09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben de olmadım ama kocam ileride kel olacak. Kısmi kellik başladı. Şampuan alalım diyorum. Gerek yok diyo. Çok rahat yani kel kalma konusunda.

Ben geldim, bugün bi durgunum sanki ya, canım sıkkın, bi umutsuzum her şeye dair

Dün gece mesajıma cevap vermeyenleri not aldım, üstüme bi enerji gelsin sorcam hesabını
Başta zibidi sana.

neresi uzun elmiş ???

dazlak değil yani ay adam sanki sevgilim de ben de savunuyorum

ben de olmadım ama kocam ileride kel olacak. Kısmi kellik başladı. Şampuan alalım diyorum. Gerek yok diyo. Çok rahat yani kel kalma konusunda.

alan almış diye düşünüyo bence

Ben geldim, bugün bi durgunum sanki ya, canım sıkkın, bi umutsuzum her şeye dair

Dün gece mesajıma cevap vermeyenleri not aldım, üstüme bi enerji gelsin sorcam hesabını
Başta zibidi sana.

hoşgeldin balımmm

ipek benimkide öyle yaaa hafiften başladı zatei babasıda kel herifcanda 34 üne geldi saçlar hafiften dökülmeye başladı
nasıl alışcam acaba onun bu haline bilmiyorum ektiririz olmassa kendi yıpranma payıma bakımda ona göre karar veririz artık baktım ben çok yıpranıyorum ozaman onada saç ektirmem ne gerke var yanımda çok genç görünmesine demi ama

Dökülecekse eğer ne yaparsan yap dökülüyor ipek.
Belki saç mezosu fayda edebilir ama kafalarına iğne saplatmak isteyeceklerini hiç sanmam

2 foto buldum o da eskiden exle ekliyorum bakın hemen silicem

Dökülecekse eğer ne yaparsan yap dökülüyor ipek.
Belki saç mezosu fayda edebilir ama kafalarına iğne saplatmak isteyeceklerini hiç sanmam

Yok zaten benim eşim kişisel hijyenine dikkat etmek dışında metroseksüel değildir. Yani umrunda değil saçının beyazlaması, dökülmesi, yüzünün kırışması…. Böyle çok dikkat eden de bir erkek olmasını istemezdim hani benimle yarışır gibi..

hoşgeldin balımmm

Hoşbuldum reçelim

Bizim burda bir grup vardı çalarsaat.
Vokalisti vardı osman diye.
Keldi.
Enem ne aşıktım ona be.
Bide çirkindi ki sorma.

Adım "kemanımın telleri ben severim kelleri med" e çıkmıştı.

düz vites canımd aha kullanamıyom bu aksam baslıcaz daha ehlıyetımde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…