ya bilmem seni beni bile sollarsın o konuda
muz deme midem kaktı
hoşgeldn nems,
aa evet sonunda misafirlerin gelcekti c. tersi çekirge nası geçtii ,kurtuldun
kıs burç dedinda aklıma geldi
hani ben geçenlerde benim herif için balık diyordum ya
benim hep balık bildiğim adam koç muş
yok canım ben malup olurum baştan yenilgiyi kabul ettim ben birinci sensinyarışalım mı
son yediğindenmi bulandı kuzum
İdare eder, bir kişi hariç
Ben unutmuştum ya elmayra sorunca aklıma geldi paylaştım
aman aman daha iyiymiş, koç erkekleri çok iyi olur çok düşünceli olur benim bildiğim tek kötü yönleri herşeyin en güzelini en kalitelisini kendi aldıkları yaptıklarıdır .
kim kı, bu gelenler kv akraba tarafı değildi demi,
ah canım kıyamam kardeşimin de kolu yanmış
hayır ekranın karşısına ona göre geçelim malum yaz ayları geldi açık saçık giyinirizde sonra
kızlar beni gene bi sıkıntı aldı :26:
şimdi ben 22 Haziranda Ankaraya gidicemya, zaten izin 20 gün haftasonlarıyla falan bi 23-24 gün falan oluyo ilk yarıda benim ailemde kalıcaz ikinci yarıda eşimin ailesine gidicez nerden baksan 11-12 gün nasıl dayanıcam bilmiyorum, ben yazları her gün duş alan bi tipim ıvır zıvırım çoktur nasıl rahat edicem,pfff uzaktayım diye seviniyodum ama yakında olanlarında en azından kalma derdi yok yaa
şimdi ben 22 Haziranda Ankaraya gidicemya, zaten izin 20 gün haftasonlarıyla falan bi 23-24 gün falan oluyo ilk yarıda benim ailemde kalıcaz ikinci yarıda eşimin ailesine gidicez nerden baksan 11-12 gün nasıl dayanıcam bilmiyorum, ben yazları her gün duş alan bi tipim ıvır zıvırım çoktur nasıl rahat edicem,pfff uzaktayım diye seviniyodum ama yakında olanlarında en azından kalma derdi yok yaa
20 gün de ankarada mı olacaksınız, tatile gitmeyecek misiniz?
ben senin yerinde olsam, 2 gün orda 2 gün burda kalırım, 10 ar 10 ar bölmem
vazgeçtik canım tatilden daha doğrusu ben vazgeçtim annemleri çok özledim bide annemin jinekolojik bi problemi var bi ihtimal operayon geçirecek aklım kalırdı zaten tatilde olsam,dur bakalım belkide öyle yaparız yamanacak bi yer buluruz eltimde bile kalmak isteyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?