09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bendede cok olmuştu kuzum fakat bunun cok başka ne demek hazırmısın yuhhhhhhhhhhhhh

kızın cevabı ne olmus?
benımded oldu bayagı yaw ama oyle cooook degıl
bırde kocam bana hazırmısın dese ben asla evet demezdım

ahahahah acele etmemiz lazım mı :) ahahahahahahaha

hee yaaa eşim diyor yalnış bişimi yaptık (kendisininde ilkyidi) yatak resmenn kan gölü oldu...çarşaf yıkadık düşünün o gece ama çıkmadı... 3 kez yıkadık çarşafları

bence sürekli cinsel hayatını anlatanlar tak aksi mutlu olmadıklları için mış gibi sürekli bahsediyorlar gibime geliyor ,

yani kimene niye anlatır ki sürekli insan,

Bir de bunun zorla anlatmaya calısan versiyonları var.

Dayımın karısı zorla anlatmaya calısmıstı. Kusacaktık nerdeyse, hayır bekarız yani dinlemek de istemiyoruz, dayımla seni o halde hayal etmek de

ha haha haha koptum yaaaa bide anlatırlar derlerki bekar kız var ama anlatma kardeşim varsa

bi de kilitlenme hikayeleri vardır ya acile tasınır bunlar :d o halde nasıl ambulans arıyolar acaba ahahah sinirlerim bozuldu :d

ay biz burda bile zor yazıyoruz, kadın mutfakta bize seyini anlatıyo :d

bunu hep bende merak ederim
ambulansta çalışsaydım keşke
Bence o hikayeler yalan ya

Bi de kilitlenme hikayeleri vardır ya acile tasınır bunlar o halde nasıl ambulans arıyolar acaba ahahah sinirlerim bozuldu

Ay biz burda bile zor yazıyoruz, kadın mutfakta bize seyini anlatıyo

heeeeee
o kıtlenme hıkayelerı dogrumuya
havuzda denızde dusta fılann olabılırmıııkııı?

ısyan o kadarmı kan oldu ya
uf kapatın su kanmevzusunu sankı oradakı tek sıvı materyal kanmı

kızın cevabı ne olmus?
benımded oldu bayagı yaw ama oyle cooook degıl
bırde kocam bana hazırmısın dese ben asla evet demezdım

adamı göreseniz allahım hazır değilim dese yanlış anlar tokatı basar cinsten kız başkasını seviyodu oğlan başkasıyla evlendi kızda bunu hemen kabul etti hırstan

yengeler bu konuda ordinaryus profesör sanki
anasını satayım kendilerine hayırları yok
bide onu arayan adama ne diyeyim
ağlayan kıza zaten bişe demiyom,bu kadarmı cahil olunur leeeyynn

ıyyy o nasıl saklanır yaa naftalinleseymiş bari

ahahahahhaha neresiylen yapacak yanlış bişiyi
Sen de mi duydun kilitlenenleri

bence sürekli cinsel hayatını anlatanlar tak aksi mutlu olmadıklları için mış gibi sürekli bahsediyorlar gibime geliyor ,

ha haha haha koptum yaaaa bide anlatırlar derlerki bekar kız var ama anlatma kardeşim varsa

bunu hep bende merak ederim
ambulansta çalışsaydım keşke
Bence o hikayeler yalan ya

Ay bu kilitlenme olayı kesin uydurma o zaman lan ne kitleniyon kalk git

aynen bizim burdaki kız yeni evli eşi haftada bir istiyormuş kız bir dertliydiki 2 hafta öncesinde kadar
bende kız olurmu öyle dedim yeni evli insanlar için çok az dedim
herkese sormuş onlarda öyle demiş
şimdi biz sorun var diye düşünmeyelim diye sabahları geliyor 3 günde bir başlıyor böyle dün gece bir seviştik bir seviştik
hayır banane ki yani

adamı göreseniz allahım hazır değilim dese yanlış anlar tokatı basar cinsten kız başkasını seviyodu oğlan başkasıyla evlendi kızda bunu hemen kabul etti hırstan

ben erkek olsammm
ooooooooooooooooo

evlilermi hala

haha bununkiler bize dönmüş...eşim diyor hadi hastaneye gitcez..damaramı denk geldi noldu kalk diyor..ben gülüyorum o arada...halam bana sölemişti bana çekersen kanaman çok olur diye..kızlar halaya çekermiş kanıtlandı

önce bir numara yoktu dımı kendını b ır bok sandı sımdı

ben inadına yapamazdım öyle dese neler var yaaa

hayır bir de erkekte normalde stres altında erekte sorunu olur nasıl gaza geldiyse herif ahahaha

damar mı ahahahahaha

ıyyy o nasıl saklanır yaa naftalinleseymiş bari

ahahahahhaha neresiylen yapacak yanlış bişiyi

Ay bu kilitlenme olayı kesin uydurma o zaman lan ne kitleniyon kalk git

Neymiş de orası dişli çark gibiymiş, çok kasarsan kilitlenirmiş hahaha yurdum ebelerinin vajiye çözümü Kasmasınlar diye germişler iyice olayı

bır cay kasıgını gecmeyen bı r kan o
fazlası zorlanmadan ve hazır olmamaktan oluyor
ıstedıgıne cek bu olayın bılımsel acıklaması bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…