- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
laaaaan anlatsana
Dalga gecmeyin ya
Bi tane adam var (cocuk değil), otopark kardeşi olmuştuk, arabaları aynı anda parkediyoruz, bazen bana gel gel sağ yap fln diyoduneyse baktım bu özellikle beni bekliyo son günlerde.
Yalnız biraz kel gibiTelefonda konusurken duydum, doğum tarihini söyledi.
Tek muhabbetimiz, günaydın iyi günler fln ama ne bilim yaa hep aynı yastaydı erkek arkadaşlarım.
adımı böyle bişeye karıştırmandan hiç hoşlanmadım. halbuki ben
laaaaan anlatsana
Dalga gecmeyin ya
Bi tane adam var (cocuk değil), otopark kardeşi olmuştuk, arabaları aynı anda parkediyoruz, bazen bana gel gel sağ yap fln diyoduneyse baktım bu özellikle beni bekliyo son günlerde.
Tek muhabbetimiz, günaydın iyi günler fln ama ne bilim yaa hep aynı yastaydı erkek arkadaşlarım.
ertula aramda 9 yaş var bence büyük değil
aklı başında olgun
ben 27 o 36 ..
aslında 9 yaş çok değil
bu arada piypda bişi yazmış
havada aşk kokusu var
ohhhhhhh misssssssssssssssssssssss
gömmeli espiriler yapmayın ne demk istediğimi anlamışsınızdır sizz
bence uygun
ondan olmamış işte elm
bence biraz büyük olmalı senden
9 yaş bence hiç fena değil
ertuda hem azıcık kel hemde göbekli
ben senin bana sağ yap sola kır deme ihtimali sevdim
Ya kızlar değişik bir şey konuşalım.
Eylem meylem kalmadı zaten. Tayyibi nasıl karşıladı Ankara şaşırdım kaldım. Yanında melih nasıl kasılıyordu bu ayrı bir konu da birini mi çekiştirsek ki isim vermeden. Canım yaramazlık yapmak istiyor.
laaaaan anlatsana
Dalga gecmeyin ya
Yalnız dalga gecmeyin ama adam yakışıklı değil. Kardeşime söyledim sen hic akıllanmayacaksın dediBi tane de malkocoğlu var bıyıklı onu eledim, cok esmer, onunla evlenirsem bebeler zenci gibi olur Bu idare eder
laaaaan anlatsana
Dalga gecmeyin ya
Yalnız dalga gecmeyin ama adam yakışıklı değil. Kardeşime söyledim sen hic akıllanmayacaksın dediBi tane de malkocoğlu var bıyıklı onu eledim, cok esmer, onunla evlenirsem bebeler zenci gibi olur Bu idare eder
Kelmiş göbekliymiş bunlar boş şeyler elmoş sen benden daah iyi biliyorsun
yeterki Adam gibi adam olsun , bakl bakalım duruma ben bu ladar yaşı sorun yapmam.
dün akşam konuşmaya başladık. yakışıklı, akıllı, tertemiz espirili, parasıda vardır diye umudediyorum daha ne olsun. akşam görüşelim dedi ama akşamda benim toplantım var. dedim çıkınca konuşuruz oda ok dedi. bu kadr işteee.
raporlar olmayaydı yazardım bol bol
dediğim gibi öncelik kafa yapısı olsada , aynı yaştakilere oranla daha bi cazip gelebilirdi bana , du bakalım biraz daha izle ayrıca özeliikle mi bekliyo emin olmak lazım ,
kel olmayaydı iyiydi
dalga geçeriz karışma bize hemde kelmiş
işi gücü yerindemi?? gayrimenkulleri varmı???
şöyle bir sor soruştur bence olabilitesi yüksek
elm adını soyadını biliyonmu, bilmiyosan da öğren bi şekilde faceden bak bakalım başı bağlımı , belki de yanlış anlıyosundur vs vs boşa adamın dedikodusunu da yapmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?