afiyet olsunn, acaba elmin keyfimi yok bugünki
cute aşık olsak kaç yazar başın bağlı , kaynanayı da üzme patlatıver bi bebe sal üstüne kimseyle uğraşcak hali kalmasın
çok sinirliyim nafaka için ex e msj çektim.
arttırım zamanı geldi haberin olsun diye.
o.ç.dicem kusura bakmayın oda demişki az önce oranlara göre 3 tl. zaman yapılması lazım
10 tl.de benden olsun 13 tl. zam yaparım sana bu arada bakamıyorsan söyle ben bakarım
daha msj cekmedim sakinlemeyi bekliyorum yoksa
direk küfürle başlıcam hakaret saydırıcak şerefsiiz
zibidi sakin ol
bence 3-5 kuruş için itle köpekle muhattab olma derim ben
iti köpeği boşuna söz sahibi etme
vermesin 13 tlyide başının gözünün sadakası olsun boşver be gülüm
Sakin ol burcu, onun istediği de bu zaten.
Ne babalık yapmış, 13 tl ile baba olunmuyor yaz gönder.
kız ne kokoş karısınilk beyazlı resim 13 dakikalık solaryumlu
diğer iki resim bu sabah :) 31dakikalık solaryum sonrası
halsizim cnm, evet keyfim yok ama nedeni yok, yemeğe de gidemedim
ulan serefsıze bakk ya terbıyesız
ayy burcu nedır bu ya
yahu ben doruğa aylık 30 tl. süt parası harcıyorum şerefsiz yüzmeye yazdırdım en güzel şeyleri yiyor giyiyor gidiyor.
alıyoruz bnm maaşım var annem babam var..
aynen amacı zaten beni tahrik etmek. onun yüzünden migren hastasi oldum. yahu bir kere sakin konuşmadık ki..
2000 tl. maaş alıyor elmim şeytan diyor git aç mahkeme en az 750 tl. ile yetmiyor de gıcıklık değil mi?
halsizim cnm, evet keyfim yok ama nedeni yok, yemeğe de gidemedim
yahu ben doruğa aylık 30 tl. süt parası harcıyorum şerefsiz yüzmeye yazdırdım en güzel şeyleri yiyor giyiyor gidiyor.
aynen amacı zaten beni tahrik etmek. onun yüzünden migren hastasi oldum. yahu bir kere sakin konuşmadık ki..
2000 tl. maaş alıyor elmim şeytan diyor git aç mahkeme en az 750 tl. ile yetmiyor de gıcıklık değil mi?
kız koca kafalı neden alıntıladın resmı zaten bu resımler burcuya gonderılmek uzerer cekılmıstı yoksa huyum degıl :)
kız ne kokoş karısın
ben daha hiç böyle kendi resmimi çekmiş değilimdir
elmiş kafana tokadan başka bişi takma canıms
telefonla sor suyu koyimmi de,
kız koca kafalı neden alıntıladın resmı zaten bu resımler burcuya gonderılmek uzerer cekılmıstı yoksa huyum degıl :)
yap tabıkı bak ege nafaka almıtyor hıcte almadık ama suanda hazıran ıtıbarıyle 500 tl aylık nafakası
bızım otomatık artırımı vardı noterden ama yatırmadıgı ıcın sorun yok
zaten ıstemem onun parasını alsın kıcına soksunlar aılecek
Salla bosver, değmez üzülmeye.
Neyi takıyomuşum bakalım kafama :)
bende onu diyorum işte zaten ona muhtaç değilsin
sen böyle yapınca salak kendini bi halt sanıyor ben o 13 tlyi vermesen bu kadın bu çocuğa bakamıcak sanıyor küçük beyniyle o yüzden diyorum onu laf sahibi etme diye hiç gerek yok ne kendini germeye nede onun kendini bişi sanmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?