09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ne kadar detaylıb ır acıklama lınk varmı :)
benımkı kırmızı olsun pampa

tatil gündemimde kızlar

erken rezervasyon yok halıyle elımızde olan parada bellı gerı gelıncede elımızde para kalması laızm
gecens ene bodruma gıdemedım gazetelere bakıyorum ıcım akıyor , vitesi gerı almam laızm yoska borc batagına suruklıcem aılemı cekırdek aılemı gıt ıste yazlıga ne b.kumu arıcan bodrumda
ayranı yok içmeye gibi bişey

günaydın hanımlar

topiki dünkü kaldığım yerden başladım okumaya baktım biteceği yok sona geldim

sabah sabah radyo dinlyorum powertürk

bende ufak ufak ıs yapıyorum bugunu saymazska cuma gunu son ıss cok sukurrr

hepinise günaydın

akşam anladım ki benim daha sınavım bitmemiş...

doruğu 8 de babasından aldım.
nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyor noldu timuçin dedim biraz konuştuk dedi
ya 5 yaşında ki çocukla neyin konuşmasını yaptın sen
birşey yok burcu dedi
ama doruk hıçkırmaktan konuşamıyor içine çeke çeke ağlıyor
en son onu ne zaman öyle gördüm bilmiyorum bile..

arabayla devam ederken soruyorum yavrum diyorum noldu sıkıştırma beni dedi sustum..

sonra arabayı bi yere cektim..
hadi dedim ikimizde ağlayalım..

ve sarıldık ağladık ben ona ağlıyorum oda meğersem babasına..

sonra söküldü babasını çok özlemiş bugün yetmemiş ve onda kalmak istemiş ama babası yrn işe gideceğini bahane ederek hayır doruk demiş..

akşam saat 10 gibi ex i aradım.. bir anne olarak size göre belki yanlış ama bnm için doğru..

timuçin bugün doruk çok kötüydü lütfen oğlumla daha çok ilgilen git gör parka götür hiç birşey yapamıyorsan al evine götür
bak hiç bir ayrılan anne baba da anne böyle bişi istemez ama ben oğlum için senden bunu rica ediyorum içim param parça dedim..

o da ; bugün bende cok üzüldüm hatalıyım iyi bir baba değilim bunda sonra daha çok ilgilicem dedi..

sonra oğlumla koyun koyuna elim elinde uyuduk...

ve anladım ki daha sınavımı geçmemişim ben..

ıyısını yapmısın ama tarafsız bakamıyorum
yasal surecın dısındada cok gorusturuyorsun onlarla
neden , sen o cocugun koruyucuysun halbukı yasal gunun dısında vererek basına bırsey geldıgınde senın adına kamu davası acılıyor bu yasal boyutu
duygusal boyutuna gıremıyorum valla cok katıyım ben empati kuramıyorum yani

günaydın

zibidi ( içim gitti ya
oğluna sarılmak geldi içimden allah kimseyi annesinden babasından ayırmasın işte kötüde olsa baba babadır değişmiyor bu
benim babam geldi aklıma geçen mezarına gittim orda doğru düzgün ağlayamamıştım şimdi döküldü gözümdeki yaşlar

Bende dun avukatla gorusutm benım bosanma avukatıyla

soyadı mevzusu babanın rızası olması gerekıyormus medenı kanunun 305-309 maddeye kadar oku dedı
okudum bende dedım ne alakası var babalık gorevleırnı yerıne getırmeyen bırınden bahsedıyoruz malesef rızası olmadan hakım adına karar veremez dedı
ıcımden s.k.ir git dedim
baska avukat bakıcam sosyal hızmetlerı vs arayacagım coluk cocuk hakkı artık kım ne varsa
onumuzdekı yaz halletmıs olmamıs gerekıyor bu durumu
bıyolojık babanın rızasının gelecegını sanmıyorum kıymete bıner o zaman
gercı 1 senede kım ole kım kala
belkı ölür

senin sınavın değil aslında , doruk şu an çok küçük neler olduğunun farkındaymış gibi davranıyordur belki ama değil,

tam anlamıyla farkına varması da daha zaman alıcak , o an yaşadıklarn içini paramparça etmiş haklısın am a şu durumda yapılabilecek

tek şey bana göre ne kadar doruğun istediği yada hayalindeki açığı kapatmasa da sen ve ertuyla ve birde ex ile kaliteli geçirdiği

zamanlar bence doruktaki açığı daha az hissetmesinde sebep olur,

yani bende bu senin değil doruğun sınavı , senin yardımınla da bu sı navdan yara almadan kurtulucak İnşallh...

