boşandılarmı
yoksa evlenememişlermiydi
al bendende o kadar
neyseki taytlar varda kurtarıcı gibi pijamam bile taytlı hiç olmazsa şık duruyo paspal durmuyor
Aynen :13:
Aman sanki kendileri ne giyiyo ki evde
Rahatlık gibisi yok
dayanabiliyosa ne güzel, erkekler boğaz olunca dayanıksız olur ya genelde , sende ne güzel ye ye aynı kall ohh hayat sana güzel
Var öylesi
Benim bi arkadaşım
Okulu bitirdi çalışıyodu
Sonra biriyle tanıştı hemde Kayserili yani doğu filan bile değil
Çocuk demiş bizde kız kısmısı çalışmazkız işten çıktı
Biz konuştuk hata ediyorsun diye dinlemedi
Evlenince daha da kısıtlar bak dedik
Sözlendi
Geçenlerde de evlendi
Umarım biz yanılırız
he yaaa 150 kilo olur yuvarlanırdım artık tutamazdım ki boğazımı neyse demekki varmış bundada hayır
Onlarda göbek genetik
Çok kilolu değil ( görmüşsündür ) ama bölgesel kilo alıyo
Evlendikten sonra da ben ne yersem o da onu yiyodu, kilo aldı
İş arkadaşları demiş ki kaç aylık
O dur budur spora başladı, hamur işi, patates vs yemicem dedi
Walla bütün gün kot kıçımda daralıyorum hele topuklu ayakkabı hayatta giyemem anam bacım((
klasik giyimide sevmem özel gün harici...:))))
eve gider gitmez çekiyom eşofmanlarımı ohhhhh tv karşısına geçiyorum
karpuz sezonunuda açtım koca bir tabak karpuz yemekde yemiyorum
umarım yanılırsınız ama görünen köyde klavuz istemez ,
işte sırf bu tarz gereksiz durumlar için ben daha söz bile olmadan eşimle konuştum , bu bu bu sınırlarım var müdahale etmeye çalışırsan elin yanar beni kaybedersin diye ,
çünkü biliyorum ki bi kere müsaade edersem sonu gelmez , ben üzülceme beni üzmeye çalışan adam üzülsün
evet değildi ama evlilik yarıyo erkekler daha bi kilolanıyo çoğu bayanlarda tabi
e bide görüyo sen zayıfsın formundasın senin yanında kendini kötü hissetmemek içinde özen gösteriyodur , söylemeseler bile erkekler bunu düşünüyolarmış bi yerde okumuştum
çok yakışıklı çookk. piskolata erkeği gibi. bi bakışı ve bi gülüşü var anam kalbim küt küt atiyirr
Hadi ya
Bi kısa künye alayımnasıl biri ?
Umarım hayırlısı olur
canm benm dernekte toplantım var yurtdışıyla ilgili. çıkmaya yakın ararım 8-9 gbi belli olurpiyo ne zaman belli olcak buluşma durumunuz ne zaman arıcan akşam oldu işte
Benim evleneceğim insan beni sırf bakımsızım die kesin boşar
hayatım pijama benım yaaaaaa rahat edemiyorum ben süsü hiç sevmiyorum
Off keşke bir de bana calısma evinde otur dese
Sabah kalkar programlar eşliğinde elli saat kahvaltı yaparım. Kahvemi icerken gündemi takip ederim. Öğlen cıkar arkadaşlarımla buluşur, Tunalıda butik gezerim. Sonra da eve gidip kocama yemek yaparım ohh miss.
Off keşke bir de bana calısma evinde otur dese
Sabah kalkar programlar eşliğinde elli saat kahvaltı yaparım. Kahvemi icerken gündemi takip ederim. Öğlen cıkar arkadaşlarımla buluşur, Tunalıda butik gezerim. Sonra da eve gidip kocama yemek yaparım ohh miss.
öYLE BİR KOCA bulursan bizede destek ol elmoş
Ama bu senin tercihin olursa ne ala
Okuyup işe başlamışken tam ailene ben bişeyler başarıyorum derken adamın bri çıkıp kız kısmısı çalışmaz dedi diye işten çıkmak komik geliyo bana
Herkesin kendi mantığıyla hareket etmesi taraftarıyım
çok yakışıklı çookk. piskolata erkeği gibi. bi bakışı ve bi gülüşü var anam kalbim küt küt atiyirr
amin canm hepmz için hayırlısı valla.
amin canm hepmz için hayırlısı valla.
canm benm dernekte toplantım var yurtdışıyla ilgili. çıkmaya yakın ararım 8-9 gbi belli olur
benm evleneceğim insan ev işi yapmıyorum hep süsüme püsüme düşkünüm diye boşar. takı-oje-kıyafet benim hobilerim
Bulursam abisine de seni alırız
kalsın bacım bekarlık sultanlık mışşş
kendi ekmaaaamıda kazanıyom şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?