09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben en cok bişimişsin kelimesine takıldım med, sen benim kanatlarımın altndasın bunu herkeZ bilsin hemen bir ayıplı şiir yazıyorum

Ben de ona takıldım elmi, bişimişsizn didi
Eşyamıyım ben heee söyle mal mıyım

(Gelip evet diyomuş bide )

Duysun herkes duysun, ben edi korumasındayım, bana yan bakanı döver

Ben de ona takıldım elmi, bişimişsizn didi
Eşyamıyım ben heee söyle mal mıyım

(Gelip evet diyomuş bide )

Duysun herkes duysun, ben edi korumasındayım, bana yan bakanı döver

zaten senle bende bu cene oldukça birgün ikimiz hapiste donlarımızı giyip volta atıcaz

Bitanesin sen öle demek istemedi kesin klavyesi sürcctü

zaten senle bende bu cene oldukça birgün ikimiz hapiste donlarımızı giyip volta atıcaz

Bitanesin sen öle demek istemedi kesin klavyesi sürcctü

Valla ben her pazara çıktığımda don stoğu yapıyorum, nolur nolmaz.
Mavi ay pardon doğal afetin ne zaman geleceği belli olmaz:2:

Dedim evet dedim. Nolacak opsss
Edi korumasında olsan nolur edi den büyük admin var

Sizinde bi dediğiniz diYerini tutmuyo dün bundan sonra miş li muş lu konuşalım dediydiniz

Dedim evet dedim. Nolacak opsss
Edi korumasında olsan nolur edi den büyük admin var

Senlen ben mahkeme kolidorlarında(?) hayatın sillesini yedik, garibim yasca bizden büyük olsa da acemi la

Biz biraz sey olduk işte peynir :)

O değil de senin edilik gider ona dayanamam

eYer bana laf atıyosan söyle bileyim,meYer herşey yalanmış

Yıllardır özenle koruduğum seyi aldın benden emeeeel yaktın beni emeell diye bagırırım la

Aylemle daha cok görüştüyüm icin eşimgilin aylesi bana karşı tepkilendi ahahahha cok zor olum

Yıllardır özenle koruduğum seyi aldın benden emeeeel yaktın beni emeell diye bagırırım la

Aylemle daha cok görüştüyüm icin eşimgilin aylesi bana karşı tepkilendi ahahahha cok zor olum

Ben de zorlandım
İlkokulda Türkçe dersini iyi dinlemezsen böyle olur

Senlen ben mahkeme kolidorlarında(?) hayatın sillesini yedik, garibim yasca bizden büyük olsa da acemi la

Biz biraz sey olduk işte peynir :)

La ben peynir değilim
Yazdıklarınıza koptum. Yarına yemek yapmıştım şiödi ayaklarımı ızattım sigaramı tüttürcem ve rahat bırakın sörvayvır izliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…