Spor yapıyolar herhalde kaslı maslı bişeylerdi
Yapılılar
Birbirine çok benziyolar
Biri bana saçın çok sık, yoruldum dedi maşa yaparkenbaşkasına devretti
irice diil ki ama normal bu. hatta yanımda zayıf bile bendenmeydenda dimi gittiğin yer. güneşlide oturdum ben 18 yıl. orada tanıdığğın varsa ortak arkadaş bile olabiliriz.. gelinin saçını kesin o yapmıştır öyle desem hatırlarsın belki çok güzel sesli olan
Bi bu kadar da yerin dibinde varım derdin
yok canım böyle etekler eger boy kısaysa daha da kısa gösterir.hele de popo varsa berbat olur
uzun boylu musun? bu etekleri ben de beğeniyorum ama 160 boyum kötü dururum gibi geliyor.
ince uzunlarda hoş duruyor bu etekler
onu bilememde yırtmacı çok fena bacım öyle giyebilinmi sen onuharbi
benim donum görünür la ben çok tertipsiz yürürüm ve otururum
evet canım fizikleri süper. benimki de demiş olabilir espirili söylemişse. muhabbeti iyidir.
Spor yapıyolar herhalde kaslı maslı bişeylerdi
Yapılılar
Birbirine çok benziyolar
Biri bana saçın çok sık, yoruldum dedi maşa yaparkenbaşkasına devretti
Bana göre hepsi iri geldiyani omuz kısımları
Ben senin resmini gördüm tanıdık gelmedin de
O kuaförü de gelin ayarlamıştı, ilk kez gittim
Arı gibi çalışıyolar he
O taraf uzak bana
Bende yabaniyimdir bişey demedim
Ama biraz ukala ve çapkın olmaları muhtemel, tabi bilemem sadece bi tahmin benim ki
ben de spora gidiyorum hatta evin ordan geçerken böyle iri iri abilerin takıldığı bir yer var ousa diyorum ki gel seni de buraya yazdıralım adonis kasın olsun baklavaların olsun diye adam korkuyor ya beni orda döverlerse diyeoysa görüyorum adamlar kendi hallerinde ağırlık çalışıyorlar kardiyo filan yapıyorlar
ben de spora gidiyorum hatta evin ordan geçerken böyle iri iri abilerin takıldığı bir yer var ousa diyorum ki gel seni de buraya yazdıralım adonis kasın olsun baklavaların olsun diye adam korkuyor ya beni orda döverlerse diyeoysa görüyorum adamlar kendi hallerinde ağırlık çalışıyorlar kardiyo filan yapıyorlar
gelin kimdi peki canım söylemek istersen?
gerçekten çok yoğunlar. şimdiki yerleride öyle sabahları 7.30da açıyorlar düşün. ben geçen gittiğimde 9 du diğer dükkandan yardıma gelsinler die aradılar orasıda doluymuş isterseniz bekleyin isterseniz yarın alalım dediler o kadr doldular yani..
pazar da 6 gelin çıkarmışlar dedi başım döndü çok yoğun laf arasında..
yakışıklılardı ama dimi
vay cekırge vayyyyyyyyyy
evet ilk baştan beri bu nick ile üyeyim buraya; taktın nickimeBACIMMM senin nik eskiden bumuydu seni ilk kez gördüm ben kk da
evet ilk baştan beri bu nick ile üyeyim buraya; taktın nickimehalbuki anlamı da güzel bi şiiii
evet ilk baştan beri bu nick ile üyeyim buraya; taktın nickimehalbuki anlamı da güzel bi şiiii
Fallen , Bade'nin pampası o
Bende kısmen tanıyorum, Kirli çıkılar topiğinde takılır genelde
Sen oraya takılmadığından görmemişsindir
Heeeee tamam guzummm ondan heralll
kızlar bende vipten alış verilş yaptım hasretle bekliyom pikinimi
çok fazla gezmediğimden olabilirYOK BE CANIMMM bişey demedim 5 kalp eski üye seni ilk kez gördümde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?