09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tempur un yatakları çok iyidir ama tuzludur da
ben yatak alırken her gittiğim yatakta en az 20 dk yatardım çocuk olmasa büyük olsa ortopedik sorunları da olmasa visko önerirdim.

piyonist yolculuk nereye?
yunanistan-madedonya-üsküp-dubrovnik-çekoslovakya-prag-fransa-hollanda-belçika-bulgaristan
aslında 17 ülke ama hatırlamıyorum isimlerini fransda 6 gün kalıcaz gerisi ülkeleri dolaşarak geçecek. ay sizi çok özliycem. olmadı oralarda wireless bulunca yazarım size. ölzeirm sizi foto da eklerim
çift kişilik haaa :)))))))))))

sebatiye ve elm ne kadan pisliksiniz sizz. malum boşanırken yatak odasını ben aldım ve yatak çift kişilik. ama ben eskisinde olduğu gibi aynı yerde yatıyorum hep. öteki tarafa hiç geçmiyorum

Cigdem gibi citlarlar seni diyo cekik gozluler icin

Çakallık yapma

naptım la ben

Ben olsam capraz yatarım

bir geçen bulunur:))))))))

Bilimsel bi soru sordum herhalde cekirge
Med selam selam

tempur un yatakları çok iyidir ama tuzludur da
ben yatak alırken her gittiğim yatakta en az 20 dk yatardım çocuk olmasa büyük olsa ortopedik sorunları da olmasa visko önerirdim.
ben orda yatarsam o kadar uyur kalırım zaten uyukluyom şu ara
hem ben antepteyim o marka yok burda viscoyu bende çok seviyorum yastıklarımız visco ama yatakları biraz tuzlu kendimiz için istiyorum aslındada pahalı geliyor

Yani bizim standart ölçülerdeki iki kişilik yataklarımızdan değil. 1,80*220 miydi neydi atmim simdi

bencede atma o bildiğin çift kişilik yataktan bile büyük oluyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…