09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

cinde uretılmıslerı var
markafonı satıyor
tabanı ınce oluyor onlar cok acıtıyor kucuk parmakları
bende conevrse cok severım
fena degıl rahatlıga
oglumad ahep converse alıyorum :)

Hoş geldiniz
Bana babet daha can acıtıcı geliyo, conversenin tabanı ondan kalın ki
Güle güle giyin anne-oğul

ben ayakcıklar sevmedi Kaderim :)
her babatide giyemiyorum tabanı yere sıfır olmayacak mesela :)
arza galiba benim ayaklar.

yok canım olması gereken o taban yere sıfır olmucak arka kısım yani topuk 3-4 cm i bel için idealdir
tam düz olunca benimde belim ağrır babet giyemem ben

Sovr icin icin hoslanmasamda gel demek gerekir, hele karistirip, kusur arayan biri degilse.

rahatsız olurum ama belli etmem yani aynı durumda ben gel kal derdim

yani zorunlu bi durum aslında keyfi bişi değili ayrıca yarım saat yada bir saat , ne bilim eşime de dedim geçen sene yada ondan öncekş sene napıyodu , bilemedim işte

Sovr senin ki çok iyi ya
Kimisine gelme desen yine gelir

Bende rahatsız olurum, yarım saatten ne olacak bi çarşı pazar yapsın 1 saat geçer
Size gelmesi şart değil
Komşu da 2 lak lak etse zaten kaç yarım saat geçer

Sovr icin icin hoslanmasamda gel demek gerekir, hele karistirip, kusur arayan biri degilse.

karıştırırmı bilmem ama karıştırmaz gibime geliyo en fazla dolaba bakar yicekleri varmı diye oda sorun değil yani girip yatak odama falan girmez pismiyim temizmiyim diye açık falan aramaz ,

geçti gitti artık içime dert oldu , en azından bundan sonrası için akıl alayım demiştim

Canım ben gel kal derdim, ama bazı insanlar kendileri evde yokken bir başkasının eve girmesini istemez, bu da gayet normaldir.
Zaten bence düşünceli bir insan, ev sahibi evde yokken eve girmek istemez, kayınvaliden de öyle yapmış.
Bence durma üstünde, gönlünü bir şekilde alırsın.

Selamunaleykum hanımlar gecerken ugradım:) hatrınızı sorayım dedim nasılsınız

Aleyküm selam canım, hoşgeldin

3 mayıstı doğum günüm yeni geçti 81 3 mayıs günü dallas oynarken doğmuşum ben annem öyle der

Benim de 4 mayıs ve ben de 81 doğumluyum

yani zorunlu bi durum aslında keyfi bişi değili ayrıca yarım saat yada bir saat , ne bilim eşime de dedim geçen sene yada ondan öncekş sene napıyodu , bilemedim işte

bence oda seni denemiş neticede yarım saatse insan markette yine vakit geçirir
ama beklemiş işte

birden ben belli etmem dediğim gibi suda yürürüm izimi kimse bulamaz öylesi yarar çünkü kih kih kih

bende öyle düşündüm açıkçsı içimden sonuçta her yıl ilaçlanıyo bu apartman geçmiş yıllarda napıyodu sanki , yok Allahtan bişeyden rahatsız olduğumu hissederse yapmaz inat değildir huzur kaçırmayı pek sevmiyo

Yarım saatte değilim ben
Hani alışılsın istemem, mesafe güzel şeydir
Mahallede 2 tur atsın geçer zaten yarım saat

Ben biraz mal olduğum icin yalvar yakar kendim cagırırdım. Düşünsene aynı sokakta oğlunun evi var kime gitsin :)

Biraz gereksiz evet

iyi ben de 13 mayıs ,boğa burcuyum ben de

yalnız damdan düşer gibi nasıl dalıyom muhabbetlere

durmiyim deme üstünde eşime bahsetmedim zaten ağzımın arandığından neyse ameliyat olucak önümüzdeki gnlerde ben refakatçi kalmayı teklif edeyimde alayım gönlünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…