dün akşam konuşmaya başladık. yakışıklı, akıllı, tertemiz espirili, parasıda vardır diye umudediyorum daha ne olsun. akşam görüşelim dedi ama akşamda benim toplantım var. dedim çıkınca konuşuruz oda ok dedi. bu kadr işteee.
raporlar olmayaydı yazardım bol bol
o kadar yazdım banada sorsanızaaa
zibidi bu senmisin yanındakide evlenicem dediğin kişimi ?
ertu konusunda yorum yapmıyayım ama yanındaki sarışın sensin sanırım
maşallah kız çok güzel karısın
zibidi sarı saç sana daha çok yakışmış son halinden ,
tabisi önce gönüller bir olacak , ayrıca sevince yakışıklı buluyo insan ,
birşey daha herkesin düşüncesi bir olmayabilir sana yakışıklı gelen bana gelmez yada tam tersii
canım hayırlı olsun. ama bekle daha iyisini bulamazsan pas vermeye başlarsın
kel ve cebi dolu
kelse saç ektirisiniz beya
herşey boş değer veriyomu kıymet veriyo sen ona bakcan bu arada bekar olduğundan eminmisin ??? boşanmışmı hiç evlenmemişmi pek neden neden neden?
sen de esmerdin demi
ya yinede bırak olmaz diye düşünme , yakışıklı değilse de başka bi yönü çeker belki seni,
hem ısınır kaynaşırsan insana yakışıklı geliyo zaten ,
o kadar yazdım banada sorsanızaaa
vııışşş anam hem kel hem çirkin öylemii
malkoçoğlunun bıyığını kestirsen gideri var mı??
esmer olanıda düşün derim çikolata yarim diye seversin
süper bişi bu
ne iş yapar bu beyfendi
sorcamda yetişemiyorum ya
evet sen kiminle konuşuyorsunnnnnnnn
bayan kuaförüdün akşamda saç kestirmeye gittik arkadaşımla. işte ne zmn geleceksin falan filan giderken numaraında bırakırmısın dedi. olur deidm akşam 1 saat konuştuk. bugün aradı buluşalım dedi.
ama çok tatlı fotsunu kesin alıp göndercem size süper tatlııı
biliyorum canım nokta ile virgül gibibacım hoş hatunsun maşallah
ivana sertin kocasına benzettim,aynı onlar gibi duruyorsunuz.
ben beğenmedim güzellik göreceli de çık
ne lafı süslüyorsun
ben beğenmedim güzellik göreceli de çık
ne lafı süslüyorsun
bayan kuaförüdün akşamda saç kestirmeye gittik arkadaşımla. işte ne zmn geleceksin falan filan giderken numaraında bırakırmısın dedi. olur deidm akşam 1 saat konuştuk. bugün aradı buluşalım dedi.
kıs sizlerin fotolarını görünce kendimi çok pörsük ve çok bakımsız hissediyorum hakkattende öyleyim sanırım
elm , bu adam senin bekar olduğunu biliyomu ,
biliyosa nerden biliyo kurumda senin konun mu geçiyo kimi zaman , bu adma senin kurumda demi bu arada
ayrıca eğerki doğru anlıyosan bu adam seni bekliyosa kimi zaman ve yüzünde güller açıyosane güzelllll romantik geldi bana , seni
tanımadan bişiler yapmaya çalışıyo kendi çabasıyla ( çokmu romantik günümdeyim ne )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?