Bilim hangi ay?
Evet katiliyorum farkindalik kesinlikle artiyor
cinde uretılmıslerı var
markafonı satıyor
tabanı ınce oluyor onlar cok acıtıyor kucuk parmakları
bende conevrse cok severım
fena degıl rahatlıga
oglumad ahep converse alıyorum :)
oda çok para ya
onu alcama gider 1 gram altın alırım
ben ayakcıklar sevmedi Kaderim :)
her babatide giyemiyorum tabanı yere sıfır olmayacak mesela :)
arza galiba benim ayaklar.
rahatsız olurum ama belli etmem yani aynı durumda ben gel kal derdim
kocam gibi konuştun :)))))
ama çok uzun süre giyebiliyorsun kullanma süresine bakınca aynı hesap oluyor aslında.
yok bu sefer ayıplı değil,
benim bi konuyu takıntı yaptım kendime de ,
kayınvalidemin evi ilaçlandı sabah yarım saat dışarıda durması gerekiyor , bizimde evlerimiz yakın dün bana söyledi ağzımı aradı yani bende konuyu geçiştirdim ( bana gel dememi bekliyo) sonuçta ben işteyim evde olucak olsam çağırırdım zaten
sabah ta eşim öğlen eve gideceğinden evdeydi öğleden sonra beni aradı annemlerin evi ilaçlanmış illa gel bizim eve ( ki benim gıcık olduğum bi durum olduğunu bilir)dedim ama gelmedi dedi ( hafif kinaye hissettim ) ama sonuçta dün kayınvalidem benden bi hareket görmediği için gelmek istemedi sanırım ,
kayınvalidemle aramda bi sorunum yok öyle açığımı arayan bi kadın değildir daha toparlamaya çalışır
siz de evde yokken kayınvalinizin evinize gelmesinden rahatsız olur musunuz ? yoksa gereksizmiydi benim yaptığım
Sovr icin icin hoslanmasamda gel demek gerekir, hele karistirip, kusur arayan biri degilse.
kayınvalidemin evi ilaçlandı sabah yarım saat dışarıda durması gerekiyor , bizimde evlerimiz yakın dün bana söyledi ağzımı aradı yani bende konuyu geçiştirdim ( bana gel dememi bekliyo) sonuçta ben işteyim evde olucak olsam çağırırdım zaten
sabah ta eşim öğlen eve gideceğinden evdeydi öğleden sonra beni aradı annemlerin evi ilaçlanmış illa gel bizim eve ( ki benim gıcık olduğum bi durum olduğunu bilir)dedim ama gelmedi dedi ( hafif kinaye hissettim ) ama sonuçta dün kayınvalidem benden bi hareket görmediği için gelmek istemedi sanırım ,
kayınvalidemle aramda bi sorunum yok öyle açığımı arayan bi kadın değildir daha toparlamaya çalışır
siz de evde yokken kayınvalinizin evinize gelmesinden rahatsız olur musunuz ? yoksa gereksizmiydi benim yaptığım
Selamunaleykum hanımlar gecerken ugradım:) hatrınızı sorayım dedim nasılsınız
3 mayıstı doğum günüm yeni geçti 81 3 mayıs günü dallas oynarken doğmuşum ben annem öyle der
yani zorunlu bi durum aslında keyfi bişi değili ayrıca yarım saat yada bir saat , ne bilim eşime de dedim geçen sene yada ondan öncekş sene napıyodu , bilemedim işte
Ben de kısayım ki, nolcak
Hiç topuklu da giymem, gelinlik altına bile babet giydim :123::123:
Converse de cannndırşirkette giyemesem de
Sovr senin ki çok iyi ya
Kimisine gelme desen yine gelir
Bende rahatsız olurum, yarım saatten ne olacak bi çarşı pazar yapsın 1 saat geçer
Size gelmesi şart değil
Komşu da 2 lak lak etse zaten kaç yarım saat geçer
yani zorunlu bi durum aslında keyfi bişi değili ayrıca yarım saat yada bir saat , ne bilim eşime de dedim geçen sene yada ondan öncekş sene napıyodu , bilemedim işte
Canım ben gel kal derdim, ama bazı insanlar kendileri evde yokken bir başkasının eve girmesini istemez, bu da gayet normaldir.
Zaten bence düşünceli bir insan, ev sahibi evde yokken eve girmek istemez, kayınvaliden de öyle yapmış.
Bence durma üstünde, gönlünü bir şekilde alırsın.
Aleyküm selam canım, hoşgeldin
Benim de 4 mayıs ve ben de 81 doğumluyum
Canım ben gel kal derdim, ama bazı insanlar kendileri evde yokken bir başkasının eve girmesini istemez, bu da gayet normaldir.
Zaten bence düşünceli bir insan, ev sahibi evde yokken eve girmek istemez, kayınvaliden de öyle yapmış.
Bence durma üstünde, gönlünü bir şekilde alırsın.
Aleyküm selam canım, hoşgeldin
Ben de 32 yaşındayım ve ben de boğayım
Topicte ne cok boga var elele versek bu inatla dunyayi fethederiz biz
Gectimi dogum gunun ne zamandi?
Selamunaleykum hanımlar gecerken ugradım:) hatrınızı sorayım dedim nasılsınız
Aleykumselam hosgeldin.
Iyiyiz saol muhabbete devam
Bilimcimcim gecmis dogumgunun kutlu mutlu olsun.
Iyi yaslarimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?