09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ilk beyazlı resim 13 dakikalık solaryumlu
diğer iki resim bu sabah :) 31 dakikalık solaryum sonrası

afiyet olsunn, acaba elmin keyfimi yok bugünki

cute aşık olsak kaç yazar başın bağlı , kaynanayı da üzme patlatıver bi bebe sal üstüne kimseyle uğraşcak hali kalmasın

halsizim cnm, evet keyfim yok ama nedeni yok, yemeğe de gidemedim

sakin ol zibidi, cevap yazmak konuyu tartışmaya götürecekse , daha çok sinirleriniş bozup yüz göz edecekse seni yazma boşver ,

yok içimde kalır diyorsan da yaz içinden geçeni küfr etme sakın lafını koy geç

zibidi sakin ol
bence 3-5 kuruş için itle köpekle muhattab olma derim ben
iti köpeği boşuna söz sahibi etme
vermesin 13 tlyide başının gözünün sadakası olsun boşver be gülüm

yahu ben doruğa aylık 30 tl. süt parası harcıyorum şerefsiz yüzmeye yazdırdım en güzel şeyleri yiyor giyiyor gidiyor.
alıyoruz bnm maaşım var annem babam var..

Sakin ol burcu, onun istediği de bu zaten.

Ne babalık yapmış, 13 tl ile baba olunmuyor yaz gönder.

aynen amacı zaten beni tahrik etmek. onun yüzünden migren hastasi oldum. yahu bir kere sakin konuşmadık ki..
2000 tl. maaş alıyor elmim şeytan diyor git aç mahkeme en az 750 tl. ile yetmiyor de gıcıklık değil mi?

ulan serefsıze bakk ya terbıyesız
ayy burcu nedır bu ya

Son düzenleme:
kız koca kafalı neden alıntıladın resmı zaten bu resımler burcuya gonderılmek uzerer cekılmıstı yoksa huyum degıl :)

cute güzel olmuş, yanlız sen baya bi beyazsın sanırım fazla esmerleşmemişsin ama tam kıvamında ,

solaryum denince aklıma çağla şikel geliyo da bi tiksinti geliyo sonra nedense ,

yap tabıkı bak ege nafaka almıtyor hıcte almadık ama suanda hazıran ıtıbarıyle 500 tl aylık nafakası
bızım otomatık artırımı vardı noterden ama yatırmadıgı ıcın sorun yok
zaten ıstemem onun parasını alsın kıcına soksunlar aılecek

bende onu diyorum işte zaten ona muhtaç değilsin
sen böyle yapınca salak kendini bi halt sanıyor ben o 13 tlyi vermesen bu kadın bu çocuğa bakamıcak sanıyor küçük beyniyle o yüzden diyorum onu laf sahibi etme diye hiç gerek yok ne kendini germeye nede onun kendini bişi sanmasına

Son düzenleme:
daha ıkı seans daha gıdıcem tamam olucak ılk kez bacaklarım renk aldı
artık mını mını gıyınırım :) hıhh

Salla bosver, değmez üzülmeye.

kız ne kokoş karısın
ben daha hiç böyle kendi resmimi çekmiş değilimdir

elmiş kafana tokadan başka bişi takma canıms

Neyi takıyomuşum bakalım kafama :)

cute sizin bi ara soyadını da alcam falan diyodun bişiler yaptınız mı, bide birdaha hiç görmedin demi aramadı sormadıı , babaya bak hele

sadakam olsun dedim sadece cnm. başkada cvp vermicem ona..
kuş beyinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…