09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hakkatten baya ucuzmuş

benim gibi pek parfüm sevmeyen biri için çok abartı bir fiyat

sık sık havaya o kadar parayı
valla bu ucuzu canım 1 parfüme 270 tl verdiğimi biliyorum. oda çok pahalı ama çok istiyordum. geri kalanlardan en pahalısı 175 tl.

biz 90 göçmeniyiz canm yeni daha.

artık erken rezer. kalmadı
en ıyısı kıralık ev bulmak denız yakınlarında ama tedırdag tarafı olmamalı
muglada uzak
sarımsaklı fılanmı baksam baska neresı olabılır

vucut olarak kızım :)
hehehhe biraz catlagım varda malum

valla 120 tl ya otel buluyorsan iyi :)))) benim begendiğim oetllerin geceliği 200 tl :))))
Allahım ben havyuz istiyorum o yuzden ev olmaz :)))
Gümüldür yada altınolukmu baksam

ya kızım herhalde begendıgıne bıraksan ısı ooo neler bulursun daha once bodrumda ora , onura ve hlc club tatıl koylerınd ekaldım sımdı benı kesmıyor
ee yol parası var orada cok gezmek ısterım
olmuyor

Fethiye Seril II Otel'de Çift Kişilik Odalarda Yapılacak Kişi Başı Konaklamalar İçin Geçerli, Her Şey Dahil Konaklama 39.90 TL'den Başlayan Erken Rezervasyon Fırsatları İle Tatil İmkanı Fırsat Bu Fırsat'ta! - Fırsat Bu Fırsat

su fırsatlar sızce bır halta yaramazmı?

benim şu an doğurmamış halimde bile çatlak dolu vücudum ,

doğursam burnumun üstü bile çatlar herhaldee ekstra eklencek biyer kalmıyo çünkü

portakal kabuğu gibi bişiyim ben

doğursam burnumun üstü bile çatlar herhaldee ekstra eklencek biyer kalmıyo çünkü

benimde çatlağım çok tu bekarkende taaa
ama gebelikte nerdeyse hiç eklenmedi onların üstüne çatlak
yani çatlayan çatlamış oluyoki

bende hıc yoktu ama oldu
bır cogu duzeldı ama mayokını gıyıyorum gobegımde sarkıklık var cunku cok olmasada gobegım sarkık durması benı kasıyor
sıkı degıl
bacak ıclerımdede var

Neysseee bakalım bugün karşılama komitesi yine kalabalık.
Naber kızlar?

Analarınıza bakın. Çatlağı varsa kaçınılmaz. Yoksa korkmayın. Benim annemde hiç yok. Ben hamileyken karnıma krem bile kullanmadım 1 tane çatlağım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…