haha bununkiler bize dönmüş...eşim diyor hadi hastaneye gitcez..damaramı denk geldi noldu kalk diyor..ben gülüyorum o arada...halam bana sölemişti bana çekersen kanaman çok olur diye..kızlar halaya çekermiş kanıtlandı
Neymiş de orası dişli çark gibiymiş, çok kasarsan kilitlenirmiş hahaha yurdum ebelerinin vajiye çözümüKasmasınlar diye germişler iyice olayı
Neymiş de orası dişli çark gibiymiş, çok kasarsan kilitlenirmiş hahaha yurdum ebelerinin vajiye çözümüKasmasınlar diye germişler iyice olayı
evet oyle
ılk evlendıgımde prez. ıcımde kalmıstı
marul gıbı gelmıstı bana kapalı yanı orası ne bıcım bısey anlamadım cok garıp bır duyduygu ama tam adı evet dıslı cark
bır cay kasıgını gecmeyen bı r kan o
fazlası zorlanmadan ve hazır olmamaktan oluyor
ıstedıgıne cek bu olayın bılımsel acıklaması bu
önce bir numara yoktu dımı kendını b ır bok sandı sımdı
bende farklı bi olayla karşılaştım ben acıklımı trajikomik mi karar veremedim bi kız evleniyor evlendiği gece kolunu gizlice kanatıyor oğlan görmedn çarşafa akıtıyor oğlan salak mı annesinin evine gönderiyo onlarda kabu etmiyor karakola gidiyor elinde kınasıyla oğlan demiş ki böle bi durumunu bana niye sölemiyon hadi onu geçtim o kadar masraf yaptırıyon rezil ediyon bide salak konumuna sokuyon demiş seni seviyorum deli gbi ama bunu kabullenemem demiş tamamen anlatığım yaşanmıştır ben kadınların olduğu kurumda çalıştım kıza üzüldüm
yalan soylemedıgını bıldıgım bır arkasdaım ılk gece 8 kez bırlıktelık yasamıslar
benım ıcın tramva yaratan olayı budur
bende balayından dönünce eşimin ailesine gittik el öpmeye kp ailemize hoş geldin dedi onu mu demek istedi acaba :26:
keşke deseydim geç kaldın
adam demiştir nasıl mutlu ettiysem artık
evet oyle
ılk evlendıgımde prez. ıcımde kalmıstı
marul gıbı gelmıstı bana kapalı yanı orası ne bıcım bısey anlamadım cok garıp bır duyduygu ama tam adı evet dıslı cark
yalan soylemedıgını bıldıgım bır arkasdaım ılk gece 8 kez bırlıktelık yasamıslar
bende balayından dönünce eşimin ailesine gittik el öpmeye kp ailemize hoş geldin dedi onu mu demek istedi acaba :26:
keşke deseydim geç kaldın
Ay yok ne carkı ya ahahahahah kızlar cenem ağrıdı gülmekten
Adam normal hoşgeldin demiştir ne sapıksınız ya
yuh inanmam..
ya adamın ki şey değilmiş
yada kadının kii
süner o be ıyyk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?