09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kelmiş göbekliymiş bunlar boş şeyler elmoş sen benden daah iyi biliyorsun
yeterki Adam gibi adam olsun , bakl bakalım duruma ben bu ladar yaşı sorun yapmam.

dün akşam konuşmaya başladık. yakışıklı, akıllı, tertemiz espirili, parasıda vardır diye umudediyorum daha ne olsun. akşam görüşelim dedi ama akşamda benim toplantım var. dedim çıkınca konuşuruz oda ok dedi. bu kadr işteee.
raporlar olmayaydı yazardım bol bol

dediğim gibi öncelik kafa yapısı olsada , aynı yaştakilere oranla daha bi cazip gelebilirdi bana , du bakalım biraz daha izle ayrıca özeliikle mi bekliyo emin olmak lazım ,

ertula aramda 9 yaş var bence büyük değil
aklı başında olgun

ben 27 o 36 ..

aslında 9 yaş çok değil

bu arada piypda bişi yazmış
havada aşk kokusu var
ohhhhhhh misssssssssssssssssssssss

gömmeli espiriler yapmayın ne demk istediğimi anlamışsınızdır sizz

ondan olmamış işte elm
bence biraz büyük olmalı senden
9 yaş bence hiç fena değil
ertuda hem azıcık kel hemde göbekli

ben senin bana sağ yap sola kır deme ihtimali sevdim

Yalnız dalga gecmeyin ama adam yakışıklı değil. Kardeşime söyledim sen hic akıllanmayacaksın dedi Bi tane de malkocoğlu var bıyıklı onu eledim, cok esmer, onunla evlenirsem bebeler zenci gibi olur Bu idare eder

şimdi ortaya bi kaç konu atmışsın
1 ankara tayyibi nasıl karşıladı (hiç girmek istemediğim bir konu:) gıccık bir konu
2 isim vermeden birini çekiştirmek (belki olabilir ama etik değil)
3 canın yaramazlık yapmak istiyor :44::44::44::44:

dalga geçeriz karışma bize hemde kelmiş
işi gücü yerindemi?? gayrimenkulleri varmı???
şöyle bir sor soruştur bence olabilitesi yüksek

elm adını soyadını biliyonmu, bilmiyosan da öğren bi şekilde faceden bak bakalım başı bağlımı , belki de yanlış anlıyosundur vs vs boşa adamın dedikodusunu da yapmayalım

canım hayırlı olsun. ama bekle daha iyisini bulamazsan pas vermeye başlarsın

kel ve cebi dolu

kelse saç ektirisiniz beya

herşey boş değer veriyomu kıymet veriyo sen ona bakcan bu arada bekar olduğundan eminmisin ??? boşanmışmı hiç evlenmemişmi pek neden neden neden?

Kelmiş göbekliymiş bunlar boş şeyler elmoş sen benden daah iyi biliyorsun
yeterki Adam gibi adam olsun , bakl bakalım duruma ben bu ladar yaşı sorun yapmam.

dediğim gibi öncelik kafa yapısı olsada , aynı yaştakilere oranla daha bi cazip gelebilirdi bana , du bakalım biraz daha izle ayrıca özeliikle mi bekliyo emin olmak lazım ,

kel olmayaydı iyiydi

dalga geçeriz karışma bize hemde kelmiş
işi gücü yerindemi?? gayrimenkulleri varmı???
şöyle bir sor soruştur bence olabilitesi yüksek

elm adını soyadını biliyonmu, bilmiyosan da öğren bi şekilde faceden bak bakalım başı bağlımı , belki de yanlış anlıyosundur vs vs boşa adamın dedikodusunu da yapmayalım

özellikle beklediğinden adım gibi eminim. Benim arabayı görür görmez yüzünde güller acıyo. bana yer tutuyo fln. Kel derken sacı yok değil ay nasıl anlatsam az sacı var

Parmağında yüzük de yok. Ama evli olabilir tabi. La evli olsa cesaret edebilir mi?

Altında da juke var en sevdiğim araba.

sen de esmerdin demi

ya yinede bırak olmaz diye düşünme , yakışıklı değilse de başka bi yönü çeker belki seni,

hem ısınır kaynaşırsan insana yakışıklı geliyo zaten ,

vııışşş anam hem kel hem çirkin öylemii
malkoçoğlunun bıyığını kestirsen gideri var mı??
esmer olanıda düşün derim çikolata yarim diye seversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…