kızlar akşam 7 için randevuyu aldım. akşam çıkışta gideceğim. ama bende renksiz yaptıracağım. siyah istiyorum sadece.. içide dolgusuz olacak kesinlikle. ama kuş yaptırırsam açık dolgusu olur tabi. belki el bileğimede yaptırım bişiler o anki psikolojime bağlı. ama geçen gitiğimde yapmamıştı adam dövme. kararsızsın emin ol öyle yapayım demişti.
aklıma bir temel fıkrası geldi
ban yemezsem üstü kapalı anlatabilirim.
Hadi bi dene namazdan sonra
Zaten namaz hariç her bişey yapılıyo burdaki mescidde
Uykusunu alamayan mı dersin
Ramazan ayında malum günlerde olan kızların pikniği mi dersin
Üstünü başını değişen mi dersin
Hepsi orda yapılıyo
denedin mi elbiseni nasıl oldu?
ne kadaan güzel meleğim diyorsun bana
Yarın akşam randevu aldım bilem hemen şipşak boya
Yok denemedim , işim vardı
Üşeniyorum bi de şimdiakşam evde mi denesem
benı onlar suanda ılgılendırmıyor cnaım
ben haberıde gecıyorum benım esımin babası vakti zamanında hapislerde surgun edılmıs yanı sagcı asla degıl
taraf degıl bana gorduklerını anlatıyor yasananları ben olaydan bahsettım ıcerıge gırmemıstım canım
saol canm tşk.sana katılıyorum canım
Karar vermeden gitme sakın, sonradan pişman olursun
Anlat bakalım merak ettim
deneyince resmini çek elbisenin duruşunu merak ettim
Karar vermeden gitme sakın, sonradan pişman olursun
Anlat bakalım merak ettim
canım benim seni anlıyorum ve aynı duyguları düşüncelerini paylaşıyorum hatta tvde gördüğümde kanalı değiştiriyorum o derece sevmiyorum yaniben sağcı solcu bilmem canım. hiç ilgilenmem duyduklarımı bilirim araştırmadımda. tuttuğum tarafta bana göre haklı gelen taraf. yani kimi zaman sağ olur kimi zaman sol. her iki tarafta mutlak doğrudur diye bişey yok.. şu anda da eylemi ve eylemcileri savunduğum için görşümü yazdım. ama eylemci ile provakatörü ayıramayanlara da başka bir gözle bakıyorum. neyi hazmedemiyorlar anlamıyorum. Atatürke söylenen sözleri kınıyorum. ve beğenmiyorlarsa muhtelif sınır kapılarına yönlendiriyorum buradan
varlığınız bir işe yaramıyor bari kalabalık etmeyin özellike Atatürk'e uzanan diller için söylüyorum bunu.
saol canm tşk.
bilim seni alıntı yapmamaışım. ben perdeden ban yemiş bir insanım. tayyibe söyledikleirm için yemek açıkçası koymaz. başbakan diye her dediğini onaylayacak değilim. ona yapılan yakıştırmalar için ses etmiyorsa (bkzna dokunmak ibadettir vs. egemen bağış) bana da ses etmeisn kimse. tavrımda sana dğeil gülüm ortaya söyledim.
ban yersemde kitabımı okurum. buket uzuner-iki yeşil su samuru.
Boyu sanki uzun , onu görmek için giymeyi düşünüyodum
Mescidde ayna yok zaten başka bişeyini çakmam yani
En iyisi evde denemek
Tamam inşallah çekerim
Güzel durmazsa biraz kısalttırırım bende
güzel durmazsa geri iade edersin.
aldığın alışveriş sitesi hangisi bilmiyorum da markafoni trendyol vs. de geri gönderebiliyorsun
Temelle Fadimenin kızları evlenmiş işte Fadime bi gün kızına oturmaya gitmiş kızı Fadimeye eşini eve gelince kapıda nasıl karşıladığını filan anlatmış. Anlattığına göre kız eşini en doğal giyisimle yani çıplak olarak karşılıyorum demiş Fadime de boş durur mu amaç heyecan ekşın katmak ya eve gitmiş akşam olmuş Temel gelmiş kapıyı o da çıplak vaziyette karşılamış tabi Temel hiç beklemiyormuş uyy Fadime diye adam şaşırmış ne bu hal böyle diyince Fadime de hemen seni en doğal ciysumle karşuladum demiş Temel den cevap iyi de bari bi ütüleseydun olmuş
canım ben dha önce gittiğimde karar vermiştim ama adamı ikna edemedim3 minik kelebek ve parıltı yaptıriciim
ben perdeden ban yemiş bir insanım.
Baktım şimdi, giymedim de üstüme tuttum
Çok uzun değil sanki diğerlerine göre uzun sadece
Dizlerimin altında tam galiba
Ous bunu beğeniruzun ya
canım benim seni anlıyorum ve aynı duyguları düşüncelerini paylaşıyorum hatta tvde gördüğümde kanalı değiştiriyorum o derece sevmiyorum yani
ama yinede onun için banlandığını değmez inan perde daha değerli benim gözümde
hem bizi senzi bırakma özlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?