kaça aldın bakem ??
öyle düşünürsek sokağa bile çıkmamak hele adamları hiç çıkarmamak lazım ,
illaki var daha güzellerii salla gitsin , adamlar bakçak olursa oyarız gözlerini,
balayına marmarise gittik üstsüzler fink atıyodu ilk başlar bozuldum benim adam bakçak diye
bi süre sonra görmekten midemiz bulandı zaten ben gösteriyorum artık bak bak üstsüz var diye,
o amaaan sıkıldım bakmıcam diyodu
hehe sakamı yapıyorsunuz cıddımı bılemedımmm gercı eskı topıkımden alısıgm amaaa nederece bılmıyorum aranzda atsmıyorsunuzz dımı onuda cozemedım:):)
[/COLOR][/B]
indirimdeydi canım 94 yada 99 olması lazım ama misss. arkadaşım açık kullanıyordu onda çok beğenmiştim. orjinali daha da güzelmiş..
yok yok gerçek ara sıra vakit geçmeyince canımız sıkılınca +18 muhabbetlere dalıyoruz gerçi çekirge takılmıyo o muhabbetlere ama parmak arasından baktığına inanıyoruz
absdest kaçırcak cinsten değil merak etme yani biz alıştığımızdan bizim kaçmıyoo
yok yok gerçek ara sıra vakit geçmeyince canımız sıkılınca +18 muhabbetlere dalıyoruz gerçi çekirge takılmıyo o muhabbetlere ama parmak arasından baktığına inanıyoruz
absdest kaçırcak cinsten değil merak etme yani biz alıştığımızdan bizim kaçmıyoo
öyle düşünürsek sokağa bile çıkmamak hele adamları hiç çıkarmamak lazım ,
illaki var daha güzellerii salla gitsin , adamlar bakçak olursa oyarız gözlerini,
genelde saat 15:00 den sonra başlar ayıplı muhabbetler nedense kan şekerimiz düşüyo acıkıyoz ondan herhal
kadesa nerlerdeyaa banlandı mı o
ben daha hiç o muhabbetlerden orgazm olmadım yaniolan varsada şaşarım çok histerikmiş derim
ki en çok o muhabbetleri edende benimdir
o... diyeydin barii
o kadar boya badanadan sonra adam netsin kız beni. ariycak ariycak bulamiycakk
benimki yakışıklı yaaaa ama daha görüşmedik bile sonumuz hayrolsun bakalım
bende bulgaristanlıyım gıı. kaç göçmenisin sen?
hayırlısı olsun canım evlilik işi tamamen kısmet
evde kaldım diye dertlenenleri hiç anlamıyorum
demekki daha zamanı değil,azcık sabret dimi :44:
bide evlenenlere nolmuş başımız göğe mi erdi
aaa öylemi biz 1953 göçmeniyiz canım
su yazın tatıle gıtme kısmı guzel hosta
ılla benden daha guzelı olacak
onları gormek sınır bozucu napsam kaplıcayamı gıtsekkıne
Cute senin güzellikle ilgili cocukluğuna inmek istiyorum. Cok ciddi söylemlerin var.
vucut olarak kızım :)
hehehhe biraz catlagım varda malum
o.... desem başka bişide var onla ilgili
or.... desemde öyle
hem ben bilimsel adını yazdım bişicik olmas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?