09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayrıca burcu demıs ya sana bakamıyorsan bakayım dıye sen suanda
dorugun vasisisin yanı onun haklaırnı korumak onu kollamak ıyı bakmak senın gorevın resmı olarak
13 tl ımıs
100 tl zam yapsın serefsızz

2.5 sene resmı olarak evlı olmamız gerekıyor
canım agustosta 1 sene olcak sonrakı agustosta 2 sene belkı o zaman dava acılır cunku okula gıdecek cocuk soyadını ogrencek
muhım yanı bızım ıcın

sov o yuzden suanda bız beklemedeyız
gormedı buarada canım yolda gorse tanımaz baska bırının yanında gorse bu benım cocugum dıyemez

50 tl. yapalım her ay dedim ben ona en başta ki msjımda
devlet ona ne kadar dediyse o o kadar yaparmış serseri gerizekalı ..

nasıl insanları baba yaptık canım yaa..
hiç hak etmicek insanları

bende nafaka almıyorum 2004 den beri almamda
onn kirli parasını cocuguma yedirmem
yanlışsın diyorlar bana ama ben duyum alıyorum
alavere dalavere işler yapıyormuş
hiç minnet etmiyıorum eğer cocuğu aldıysam bakarım
yada veririm.
nafaka almıyorum istemiyorum

böle baba olmaz olsun ege babasını suanki eşin biliyo dimi cute zibidi doruk babasıyla görüşüyomu hafta sonları felan

bende 1 kurus parasından lokma gecmedı cocuga
ayrılırken aldıgı alınan herseyıde gerı gonderdım bebek arabasından tut oto koltuguna kadar

daha zamanı varmışş, aman bu saatten sonra görmemesi daha iyi , sahipleniceği tutar bide canın sıkılmasın boşşaaa ,

elm ankara simidi ye bide tanzanyalanın bağlarını açç kenyalılarla birlikte dans et işte

böle baba olmaz olsun ege babasını suanki eşin biliyo dimi cute zibidi doruk babasıyla görüşüyomu hafta sonları felan

tabıkı canım onurla bız sevgılıyken ege daha 14 aylıktı yuruyordu ama konusamıyordu bıle
babası bılıyor kı zaten cokta sevıyorum anlatamam yanı cok kucuk oldugu ıcın hep ege sokuluyor yanına yatıyor uyuyor fılan yanı sevmıceksen bıle o anda seversın kuzu gıbı yanasıyor

bende 1 kurus parasından lokma gecmedı cocuga
ayrılırken aldıgı alınan herseyıde gerı gonderdım bebek arabasından tut oto koltuguna kadar

9 seneye girdik cocuğunu 9 kez görmedi diyebilirim
benım için iyi oluyor
bağım olmuyor kopekle....,

pızza gunu var bugun bende oraya gıdıyorum sımdı :)dominos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…