09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yuh yani anos yapsalarmış ben anlatayım akrabamız kız evleniyor görücü usulü damatın sölediği söz hazırmısın pattt tabi kız kan içinde kalıyo 1 yıl banyoda iz geçmemiş

banyodamı yapmışlarrr ilkini millet valla tuvalet kağıdı koparır gibi rahatça yap mışş oohh

yuh yani anos yapsalarmış ben anlatayım akrabamız kız evleniyor görücü usulü damatın sölediği söz hazırmısın pattt tabi kız kan içinde kalıyo 1 yıl banyoda iz geçmemiş

ne ızı kız fayanslaramı carpmış

kız cadı koptum gülmekten
vermemiş zaten,uğraşmışlar olmamış,bunlarda çöpe atmayı unutmuşlar
ertesi sabahta olmayan birşey için kız yüz göz olmuş milletle

hikayeden çıkacak ana fikir
1. içeri selam verip çıkmak gerekirmiş
2. ortada çöp bırakmamak gerekmiş
3. temizlik imandan gelirmiş
4. babam böyle pasta yapmayı nerden öğrenmiş

:44::44::44::44::44:sarmıyo muhabbetınız

seni bdvye alalım

lan kızın bütün dünyasını sarsmışsın

nasıl yani yaaa...nereye sıçramışşş anlamadım bennn :44::44:

ohaaa o ne yaaa...ne kadar salak şeylerrr

sovv
heheheh ne guldum kız
o sirin esmer
maryolu esmer degıl bu evlı esmer

sovcummm ; buaradaaa harbıden ya ne kadar kolay yapmıslar kız banyoda ne yapıyormus bende onu merak ettım

Abartmış yahu. Damarını kessen o kadar fıskırmaz, zaten iste de fıskıramaz o kan, konusturmayın beni simdi

Ben de okey deyince bildiğin oyun olanı anladım diyorum ne alaka Çok mu çok safım ne :26:

hikayeden çıkacak ana fikir
1. içeri selam verip çıkmak gerekirmiş
2. ortada çöp bırakmamak gerekmiş
3. temizlik imandan gelirmiş
4. babam böyle pasta yapmayı nerden öğrenmiş

5. madde yengelerden uzak duracaksın
haaa birde kadınlar kulübüne üye olmadan evlenmiyeceksin
ahhh ahh zamanında burayı öğretselerdi keşke bize

erkekte hıc keyfıne duskun degılmısın
hazırmısın
ahaaa
bumu yanı olay
manyak ya

Abartmış yahu. Damarını kessen o kadar fıskırmaz, zaten iste de fıskıramaz o kan, konusturmayın beni simdi

kesinlikle abartı var
bazılar böyle abartmayı sever nedense hem ben böyle bişiyin anlatılmasınıda doğru bulmuyorum ben yeni evliyken sormuştu bir kaç arkadaş çok şaşırdım anlatmadımda anlatmamda çok ayıp bence
bizim bi arkadaşta yeni evlendi oturdu anlattı ne var ne yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…