09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ya yanlış anlamayın beni özür dileyerek bişi sölücem
ben böyle durumlarda çocuklar için endişe ediyorum daha çok yani ya ilerde üvey muamelesi yaaprsa diye kötü olurum sanırım

üvey muamelesi yapımıcağından eminim cnm ben.
çok güze bir tablo onların ki
şuanda cok ilgili alakalı soruyor arıyor
dorukla içli dışlı mesala yaz için yüzme kursuna yazdırdı.
cuma mayosunla gözlüklerini alıcakmış karne hediyesi olarak.
inş. değişmez..

kocam benı bu aksam dıreksyon dersıne cıkaracaktı ama yagıs oldu cıkmamak en ıyısımı acaba

gelsın kavgalar bakalım

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin otomobillere merakım var da merak ettim şimdi kullandığın araba nedir?

Amin canım benım aminnnnnn kendim ettim kendim buldum kimseye bişey diyemiyorum

hem de ilk işim kaderi sormak olmuştu (((

özledim kuzuyu

O da seni özledi naz yapıyo

AAAAA Sebatiye dönmüş:))

Kızlar bende geldim burdayım
Nasılsınız, özledim
Oğlan 1 haftadır hasta, viral enf.
ateş 39 anam bellendi halada evde.

Cok geçmiş olsun kitim. Yerim ben onuu

Sorma ben de gecen yıl 29 haziranda aldım

Fiesta ekonomik araba ve ucuz parçalı araba. En çok satan araçlardan biri TR de. Corsa daha pahalı ama güzel tabi.

Ben kullandım cnm fiesta, parçası inanılmaz pahalı. Ama sektörü düşününce hepsi aynı. Ama bu yeni fiestanın ici tamamen plastik. O paraya etmez yani. corsa da cok pahalı ama bakalım.
Selam

Nasılsınız şekerler

Sebatiyem dönmüş

Hoşgeldin yewrummmm

Zart diye gidiyo zurt diye geliyo pat diye ekliyo
Bende bu süreç böyle olmuyo

ahahahahahah delisin kızım sen

kıs kocasız hayata nolmuşki bence kadın tek ve hür daha güzel illa koca olmak zorunda değil

koca olmak elbet zorunda değil ama aileyle de yaşanmıyor be canım.
ekmek bölündü mü olmuyor
inanmazsın belki bana ben annemlerin dolaplarını acamadım ilk 8 ay
sonra bi gün eve geldim annemler yok hurra bütün dolapları karıştırmıştım
belki size garip gelebilir ama öyle..

aman be burcuonu tak bunu tak kafana takmıcan tokadan baska
zaten eger sevıyolarsa ve evlılıgı ıstıyolara bunu yapmamaları gerektıgını anlarlar koca kafalılar
ama olursa eger bız onları degıstırırız ulan hep erkeklermı acımasız bızde yuzeysel bakalım bu ıse
bende bızımle alakalı boyle bısey beklemıyorum ama valal olursa benım ıcınde yıkım olur ya gercekten :S
ama neyse

Evet canım. Gerçi hazırlıklıyıkk artıkın terkedilişlere.

Ya bırakıp giderse diye temkinliyim ben de
ne öyle hemen kabullenmek ayrılığı döndüm işte burdayım sizinim

Ya gidersen

İnşallahhh

kocam benı bu aksam dıreksyon dersıne cıkaracaktı ama yagıs oldu cıkmamak en ıyısımı acaba

gelsın kavgalar bakalım

Offf kocadan hoca olmaz. Canın yanacak ben sana sölim

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin otomobillere merakım var da merak ettim şimdi kullandığın araba nedir?

Saol cnm benimmm. pejo 206. Ama bir daha asla pejo almam, arabada süspansiyon yok. tangur tungur allaha emanet

aman şekerimm ya böle şeyler aklına getirme hiçç...herşey inş çok güzel olcakkk

haklısın canım yaşamadan bilinmiyor belkide allah kolaylık versin hepinize ve hepimize

ay şok oldum canım benım bende annemlerın dolaplarından cok uzun sure alıp bır erık yememıstım cok yabancı hıssedıyodum kendımı valla zaten bız bır 7-8 ay yer yatagında yattık egeyşe koltuk ustlerınde esyalarımız fılan :S
ama aıleyle olmaz dmeıyorum ama hayatı paylaşmak guzel ne demısler hayat paylaşınca güzel

a valla kendı ıblır acar acar elletmem kendı kaybederrr ıyı dusunsun yaneeeeeeee

o arabalara meraklı olan arkadaş benım arabamı sormucekmı

değilmezz yahuu...değişirse döverizzz

gelsın kavgalar bakalım

ilk araba aldığımızda o gazla eşimle bende çıktı...sonuç hüsran oldu...kullanamadım yaa olmuyor eşle birliktee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…