ben böyle yaparak pedagogla görüşmesi kstim canım..
böyle yaparak doruk mutlu annnesi babası ayrılan cocuklar gibi değil.

istediği zaman babaannesi ve dedesi yada babasınla görüşebiliyor.
biliyorsun bnm durumum cok farklı
oğlum için katlanıyorum çoğu şeye
he belki 3 yaşında olsa tamam
ama herşeyin farkında

cute hani geçmişte ben de başına sıkıntı açma gibilerinden bişiler demiştim demek istediğim buydu

şimdi kafan rahat ex seni aramıyor oğluyla görüşmediği için (vicdansız) , bu olaylar patlak verince hele bi kere de oğlunun yüzünü

görünce kıymete binmesin , başın ağrımasın

ben gorusturmezdım ya
anası babasıda ogullarının agzına vuramadılarmı onca sıkıntıyı yasatırlarken herkez suclu

dedıgım gıbı basına bırsey gelırse yasal surecın dısında gorusturdugun ıcınde hakkında suc duyurusu baslar
tabı bu cok elzem bır durum olur

bılemıyorum cocuk bır orada bır burada gıbı hıssetmıyormu acaba?

dorukun babası tekmı yasıyor

inş. inanki tek amacım tek gayet hayatta 1-0 yenik başlamaması
baba en büyük kahramdır
doruğun gözünde o kahramını yitirtmicem asla
ve bunu sadece doruk için yapıcam...

valla zaten tek kıorkum o bılıyormusun
huylandırmayalım

ama bılemıyorum cesaret lazım bu ısler ıcın
bırde saglam ugrascan tek avukat olmazvalla sosyal hızmetlerden cocuk haklarından bırılerı olmalı desteklenmelı dava
valal gene sıkıntılı gecırırız o donemıde alabılırsek cok guzel olur ya turkıyede adelet sıstemı ne bııcm ya
sen bak senyap sen et
gıtsın bırının soyadını tasısın kendı kurdugun aıleden soyutlansın
okula gıdınce ne olacak

neyse 1 sene var daha belki ölür

ayy ben de 10 senedir birilerinin ölmesini bekliyorum tek kurtuluş olarak ama ölen felan yok :)))))))))))))))))))))))))))))))

böyle demeyin kızlar ya
birinin ölümünü dilemek ne biliym tuhaf geldi bana
cute neysede
abla sen kimin ölümünü diliyorsun

buarada beni hesaba almıyorsunuz onuda fark ettim

inş. inanki tek amacım tek gayet hayatta 1-0 yenik başlamaması
baba en büyük kahramdır
doruğun gözünde o kahramını yitirtmicem asla
ve bunu sadece doruk için yapıcam...

sen çok ayrıntılı düşünen ilgili bi annesin zibidi, inan bu istediğini yapmak için tek başına da yetersin ,

etrafımda boşanmamış oluppp , iskele babası gibi eve gidip gelen gözünün önünde olduğu halde çocuğuyla ilgilenmeyen o kadar baba

bozuntusu var ki , psikolojik boyutunu bilemem ama gözünün önünde yüzüne bakmayan bir baba olsaydı belki doruğu daha çok yaralardı ,

o yüzden kötüsünü düşünme , herşeyin üstesinden gelirsiniz ana oğul

ayy ben de 10 senedir birilerinin ölmesini bekliyorum tek kurtuluş olarak ama ölen felan yok :)))))))))))))))))))))))))))))))

40 kere soyleyınce olur dıyorlar bırde

aman ölsün tabı bılım yasayıp ne oluyor ölsünde öldü diyelim yerini bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…