ben de olmadım ama kocam ileride kel olacak. Kısmi kellik başladı. Şampuan alalım diyorum. Gerek yok diyo. Çok rahat yani kel kalma konusunda.adamı otopark mafyası yaptık ahahahahahah
senin yüzünden resim ekleyemiyorum korkuyorum
Karizmatik. Elinde evrak cantası varÇalışıyo yani bi de juke var altında ahahahahah
inşallah balımmm
dur la yapıyorum hemen
ben hic kel biriyle birlikte olmadım. :S
ÇOK SAÇLILARDA PSİKOPAT OLUYOR
neresi uzun elmiş ???
ÇOK SAÇLILARDA PSİKOPAT OLUYOR
neresi uzun elmiş ???
ben de olmadım ama kocam ileride kel olacak. Kısmi kellik başladı. Şampuan alalım diyorum. Gerek yok diyo. Çok rahat yani kel kalma konusunda.
Ben geldim, bugün bi durgunum sanki ya, canım sıkkın, bi umutsuzum her şeye dair
Dün gece mesajıma cevap vermeyenleri not aldım, üstüme bi enerji gelsin sorcam hesabını
Başta zibidi sana.
ben de olmadım ama kocam ileride kel olacak. Kısmi kellik başladı. Şampuan alalım diyorum. Gerek yok diyo. Çok rahat yani kel kalma konusunda.
evet ara ara dayanamayıp giriyorum muhabbete
Serseri kız saçı kısaymış ama gerisini rabbisi bilir
Dökülecekse eğer ne yaparsan yap dökülüyor ipek.
Belki saç mezosu fayda edebilir ama kafalarına iğne saplatmak isteyeceklerini hiç sanmam
Ben geldim, bugün bi durgunum sanki ya, canım sıkkın, bi umutsuzum her şeye dair
Dün gece mesajıma cevap vermeyenleri not aldım, üstüme bi enerji gelsin sorcam hesabını
Başta zibidi sana.
hoşgeldin balımmm
ipek benimkide öyle yaaa hafiften başladı zatei babasıda kel herifcanda 34 üne geldi saçlar hafiften dökülmeye başladı
nasıl alışcam acaba onun bu haline bilmiyorumektiririz olmassa kendi yıpranma payıma bakımda ona göre karar veririz artık baktım ben çok yıpranıyorum ozaman onada saç ektirmem ne gerke var yanımda çok genç görünmesine demi ama
fiesta güzel araba nişanlım kullanmıştı bi ara şirket arabası olarak. düz vites mi? biraz biliyor musun kullanmayı ben de ehliyeti aldım1 yıl kullanmadım araba otomatik kullanayım diye ama babamda da nişanlım da da düz vites araba var dedim ben kullanacağım düz vites sonra nişanlım öğretti daha çok sağolsun şimdi kullanabiliyorum düz vites ama bazen diyorum otomatik mi alsam
kittyy bu arada ben gebeyim
Serseri kız saçı kısaymış ama gerisini rabbisi bilir
Sırma gibiymiş
ekledim bak hadi silicemmeeed
ama sen bana kıyamassın kiiii
meeed
ama sen bana kıyamassın kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?