09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben ehliyet alırken direksiyon derslerinde hep yağmur kar vardı o havalarda öğrendim.
sakin bir yolda öğrenirsen sıkıntı olacağını sanmıyorum.
evet arabanın kullanmasan bile her ay belli bir masrafı oluyor bende düşünüyorum ama göz almak gerek, her güzel şeyin bedeli var

canım kesin öyle zaten bak akşam aramıştı o zmndan beri ses yok. birde sabah 1 mesaj attı. bende aramıyorum mesajda atmıyorum.
kimsenin peşinde koşacak değilim kendisi bilir

aman piyom hiç uğraşma, yüzde verme zaten.
Kuaför deyince bir dakika düşünecen

kim resim koydu yaa? çok hızlısınız yeni geldim?
çeek! bi özet çek

+ Elmayra albüm yaptı ( net değil yine foto ) , tek fotoluk tabi he bi de kedisi var

Diğer fotodan daha iyi bari yaa tamam öküzcanda var ama öbüründe ortaokul öğrencisi gibiydin

kadir inanır filmi gibi
ama ya bende kendime nereye kadar bakım zaten kilo almaya müsayitim alırsam şimdi gebelikten sonra nasıl edim verene kadar en azından kel kalsın herifte

biz şunu 1 saat yapalım

Ben cevap vermiştim :122: hoş geldin

Hoşbuldum edepli çekirgem

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed

Ay geldim:18:

banada yazdınmı

Yazdım

Var da pc de yok cnm. Zibidi istedi diye koydum kızımı gördün mü teyzesii

Hem nasıl ya, şebelek

canım kesin öyle zaten bak akşam aramıştı o zmndan beri ses yok. birde sabah 1 mesaj attı. bende aramıyorum mesajda atmıyorum.
kimsenin peşinde koşacak değilim kendisi bilir

Not aldıklarımdan biri de sensin
Bugün arıcam seni haberin ola.

Meeed Barışalııımmm :92:

:13:

Yapamadın dimi bensiz

Barışalım bibiğimmm

1 dk yetmez kız bana. ruj un dediği gibi amele ruhluyum ben. sittin sene düşünsem bu akıl bu başa gelmez
piyoon ama boşver kaybederse kendi kaybeder
serseri
aynen öyle şekerim. zaten benim onda gözüm yoktuki. tamam yakışıklı tatlı ama hiç sulanmamıştım o gözle bakmamıştım o yazdı bana.
aramasada bişi kaybetmem. zaten o aramadan da aramam işim olmaz.

çek teşekkür ederim fotolara da baktım. cat çok güzelll. pisi pisiii. balkonlu eve geçeyim alcam hemn bi tanee

Ben de albüm yapıcam kimseye göstertmiycem

nick ekle yewrum ama sildim ahahahaha

Evet özetçi çekirge işini yaparken şiddet gördü

3 tel sacını elmi cekti

Diğer fotodan daha iyi bari yaa tamam öküzcanda var ama öbüründe ortaokul öğrencisi gibiydin

hayır memur gibiydimmmmmm!
kıs niye sildin en son ne yarım yaptın göremedim ben şimdi
ama harbi birine benzettim ama çıkaramıyorum
hoş eşimin dayı oğlunada benziyor biraz ama yinede sanki eskiden tanıdığım biri gibi

cacık olur dedim ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…