:))))))))))))) olabilir.ordan burdan toparlamış resimleri.
17 ülkeyi kaç günde gezeceksinyunanistan-madedonya-üsküp-dubrovnik-çekoslovakya-prag-fransa-hollanda-belçika-bulgaristan
aslında 17 ülke ama hatırlamıyorum isimlerinifransda 6 gün kalıcaz gerisi ülkeleri dolaşarak geçecek. ay sizi çok özliycem. olmadı oralarda wireless bulunca yazarım size. ölzeirm sizi foto da eklerim
onların nevresim takımı ve yastık boylarıda ilginç
ben orda yatarsam o kadar uyur kalırım zaten uyukluyom şu ara
hem ben antepteyim o marka yok burda viscoyu bende çok seviyorum yastıklarımız visco ama yatakları biraz tuzlu kendimiz için istiyorum aslındada pahalı geliyor
bencede atma o bildiğin çift kişilik yataktan bile büyük oluyo çünkü
belki daha almadı mağazadaki resimleri burda olmazmı
aman bende çok iyimserim
Arkadaşım ne demek istediğin anlaşılmıyor.
yok gaz çıkartırken o tarafa dönüyorum ama merak etmeyinnaptım la ben
Ben olsam capraz yatarım
inşallah canım bak 6 ayı geçti hala tık yok. zaman ne çabuk geçiyorbir geçen bulunur:))))))))
yok gaz çıkartırken o tarafa dönüyorum ama merak etmeyin
inşallah canım bak 6 ayı geçti hala tık yok. zaman ne çabuk geçiyor
katılıyorum canım kesinlikleeee
Anam ağladı nevresim bulana kadar,
Abla en konusunu atmış olabilirim ama valla standart değil, yatagı aldığım şubede yatagı cok zor buldum.
sadece resmimde kermit var
Ama sen bana kıyamazsın dimi
eğer kendinize düşünüyorsan visco love a bakmanı öneririmben orda yatarsam o kadar uyur kalırım zaten uyukluyom şu ara
hem ben antepteyim o marka yok burda viscoyu bende çok seviyorum yastıklarımız visco ama yatakları biraz tuzlu kendimiz için istiyorum aslındada pahalı geliyor
bencede atma o bildiğin çift kişilik yataktan bile büyük oluyo çünkü
ben yatamıyorum aslında çokta sallamıyorum. aklıma bile gelmiyoPiyon ben direk ortasında yatıyorum yatağın oooohhh
canım 17 gün de gidicez ama ülkeler birbirine yakın mesela yunanistan-makedonya, almanya-hollanda-belçika bikaç saat kalıp geçicez güzel yerlerine gidip.17 ülkeyi kaç günde gezeceksinyolculuk ne zaman? vize problemin var mı? Bu arada ben de FRansaya gidiyorum. şimdiden iyi tatiller
sakın haaaaaO koni gercekolabilie yorum yapcaktim kapadim cenemi
Bu genc yasta ne kadar sikici esyalar boyle demek istedim
Diyemedim
bende nevresim aldım içine koyacak battaniyem falan yok ama hiçbişi sığmıyor. anneme verdim yazın üstne atmak için kullnıyo oda.Anam ağladı nevresim bulana kadar,
Abla en konusunu atmış olabilirim ama valla standart değil, yatagı aldığım şubede yatagı cok zor buldum.
piyon konu tam senlik gitte gümle yine
elm sebatiye ve zibidi gitmiş bile
aynen......
sadece resmimde kermit var
eğer kendinize düşünüyorsan visco love a bakmanı öneririm
piyon konu tam senlik gitte gümle yine
elm sebatiye ve zibidi gitmiş bile
elmayra o konuya fake diye nasıl şikayet ediyoruz
Bugun egeyi iki saat gec alimda.kocisimle uyuyayim bu aksam biraz yemege kadaaarn ben bu hafta heo yalniz yatiyom biliyonuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?