ne demek cesarete demem ulan koynuna girmeye nasıl cesaret ediyorsunuz
kadınlar küfrediyor, erkekler vuruyordu - sabah - 13 haziran 2013
kanım cekıldı kızlarya
benım esım taksımde calısıyor
her aksam eylemcılerın sıradan yoldan caddeden gecen araclara
kaldırım tasları attıklarını soyluyor ustelık bır kac kezde bebeklı araclara bıle atmıslar tahmın edersınızkı turbanlı hanımların arabalarına
Kadınlar küfrediyor, erkekler vuruyordu - Sabah - 13 Haziran 2013
kanım cekıldı kızlarya
kaldırım tasları attıklarını soyluyor ustelık bır kac kezde bebeklı araclara bıle atmıslar tahmın edersınızkı turbanlı hanımların arabalarına
o kaç dakkalik saatlik iş ama dövme ömürlükkbeklediğin cevap bumuyduu
kızlar akşam 7 için randevuyu aldım. akşam çıkışta gideceğim. ama bende renksiz yaptıracağım. siyah istiyorum sadece.. içide dolgusuz olacak kesinlikle. ama kuş yaptırırsam açık dolgusu olur tabi. belki el bileğimede yaptırım bişiler o anki psikolojime bağlı. ama geçen gitiğimde yapmamıştı adam dövme. kararsızsın emin ol öyle yapayım demişti.
kanım cekıldı kızlarya
yorum yapmıcam bu konu ile ilgili
Aynada diplerime bakayım dedim
bakmaz olaydım
beyazlarım VAR nan benim hemde bi sürü
Aynada diplerime bakayım dedim
bakmaz olaydım
hea fifişme[sıze=3]
sizin saati bilememdeBir ömüre vurunca baya ssat yapar sizin iş fifişme miydi hahahaha
Güzel bişiy yaptır bebemmmm rihannanın dövmesini gördünmü bayıldımmmm
allah bu ülkenın sonunu hayır etsinnnn bimiyorummm inş.düzelir herşey
[/sıze]
benim de var beyazlarım nerdeyse 1.5 yıldır hiç boyatmıyorum da bi süre daha boya sürmeyeceğimAynada diplerime bakayım dedim
bakmaz olaydım
kanım cekıldı kızlarya
[sıze=3]
meleğim benımde çok var üzülmee boyaya talimmmm[/sıze]
ben yorum yapayım. kesinlikle inanmıyorum. orada sabahlara kadar kalan türbanlılarda vardı. kimseye bişey olmadıda tayyibin tanıdıklarınamı oluyor. o zaman bu iç savaşı çıakrmayacaktı. şimdi referanduma gidecekmiş. herkesi o kadar inandırdıki eylemcilerin provakatör olduklarına gururla gider lşimdi. böyle bişey için referanduma gidileceğinide ilk defa duyuyorum.
neyse inanmıyorum, güvenmiyorum, sonuçlara da inanmayacağım. aynıs eçimlere inanmadığım gibi, sağdan soldan çıkan sandıklar ve damgalı oylar gibi, elektriklerin keislmesi gibi ve daha bir sürü şey. bence tayyip çete. asıl tutuklanması gereken o ve yardımcıları.
sana katılıyorum canımben yorum yapayım. Kesinlikle inanmıyorum. Orada sabahlara kadar kalan türbanlılarda vardı. Kimseye bişey olmadıda tayyibin tanıdıklarınamı oluyor. O zaman bu iç savaşı çıakrmayacaktı. şimdi referanduma gidecekmiş. Herkesi o kadar inandırdıki eylemcilerin provakatör olduklarına gururla gider lşimdi. Böyle bişey için referanduma gidileceğinide ilk defa duyuyorum.
Neyse inanmıyorum, güvenmiyorum, sonuçlara da inanmayacağım. Aynıs eçimlere inanmadığım gibi, sağdan soldan çıkan sandıklar ve damgalı oylar gibi, elektriklerin keislmesi gibi ve daha bir sürü şey. Bence tayyip çete. Asıl tutuklanması gereken o ve yardımcıları.
ben yorum yapayım. kesinlikle inanmıyorum. orada sabahlara kadar kalan türbanlılarda vardı. kimseye bişey olmadıda tayyibin tanıdıklarınamı oluyor. o zaman bu iç savaşı çıakrmayacaktı. şimdi referanduma gidecekmiş. herkesi o kadar inandırdıki eylemcilerin provakatör olduklarına gururla gider lşimdi. böyle bişey için referanduma gidileceğinide ilk defa duyuyorum.
neyse inanmıyorum, güvenmiyorum, sonuçlara da inanmayacağım. aynıs eçimlere inanmadığım gibi, sağdan soldan çıkan sandıklar ve damgalı oylar gibi, elektriklerin keislmesi gibi ve daha bir sürü şey. .........ı.
neyse inanmıyorum, güvenmiyorum, sonuçlara da inanmayacağım. aynıs eçimlere inanmadığım gibi, sağdan soldan çıkan sandıklar ve damgalı oylar gibi, elektriklerin keislmesi gibi ve daha bir sürü şey. bence tayyip çete. asıl tutuklanması gereken o ve yardımcıları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?