09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

valla ıyıydı ama ne oldu bılmıyorum kendisinin baskasının adına yapmıs oldugunu ogrendıgımız 3 aracı cıktı mesela benım haberım yok
x5 filan arabanın bir tanesi
karısık durumu ama gecenlerde duydum etılerde bebekte unlu gece kuluplerıne gıdıyormus hala
bılemıyorum ya
tek basına olsa belkı verır belkı egeyıde dusunur bıraz gurur yapar verır
gerızekalı ne hakkı varsa sankı cocukta
ama annası babası verdırtmeye bılır ne olur bılemıyorum yanı

ayrıca mıras fılan ıstemem egede ısteyemez asla aldırtmam ya ölmem lazım bunları yapabılmesı ıcın
buyudugndede arıtk ısler degısırse ben babama gıderım derse gıtsın oda gelmesın bır daha gerı
ama ben egenın nankor olacagını dusunmuyorum

benım eks ıcın yenı dua bulmam lazım ölmüyor öl dedikce

evlensemi iyi evlenmese mı iyi bu adam ya
nasıl tamamen kopar (sanki cok b aglı )

benım abımın esının amcasının esı bırı 3 dıgerı 1 yasındayken kızları eşi apartmandan kendını atmıs ve ölmüş
kısa sure sona baska bırıykle evlenmıs cocuklara baksın dıye muhtemlen gelen kısınınde bır kızı varmıs oda 8 yaslarındaymıs
neyse gel zaman gıt zaman
cocuklar gecmıslerınıb ılıyor kadınada anne dıyorlar kı zaten ılıskılerı gercekten boyle
kızı evlendı kadının oz kızı dıyım 2 sene once
kendı babasıda var sag yanı
davetyıyede
anne ve baba kısmında yengemın amcasıyla kendı annesı yer alıyordu
soyadını kendı degıstırmıstı 18 yasından sonra

bır kac ay once bır kavagdan oturu yenı yenge oyle soylıyım bahara demıskı bızım gelıne ınan bahar cocuklar olmasa durmucam cok ıcıyor cekemıyorum dıyormus
hatat en kucuk kız 1 yasında kalan
anne demıs gıtme sakın(bır kagvaları olmus ) bende okulu bırakıp gelıcem bızı dusun vs demıs kadın oylelıkle kalmıs
yanı hayatta hersey ters gıtmez
cocuklar artık daha akıllı daha bılınclı

Son düzenleme:
böyle demeyin kızlar ya
birinin ölümünü dilemek ne biliym tuhaf geldi bana
cute neysede
abla sen kimin ölümünü diliyorsun

buarada beni hesaba almıyorsunuz onuda fark ettim

işin geyiği bu da ben aslında evlendiğim ilk zamanlar bir şey demiştim

"allah size uzun ömür versin de bana söylediklerinizi onlarda görün" demişliğim vardır.

uzun ömür heralde bu duadan.

neyse ne o lınke baktınızmı
asyalı ben hıc yakalanmadım

bırını yakaladımmı bılemıyorum fark etmemıs olabılırım

benim gördüğüm şu ki boşanan ailelerin çocukları eger yeni evlenilen kişiyi çok severlerse ve aile ortamı huzurlu olurlarsa anne baba tanımıyorlar.çocukluk işte hemen sahipleniyorlar.elbet büyüyünce daha mantıklı düşünüp anne babasıyla daha dengeli bir ilişkiye girme ihtiyacı duyacaklar ama durum böyle oluyor.boşuna endişelenmeyin derim.

neyse ne o lınke baktınızmı
asyalı ben hıc yakalanmadım

bırını yakaladımmı bılemıyorum fark etmemıs olabılırım

okudum da bi müddet sonra sıkıldım canım ya

ben daha ilkk gecemde basıldım dur kıslar toplansında anlatayım

önce sen anlat sora ben
utandım birden

Genel olarak dedim
Münasebetsizlikte üstlerine yok
Ama ilk zamanları soruyosan
İkinci gün bizi aradı gelcem diye, eşim de tamam demez mi
Sinir oldum, küstüm, noldu dedi
Siz iyi misiniz ya dedim kızdım , eşim aradı gelme dedi

benimkilerin eşleri benzerleri yok çok uzun bi hikaye nerden başlasamki

ben de anlatayım.evledindik eşim 3 günlük evlilik izninden sonra işe döndü.hemen KV aramış "oğlum sakın çocuk yapma onun niyeti ev aldırıp çocuk yapıp boşanıp nafaka yemek baran 2 ye dönmesin " diye.burda baran benim boşanan kardeşimin oğlunun adı.kardeşime babam ev almıştı.güya onu da kocası almış şimdi hem evi olmuş hem de nafaka yiyormuş.benim niyetim de oymuş.

bunları duyunca göz yaşlarım sel olup günlerce akmıştı.hem de nasıl göz yaşı ben öylesini hiç görmemiştim.oluk oluk derler yaa öyle.bende allah sizi uzun ömür versin baran 2 yi kıçını yaladıklarınıda görün diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…