09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

adam demiştir nasıl mutlu ettiysem artık

Neymiş de orası dişli çark gibiymiş, çok kasarsan kilitlenirmiş hahaha yurdum ebelerinin vajiye çözümü Kasmasınlar diye germişler iyice olayı

evet oyle

ılk evlendıgımde prez. ıcımde kalmıstı
marul gıbı gelmıstı bana kapalı yanı orası ne bıcım bısey anlamadım cok garıp bır duyduygu ama tam adı evet dıslı cark

Neymiş de orası dişli çark gibiymiş, çok kasarsan kilitlenirmiş hahaha yurdum ebelerinin vajiye çözümü Kasmasınlar diye germişler iyice olayı

evet oyle

marul gıbı gelmıstı bana kapalı yanı orası ne bıcım bısey anlamadım cok garıp bır duyduygu ama tam adı evet dıslı cark

Ay yok ne carkı ya ahahahahah kızlar cenem ağrıdı gülmekten

bır cay kasıgını gecmeyen bı r kan o
fazlası zorlanmadan ve hazır olmamaktan oluyor
ıstedıgıne cek bu olayın bılımsel acıklaması bu

artık nedne oldu bilmem ama benimki büyük bir sur bardağını doldururdu yaniii

bende farklı bi olayla karşılaştım ben acıklımı trajikomik mi karar veremedim bi kız evleniyor evlendiği gece kolunu gizlice kanatıyor oğlan görmedn çarşafa akıtıyor oğlan salak mı annesinin evine gönderiyo onlarda kabu etmiyor karakola gidiyor elinde kınasıyla oğlan demiş ki böle bi durumunu bana niye sölemiyon hadi onu geçtim o kadar masraf yaptırıyon rezil ediyon bide salak konumuna sokuyon demiş seni seviyorum deli gbi ama bunu kabullenemem demiş tamamen anlatığım yaşanmıştır ben kadınların olduğu kurumda çalıştım kıza üzüldüm

yalan soylemedıgını bıldıgım bır arkasdaım ılk gece 8 kez bırlıktelık yasamıslar
benım ıcın tramva yaratan olayı budur

bende balayından dönünce eşimin ailesine gittik el öpmeye kp ailemize hoş geldin dedi onu mu demek istedi acaba :26:

keşke deseydim geç kaldın

insan diktirir yani
kız harbiden salakmış

adam demiştir nasıl mutlu ettiysem artık

ben gülüorum o korkudan gülüoru sinirim bozulmuş sanmışşş ayy safım dedim gel buraya böle olabilirrrr 10 dk ya geçti bizimki ohh diyorrr

evet oyle

ilk prez. kullandığımızda aklıma sen geldin...eşime diyorum sakın içimde kalmasın vururum seni

Ay yok ne carkı ya ahahahahah kızlar cenem ağrıdı gülmekten

kızım vallaha orası oyle acık delık degıl vallaha
ben bırazda kastım ama korktum yanı ıcımde prez. kalmıs
ay aman allahım ne geceydı be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…