09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

senin ous göçmen değildi diye hatırlıyorum o yüzden tanımam heralde. evet canım çok meşhurlar orada olupte gitmeyen kimse varmı bilmiyorum. düşün yani ben güneşliden taşınalı oldu 5 sene hala saçıma oradan başka bir yere gitmem. bi kere bakırköyde yaptırdım.
düğün çağlayandaydı. oradan güneşliye geçtim bozdurdum bidaha yaptırdım çağlayana geçtim düşün yanii. o kadar takıntılıyımdır. genelde yetiştirirler ama.

Evet kardeşim olsunlar hepsi yakışıklıydı
Ama çapkında olabilirler sanki

Hiç açmadım peçemi ama bilmiyodum bayan kuaförünün erkek olduğunu

çapkınlardır zaten canım ya. ama en tatlısı benimki

hoşgeldin MED

kimse bana yardım etmicekmi oysa ben o kadar yardım severkene yatak baza başlık sorduk demi

Yok göçmen değil bizimkiler
Evet normalde benim saçım çok düz olduğundan hemen maşa bozulur
Onlara da söylemiştim
Güzel yaptılar, neredeyse hiç bozulmadı

15 dk geciktik ama haftasonuydu bir sürü gelin ve yakınları vardı
Düğüne gecikmedik sonuçta, çıkış saatimiz 15 dk uzadı sadece
Kız biraz sinirliydi zaten onun saçı kısaydı, gelinle kıyaslıyodu herhalde
Diyodu ki benimki neden güzel olmadı herkesin ki oldu
Sinirini de çıkışta kasa da çıkardı işte

hoşgeldin MED

kimse bana yardım etmicekmi oysa ben o kadar yardım severkene yatak baza başlık sorduk demi

Ben bilmiyorum kiy

bencede bitmez yaaa. akşam olsada dövmeciye gitsem. başkanda erken çıksa ne kadar mikemmel olur. hmen metrobüse koşarımm

Evet akşam olsa da defolsam evime gitsem. Poff nöbetciyim bugün senin bi saatin kaldı

hizmet sektöründe problemli tipler illaki olur. bende saçımı beğenmedim mesela boyasını ama o illa çok güzel diyor. mutlaka boyatmak istersen ben yine boyarım ama sana çok yakıştı harika oldun diyor. ağdaya başka yere gidiyorum oda çok beğendi sakın boyatma dedi. filiz akın gibi oldun dedi. yakın arkadaşlarım pek beğenmedi ama geri kalan herkes çok beğeniyor. ama yaptıkları iş zor. insanlara bişey beğendirmek yada kafasındakini çıkartmak problemli o yüzden normaldir bence.
Ben bilmiyorum kiy

Evet akşam olsa da defolsam evime gitsem. Poff nöbetciyim bugün senin bi saatin kaldı

seninde 2 saatin kalmış iştee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…