09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim şu an doğurmamış halimde bile çatlak dolu vücudum ,

doğursam burnumun üstü bile çatlar herhaldee ekstra eklencek biyer kalmıyo çünkü

portakal kabuğu gibi bişiyim ben

kayısı yağı buğday ve susam yağı karışımı ile hergün dzenli msaj yapın bana teşekkürü borç bilirsiniz

yararda fetiye bana rusya kadar uzak geldi geçen sene gittim anam töbeeee :))

bide içimde sıkıntı var nolcak napçam deprsyondamıyım durup durup ağlıyom kız regl olcak her ay yaşadığı şeyi anlamıyo

benimde var dedim herkes sıkı can iyidir çabuk çıkmaz dediler

sıra sana geliyooo sonra da banaaa amamdan bulcam be ya

uyuzzzz

sıra sana geliyooo sonra da banaaa amamdan bulcam be ya

he ya sıra bana geliyo da benden önce ocakta temmuzda nems ürücek, sonra ocakta çekirge ürücek , sonrada ben ürerim ama ben

seneye temmuz gibi başlarım önce bi yaz tatili yapayım ramazanda başlarım artık cümbür cemaat üreriz,

tabisi sende üre üremek herkesin hakkı , aman sabahlar olmasın tüm hamamları gezersin artık izmirin hamamlarına da gel kızz belki izmirli

olur mercimek

fallenn o karışımlar işe yarıyomuş evet ,

bide ipekti sanırım annenizde yoksa korkmayın demişti valla annem muhallebi kıvamında yani korkmam lazım

sensin uyuz!

antebe gidicem antebiiin hamamlaarıııı

gec bile kaldım sovr86 :):)

rabbım verır ınsallah bana ve isteyen herkese

misafir bile kabul etmedım o gunler hatta samımıysem cocuk yapacaz gelmeyın bıle dedım hahaha

fallenn o karışımlar işe yarıyomuş evet ,

bide ipekti sanırım annenizde yoksa korkmayın demişti valla annem muhallebi kıvamında yani korkmam lazım

Annemin vücudunda bişi yok benim vicut pirireisin haritası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…