aaa radyolog çoğalcakmııhadi bakalım hayırlısıı
bu aralar da üreyen üreyene ,
sıra sana geliyooo sonra da banaaaamamdan bulcam be ya
amam hahhahahhhhhhhh
benim şu an doğurmamış halimde bile çatlak dolu vücudum ,
doğursam burnumun üstü bile çatlar herhaldee ekstra eklencek biyer kalmıyo çünkü
portakal kabuğu gibi bişiyim ben
ya kızım herhalde begendıgıne bıraksan ısı ooo neler bulursun daha once bodrumda ora , onura ve hlc club tatıl koylerınd ekaldım sımdı benı kesmıyor
ee yol parası var orada cok gezmek ısterım
olmuyor
Fethiye Seril II Otel'de Çift Kişilik Odalarda Yapılacak Kişi Başı Konaklamalar İçin Geçerli, Her Şey Dahil Konaklama 39.90 TL'den Başlayan Erken Rezervasyon Fırsatları İle Tatil İmkanı Fırsat Bu Fırsat'ta! - Fırsat Bu Fırsat
su fırsatlar sızce bır halta yaramazmı?
elmooooooo
:)
bide içimde sıkıntı var nolcak napçam deprsyondamıyım durup durup ağlıyom kız regl olcak her ay yaşadığı şeyi anlamıyo
aaa radyolog çoğalcakmııhadi bakalım hayırlısıı
bu aralar da üreyen üreyene ,
bende istiyorumm bendeeee
uyuzzzz
he ya sıra bana geliyo da benden önce ocakta temmuzda nems ürücek, sonra ocakta çekirge ürücek , sonrada ben ürerim ama ben
seneye temmuz gibi başlarım önce bi yaz tatili yapayım ramazanda başlarım artık cümbür cemaat üreriz,
tabisi sende üre üremek herkesin hakkı , aman sabahlar olmasın tüm hamamları gezersin artık izmirin hamamlarına da gel kızz belki izmirli
olur mercimek
he ya sıra bana geliyo da benden önce ocakta temmuzda nems ürücek, sonra ocakta çekirge ürücek , sonrada ben ürerim ama ben
seneye temmuz gibi başlarım önce bi yaz tatili yapayım ramazanda başlarım artık cümbür cemaat üreriz,
tabisi sende üre üremek herkesin hakkı , aman sabahlar olmasın tüm hamamları gezersin artık izmirin hamamlarına da gel kızz belki izmirli
olur mercimek
fallenn o karışımlar işe yarıyomuş evet ,
bide ipekti sanırım annenizde yoksa korkmayın demişti valla annem muhallebi kıvamında yani korkmam lazım
daha ne istiyonn laaa , üreyik vaziyettesin işteee
gec bile kaldım sovr86 :):)
rabbım verır ınsallah bana ve isteyen herkese
misafir bile kabul etmedım o gunler hatta samımıysem cocuk yapacaz gelmeyın bıle dedım hahaha
elimizde hazırr varken yapalım bir bebek demi ama
radyo senın resmi bugun eklicem yarın eklicem buyur şu 43 yıl olayı hahahahahahhahah
Eki Görüntüle 733357
gec bile kaldım sovr86 :):)
rabbım verır ınsallah bana ve isteyen herkese
misafir bile kabul etmedım o gunler hatta samımıysem cocuk yapacaz gelmeyın bıle dedım hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?