09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kıs cute cidden varmıdır sende öyle benden daha güzeli olmasın takıntısı
çok kıskanç gördüm seni

hehe sakamı yapıyorsunuz cıddımı bılemedımmm gercı eskı topıkımden alısıgm amaaa nederece bılmıyorum aranzda atsmıyorsunuzz dımı onuda cozemedım:):)

[/COLOR][/B]

yok yok gerçek ara sıra vakit geçmeyince canımız sıkılınca +18 muhabbetlere dalıyoruz gerçi çekirge takılmıyo o muhabbetlere ama parmak arasından baktığına inanıyoruz

absdest kaçırcak cinsten değil merak etme yani biz alıştığımızdan bizim kaçmıyoo

genelde saat 15:00 den sonra başlar ayıplı muhabbetler nedense kan şekerimiz düşüyo acıkıyoz ondan herhal

kadesa nerlerdeyaa banlandı mı o

ben daha hiç o muhabbetlerden orgazm olmadım yani olan varsada şaşarım çok histerikmiş derim

ki en çok o muhabbetleri edende benimdir

tamammm yaa onlrdn bısıcık olmazzz alısıgm bennnn:):) cok dınledım zamannda kkda haha kapann topkler bıle oldu heheheh

buaradaa parfum hastasıyımmmm ama allerjık astımımmm var yakında kendımı oldurcm sız parfumden bahsedınceee :):)

öyle düşünürsek sokağa bile çıkmamak hele adamları hiç çıkarmamak lazım ,

illaki var daha güzellerii salla gitsin , adamlar bakçak olursa oyarız gözlerini,

Aynen :13:
Cute sen akrep burcu musun :44: Akrepler çok kıskanç olur derler de

hayırlısı olsun canım evlilik işi tamamen kısmet
evde kaldım diye dertlenenleri hiç anlamıyorum
demekki daha zamanı değil,azcık sabret dimi :44:
bide evlenenlere nolmuş başımız göğe mi erdi

aaa öylemi biz 1953 göçmeniyiz canım

benım hala akrabalarım memlekette zaten brı kere gıtsem toptagını opucem o kadar ozledım
ama pasaport 6 aylık 165 tl 3 kisi vizede 250 tl
:S tamam oluyor

su yazın tatıle gıtme kısmı guzel hosta
ılla benden daha guzelı olacak
onları gormek sınır bozucu napsam kaplıcayamı gıtsekkıne

Cute senin güzellikle ilgili cocukluğuna inmek istiyorum. Cok ciddi söylemlerin var.

ogle arası ben az dısarı cıkayımm sahılde yuruyus yapım hihih:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…