09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kaç model , opel astra yenı kasada guzell

ya oıyle deme len arabama hevbelıyız sevıyoz dısarıda bıle adamlar boyle bakıyolar gecerken yanlarından

Mübağla yaptım be çekirgem.. hepimiz kırgındık ya sınavı varmış nerden bilelim.

Sınav veya başka sebep olması doğal
Bi sebep olmasa bile doğal
Ben sadece küt diye olmasına şaşırdım
Ama herkes farklı olabilir, ne diyeyim ki

ya yanlış anlamayın beni özür dileyerek bişi sölücem
ben böyle durumlarda çocuklar için endişe ediyorum daha çok yani ya ilerde üvey muamelesi yaaprsa diye kötü olurum sanırım

valla üvey muamelesi yaparsa boşarım ,
bana kocamı yok ya allah allah

kaç model , opel astra yenı kasada guzell

ya oıyle deme len arabama hevbelıyız sevıyoz dısarıda bıle adamlar boyle bakıyolar gecerken yanlarından

Allah güle güle binmeyi nasip etsin bebeğimmmm, güzel araba bişi demedim Kaza bela vermesin inş.

Ben bu ay muayeneye giricem, sabırım yılbasına kadar bekler 2014de 2013 model sıfır alırım diye umuyorum, inşallah yani.

AAAAA Sebatiye dönmüş:))

Kızlar bende geldim burdayım
Nasılsınız, özledim
Oğlan 1 haftadır hasta, viral enf.
ateş 39 anam bellendi halada evde.

a ben onu bılmıyodum bılıyonmu bılsem onuru yerdım 2012 sıfır fıesta alırdım bayılerın elınde oluyomus neyse acemlıgıme geldı olsun arıtk :)

hadı hayırlısı onumuzdekı ay ılk vergısını oducem bırı deseydı bana temmuzdan sonra alırdım

Fiesta ekonomik araba ve ucuz parçalı araba. En çok satan araçlardan biri TR de. Corsa daha pahalı ama güzel tabi.

AAAAA Sebatiye dönmüş:))

Kızlar bende geldim burdayım
Nasılsınız, özledim
Oğlan 1 haftadır hasta, viral enf.
ateş 39 anam bellendi halada evde.
geçmiş olsun canım sende hoşgeldin
anneciğine selamlar kiity

döndüm evet daha da gitmem ama bazı kararlar alarak döndüm

hoşgeldin demiştim aam bir daha diyim abla

kıs kocasız hayata nolmuşki bence kadın tek ve hür daha güzel illa koca olmak zorunda değil

he yanı orasıda oyle yalnzıda olabilirim tabı oyle davranıslarında farklılık ayırma kayırma gorursem(gormesem ıyı olur)+2 cocuktan sonrada gormeyeyım zaten(en ıyısı ben cocuk yapmıyım daha) ama tahammul edemem ayrılırım

amannn elimi sallasa ellisi be onun ıcın cocugumumu ezdırcem kırarım onun kafasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…