09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar akşam 7 için randevuyu aldım. akşam çıkışta gideceğim. ama bende renksiz yaptıracağım. siyah istiyorum sadece.. içide dolgusuz olacak kesinlikle. ama kuş yaptırırsam açık dolgusu olur tabi. belki el bileğimede yaptırım bişiler o anki psikolojime bağlı. ama geçen gitiğimde yapmamıştı adam dövme. kararsızsın emin ol öyle yapayım demişti.

Kadınlar küfrediyor, erkekler vuruyordu - Sabah - 13 Haziran 2013

kanım cekıldı kızlarya
benım esım taksımde calısıyor
her aksam eylemcılerın sıradan yoldan caddeden gecen araclara
kaldırım tasları attıklarını soyluyor ustelık bır kac kezde bebeklı araclara bıle atmıslar tahmın edersınızkı turbanlı hanımların arabalarına

o kaç dakkalik saatlik iş ama dövme ömürlükk beklediğin cevap bumuyduu

sizin saati bilememde bir ömüre vurunca baya ssat yapar sizin iş fifişme miydi hahahaha

GÜZEL BİŞİY YAPTIR BEBEMMMM RİHANNANIN DÖVMESİNİ GÖRDÜNMÜ BAYILDIMMMM

Allah bu ülkenın sonunu hayır etsinnnn bimiyorummm inş.düzelir herşey

yorum yapmıcam bu konu ile ilgili

haber yalan dıyelımde benım esım otelden goruyorlar hergun ne oldugunu bunu yapoan kımdır nedır bılmıyoruz tabıkıde kendısı defaalrca anlattı bunların hıc bırını haberlerde gormedık kaldırım taslarını arabalara attıklarını otelın revırıne aldıklarını aracları otoparklara cektıklerını anlatıyor 1 haftadır bana

ben yorum yapayım. kesinlikle inanmıyorum. orada sabahlara kadar kalan türbanlılarda vardı. kimseye bişey olmadıda tayyibin tanıdıklarınamı oluyor. o zaman bu iç savaşı çıakrmayacaktı. şimdi referanduma gidecekmiş. herkesi o kadar inandırdıki eylemcilerin provakatör olduklarına gururla gider lşimdi. böyle bişey için referanduma gidileceğinide ilk defa duyuyorum.
neyse inanmıyorum, güvenmiyorum, sonuçlara da inanmayacağım. aynıs eçimlere inanmadığım gibi, sağdan soldan çıkan sandıklar ve damgalı oylar gibi, elektriklerin keislmesi gibi ve daha bir sürü şey. bence tayyip çete. asıl tutuklanması gereken o ve yardımcıları.

benı onlar suanda ılgılendırmıyor cnaım
ben haberıde gecıyorum benım esımin babası vakti zamanında hapislerde surgun edılmıs yanı sagcı asla degıl
taraf degıl bana gorduklerını anlatıyor yasananları ben olaydan bahsettım ıcerıge gırmemıstım canım

sana katılıyorum canım

piyon silermisin o son cümleni durduk yere banlanma şimdi bak ben alıntıda sildim

ağaç kesilmesin diye referandummu olurmuşş, hemde yürütmeyi durdurma kararı olan bi durum söz konusuyken , hoş referandumdan çıkacak sonuçta şimdiden belli ya çocuk kandırıyorlar , sayelerinde tüm dünyaya rezil olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…