın bir komik anlatamam. kapılara değişik notlar yazıyor. giriş kapısına yazmış ki geçen:
--kapı çalınca kimooooooo demeden otomatiğe basmayın..
asansöre yazmış: 3 kişiden fazla binmeyin taşımaz.
kesin öğrenciler yazmış demiş ki: bindik bi s.kim olmadı
arada erkek at kız evehahahakocayı boşadıktan sonra ev tuttum kendime. arkadaşımda bikaç aya Anadolu yakasına geçicek sabiha gökçen diim ben yada anadludanda uzağa misafirim bikaçaylık.
bekar bayan canım. bizde yanlış olmaz
pazar günü gösterim varya bugünden nkostüm provasına gidiciim ama çıkışta gezmelere giderizz
hahahakocayı boşadıktan sonra ev tuttum kendime. arkadaşımda bikaç aya Anadolu yakasına geçicek sabiha gökçen diim ben yada anadludanda uzağa misafirim bikaçaylık.
bekar bayan canım. bizde yanlış olmaz
pazar günü gösterim varya bugünden nkostüm provasına gidiciim ama çıkışta gezmelere giderizz
hee sen de ctsi çalışmayan tayfadansın...ne iş yapardın sen?
yok anasına sen tiyatrocu deelsin herhal?
sıkıntıdan patladığım kesin. 1 de çıkacağım. kızım babasıyla evde kahvaltı yaparken ben isyankarları oynuyorum. ne zaman gitcen dr ye kaçıncı haftadasın tam olarak şimdi?
evet canım çok şkürr. bankacıyım ben. ama mesai bile olmaz bizde. 1 kere müdürüm istedi kalmıştım. mesai 18 de bitiyor fazla mesai 18:20 de bitmişti
lanet gelesi migrenimle cmt. gününe merhaba dedim
birazdan izin alıcam acile gidicem.
ve bir daha da gelmicem bugün işe..
lanet gelesi migrenimle cmt. gününe merhaba dedim
birazdan izin alıcam acile gidicem.
ve bir daha da gelmicem bugün işe..
migren ilacın yokmu bacım
geçmiş olsun bu arada
vede yeni gelen heerkes gunaydın
ayy özel banka mı devlet bankası mı? orada görevin ne senin?
bankacılar benim özel ilgi alanıma girer.
hem çok süslüdürler hem de bir halt bilmezler...
bir kaç diyalog yazayım...
ararım kızı... bir soru..
---ımm ipek hanım ben bir istanbula sorayım döneyim size.
--X kişiye yönlendireyim.
hele bir var tam bir ömür.bir gün aradı bir şey soracam dedi.. sorusunu sordu.. dedim aslında benim sormam lazım bunu size siz bana soruyorsunuz. bilir kişi merci sizsiniz burada.
dedi ki: ben yeni geldi ya arkadaşlara soramıyorum. bu durumda siz daha iyi bildiğiniz için size sorayım dedim..
komikler ya çoğu..
salı günü gideceğim öncesinde bişi olmazsa zaten geçtiğimiz çarşamba doktordaydım karından zar zor görmüştü keseyi içerde kanama falan da yok dedi 5 saat sonra lekelerim geldi
o yüzden gitmedim geri çünkü baksana karından görmesi güç olacaktı yine o yüzden biraz büyüsünde teyzeyi 9-10mm olsun öyle gidiceğiz
nerene vuruyor zibidi tam olarak ağrı? sana bir reçete vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?