ki nerde buldun bu cekirgeyi: japonlar gormesin haa gizartmalarina bayilirlarrr : sonrada cegedek gibi citlarlar
yooo sebatiye ablaya da öyle geliyo
tempur un yatakları çok iyidir ama tuzludur dabakıyorum canım
tempurayı hiç duymadım
kilimde gördüm bir kampanya
bende kampanyada almazsam için rahat etmez
düşünkü ürünü alıyorsun 1000 tlye sonra kampanya oluyor bir ay sonra 600 e iniyor ay ben 3 ay uyku uyuyamam öyle olursa :18::18::18:
iyimiş fiyatı onun ama bana baza ve başlıkta lazım 3 ü 600 civarı olmalı bazen kampanya yapıyorlar öyle düşüyor ondan sordum bildiğiniz varmı die
Kurbayla cekirge ciftlesebilirmi
yunanistan-madedonya-üsküp-dubrovnik-çekoslovakya-prag-fransa-hollanda-belçika-bulgaristanpiyonist yolculuk nereye?
çift kişilik haaa :)))))))))))
o nasıl oliy ?? :44::44::44:
cıkkk kurbağa çekirgeyi yerKurbayla cekirge ciftlesebilirmi
Çakallık yapma
yunanistan-madedonya-üsküp-dubrovnik-çekoslovakya-prag-fransa-hollanda-belçika-bulgaristan
aslında 17 ülke ama hatırlamıyorum isimlerinifransda 6 gün kalıcaz gerisi ülkeleri dolaşarak geçecek. ay sizi çok özliycem. olmadı oralarda wireless bulunca yazarım size. ölzeirm sizi foto da eklerim
sebatiye ve elm ne kadan pisliksiniz sizz. malum boşanırken yatak odasını ben aldım ve yatak çift kişilik. ama ben eskisinde olduğu gibi aynı yerde yatıyorum hep. öteki tarafa hiç geçmiyorum
yunanistan-madedonya-üsküp-dubrovnik-çekoslovakya-prag-fransa-hollanda-belçika-bulgaristan
aslında 17 ülke ama hatırlamıyorum isimlerinifransda 6 gün kalıcaz gerisi ülkeleri dolaşarak geçecek. ay sizi çok özliycem. olmadı oralarda wireless bulunca yazarım size. ölzeirm sizi foto da eklerim
sebatiye ve elm ne kadan pisliksiniz sizz. malum boşanırken yatak odasını ben aldım ve yatak çift kişilik. ama ben eskisinde olduğu gibi aynı yerde yatıyorum hep. öteki tarafa hiç geçmiyorum
neden üstüne alındın
med misin sen ?
Yani bizim standart ölçülerdeki iki kişilik yataklarımızdan değil. 1,80*220 miydi neydi atmim simdi
cıkkk kurbağa çekirgeyi yer
Cigdem gibi citlarlar seni diyo cekik gozluler icin
ben orda yatarsam o kadar uyur kalırım zaten uyukluyom şu aratempur un yatakları çok iyidir ama tuzludur da
ben yatak alırken her gittiğim yatakta en az 20 dk yatardımçocuk olmasa büyük olsa ortopedik sorunları da olmasa visko önerirdim.
Yani bizim standart ölçülerdeki iki kişilik yataklarımızdan değil. 1,80*220 miydi neydi atmim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?