ben aşiret olsaydım keşke, aşiretten biri ex i vururdu ne güzel :)
yok canım değiller 55 sene önce buraya yerleşmişler
annesinin şivesi bizim gibi
orasıyla hiç bağlantıları yok..
zaten olsa olmazdı..
mesala tüm doğululuların aksine ertum etli yemek yerine z. yağlı yemekleri daha cok sever
Ya ex yazmışımertunun ailesi dicektim
bende bekarken derdim doğlu bi eşim olsun sabah akşam et yiyim ddiye lahmacun kebap falan ohhhh missss
ama gittim bir hafta yemek yemese yemek iste miycek bi adamla evlendim , çeşit çeşit yap sonrası çöpe gitsin hakmı bu
bende bekarken derdim doğlu bi eşim olsun sabah akşam et yiyim ddiye lahmacun kebap falan ohhhh missss
ama gittim bir hafta yemek yemese yemek iste miycek bi adamla evlendim , çeşit çeşit yap sonrası çöpe gitsin hakmı bu
Ya ex yazmışımertunun ailesi dicektim
Bi de aşiretler ağırlığınca altın mı ne takıyodu
Ama snein ex sana takmaz, kendi ağırlığınca isterdi sankim
yok ya komşu aşiretin yakışıklı oğluna verirlerdihee seni de berdel yaparlardı
kıyamam sana kızdaki hayale bakın yaa
kocayı boşver kız sen bana yap ben yerim
Ablam da senin gibiydi, annem diyodu ki seni kasaba vercemcamcıyla evlendi
Bende abur cubur cips vs. çok seviyorum ya, beni de kuruyemişçiye vercekti de muhasebeciye düştüm
Aslında iyi bişey bu, canın istemezse yapmazsın yemek, iş çıkışı zaten yorgun oluyo insan
Bizimki de tam tersi eve zor atar kendiniacıkıyo hemen aynı saatlerde
pislik ya ahahah
tayyip ank girerken kasılıyordu ya karısı da arkasında x2 kasılıyordu. eşime dedim: sen de başbakan olsaydın ben de böyle kasılsaydım. konu nere geldi. gerçekten bu insanların evinde hep birileri var yardımcı. kadın hep bakımlı olmak zorunda tv kanalını bile ona göre seçmek zorunda. ağzının tadıyla bir bağıramıyor. pijama terlik gezemiyor. bu da zor ya. bak sen ne güzel paspal paspal geziyorsun dedi eşim, rahat rahat
iyi bişi doğru ilk evlendiğim zamanlar yapardım 2-3 çeşit ben yediğim kadar yiyorum sonrası çöpe , artık canım istemezse yemek yok direk dominos onunda canına minnet zaten , ablanınkide tutmamış ben gibi
Benim evleneceğim insan beni sırf bakımsızım die kesin boşar
hayatım pijama benım yaaaaaa rahat edemiyorum ben süsü hiç sevmiyorum
Benim evleneceğim insan beni sırf bakımsızım die kesin boşar
hayatım pijama benım yaaaaaa rahat edemiyorum ben süsü hiç sevmiyorum
Benimki de rejimde
Artık misafir yoksa hamur işi vs. yapmıyorum o yüzden
Ben çok seviyorum da tek nasıl bitireyim
O da salata ya da sebze yiyo
Benim cipsimden 2 tane alıp nefsini köreltiyo
doğulu olması dert değilde ,
mesela bi ark nişanlandı çocuk ilkokul mezunu kız üniversite
çocuk orda burda getir götür işleri yapan sabit olarak da bahçeleri olan mal toplayıp satan bi adam
kız gayet neşeli gezen tozan laylaylom fazlasıyla pozitif
çocuk yakışıklı desen değil, konuşmayı bilmiyo bildiğin öküz, yemek yemekten bihaber ağzına yüzüne bulaştırır heryerine para desen oda
yok , bizim kız köpek oldu resmen ki bu adamda 30 yaşında 28 yıl önce gelmişler izmire burda büyüdü yani, insanın içinde de olucak o
yüzden doğulu deyince o adam gelir aklıma , ama tabiki hepsi bir değil
sonrasın da da kız kapanmaya , zorla namaza başlamaya , işini bırakm aya , annelerine yakın oturmaya vs vs herşeylerine tamam
dedi ki biz dua ediyodukj adam bırakır inşallah bizim kız çok üzülcek diye sonra dualarımız kabul oldu şükür
senin antepli biriyle evlenmen gerekti
bizim beslenme tazrımızı yazmışsın
doğulu olması dert değilde ,
mesela bi ark nişanlandı çocuk ilkokul mezunu kız üniversite
çocuk orda burda getir götür işleri yapan sabit olarak da bahçeleri olan mal toplayıp satan bi adam
kız gayet neşeli gezen tozan laylaylom fazlasıyla pozitif
çocuk yakışıklı desen değil, konuşmayı bilmiyo bildiğin öküz, yemek yemekten bihaber ağzına yüzüne bulaştırır heryerine para desen oda
yok , bizim kız köpek oldu resmen ki bu adamda 30 yaşında 28 yıl önce gelmişler izmire burda büyüdü yani, insanın içinde de olucak o
yüzden doğulu deyince o adam gelir aklıma , ama tabiki hepsi bir değil
sonrasın da da kız kapanmaya , zorla namaza başlamaya , işini bırakm aya , annelerine yakın oturmaya vs vs herşeylerine tamam
dedi ki biz dua ediyodukj adam bırakır inşallah bizim kız çok üzülcek diye sonra dualarımız kabul oldu şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?