Nemişse normal canım bu. Bir de yumurtlayacak ya zorluyor canı istemese bile.
canım çok sevndim hadi gözün aydın sağ salim eline al inşallah kucağında gururla taşııiyi çok şükür sabah doktoruma gittim herşey yolunda dedi mutlu olduk işte
selam beybi
memleket nere bacım
canım çok sevndim hadi gözün aydın sağ salim eline al inşallah kucağında gururla taşıı
selam bebikkk
ya raporlarım yeni bitmişti şimdi bi yenisi daha geldi. en ekşınlı günümde olcak işmi bu size anlatacaklarım vardı ama merak etmeyin 5 gibi yetişirim sanırımmm
ay pızza yedım 4 dılım cok kotuyum suanda :S
canım çok sevndim hadi gözün aydın sağ salim eline al inşallah kucağında gururla taşıı
selam bebikkk
ya raporlarım yeni bitmişti şimdi bi yenisi daha geldi. en ekşınlı günümde olcak işmi bu size anlatacaklarım vardı ama merak etmeyin 5 gibi yetişirim sanırımmm
yumurtlayacakta neyi zorluyor
nemesis kız aganagi naganiigi
bak bunu ayıplıya çeken ben değilim
yahu ne dört dilimi ben bi orta boy pizzayla doymuyorum bazen
valla doğru diyo canım tatilden döner dönmez mübarek Ramazan ayında eşimin yuvasını yapacam
selam bebikkk
Kızlar bişi sorcam 28 yaşa 37 yaş büyük mü?
5 olmaz 5 çok geç gel şunu 3e bağlayalım
patronuna benden selam böyle seni fazla yormasın benimde canımı sıkmasın
evet bende bu cevabı bekliyordummofff anlat cok merak ettim, sonra yazarsın raporları
Kızlar bişi sorcam 28 yaşa 37 yaş büyük mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?