09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben tam başak burcu gibiyim ordaki yazıda fallen , hani evlenivereyim gitsin mezaramı götürcem modunda

kıs burç dedinda aklıma geldi
hani ben geçenlerde benim herif için balık diyordum ya
benim hep balık bildiğim adam koç muş

aman aman daha iyiymiş, koç erkekleri çok iyi olur çok düşünceli olur benim bildiğim tek kötü yönleri herşeyin en güzelini en kalitelisini kendi aldıkları yaptıklarıdır .

Puhahah ben Boğayım, teklif etmedim ama etsem böyle ederdim cidden
Tek teklif değil ya hiç bi cümlenin ikiletilmesinden hoşlanmam

kızlar beni gene bi sıkıntı aldı :26:
şimdi ben 22 Haziranda Ankaraya gidicemya, zaten izin 20 gün haftasonlarıyla falan bi 23-24 gün falan oluyo ilk yarıda benim ailemde kalıcaz ikinci yarıda eşimin ailesine gidicez nerden baksan 11-12 gün nasıl dayanıcam bilmiyorum, ben yazları her gün duş alan bi tipim ıvır zıvırım çoktur nasıl rahat edicem,pfff uzaktayım diye seviniyodum ama yakında olanlarında en azından kalma derdi yok yaa

aman aman daha iyiymiş, koç erkekleri çok iyi olur çok düşünceli olur benim bildiğim tek kötü yönleri herşeyin en güzelini en kalitelisini kendi aldıkları yaptıklarıdır .

ay valla bilmiyorum aslında netten baktım adam koç burcunada uymuyor
hayır benim burçlara ilgime bakarmısın yani mart sonunu balık sanıyordum alık alık
meğer koçmuş
ama şunada şaşırmam bir gün kaynanam yok ben bu oğlanı başka gün doğurmuşum koç değilmiş diyebilir

20 gün de ankarada mı olacaksınız, tatile gitmeyecek misiniz?

ben senin yerinde olsam, 2 gün orda 2 gün burda kalırım, 10 ar 10 ar bölmem

ebeveyn banyosu yokmu onların evinde

Zor bir durum valla
Ben otellerde bile zor rahat eden bi tipim senin durumunda ne yapardım bilmem
Evleri müsaittir inşallah dicem de 2 banyo yoktur sonuçta
Allah bol sabır versin

20 gün de ankarada mı olacaksınız, tatile gitmeyecek misiniz?

ben senin yerinde olsam, 2 gün orda 2 gün burda kalırım, 10 ar 10 ar bölmem

vazgeçtik canım tatilden daha doğrusu ben vazgeçtim annemleri çok özledim bide annemin jinekolojik bi problemi var bi ihtimal operayon geçirecek aklım kalırdı zaten tatilde olsam,dur bakalım belkide öyle yaparız yamanacak bi yer buluruz eltimde bile kalmak isteyebilirim

b ulursun illaki fırsat siz varsınız diye ev 7-24 cümbür cemaat olmaz herhalde sonuçta havalar sıcak boşluk buldunmu halledersin işlerini,

şimdi konuşurken çok gibi gelsede su gibi geçer zaten 11-12 gün

Ben olsam öyle yapardım, eğer ikiye bölerseniz sittin sene öyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…