09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

La ben peynir değilim
Yazdıklarınıza koptum. Yarına yemek yapmıştım şiödi ayaklarımı ızattım sigaramı tüttürcem ve rahat bırakın sörvayvır izliycem

Iyy izleme su salakları yaa. O duyguyu biri dövse keşke, ben orda olaydım kesin diskalifiye olurdum

Yıllardır özenle koruduğum seyi aldın benden emeeeel yaktın beni emeell diye bagırırım la

Aylemle daha cok görüştüyüm icin eşimgilin aylesi bana karşı tepkilendi ahahahha cok zor olum

YaNLız biz göçmeniz ya benim alilemde süper türkçe konuşmuyo dalga geçmeyin oyarımmmmmm

Iyy izleme su salakları yaa. O duyguyu biri dövse keşke, ben orda olaydım kesin diskalifiye olurdum

Doğukan için izliyom kız çok akıllı ve mütevazı. Bende her erkeğe yazıyormuyum neyim
Ama çok akıllıı bitsin şu sörvayvır yapışıcam yakasına

Son düzenleme:
YaNLız biz göçmeniz ya benim alilemde süper türkçe konuşmuyo dalga geçmeyin oyarımmmmmm

Ben de düzgün konuşmuyorum yaNlız tikkat ediyorum yazdıklarım

Doğulan için izliyom kız çok akıllı ve mütevazı. Bende her erkeğe yazıyormuyum neyim
Ama çok akıllıı bitsin şu sörvayvır yapışıcam yakasına

Ayy dün salya sümük ağlıyodu karizması gitti

ahahahahhahjaslaslas koptum buna
Ağzın açık mı kaldı kuzucummmm

Yalnız piyo benle muhattap olmuyo fakettin mi

Eşekten düşmnüşe döndüm terliğin dersiylen vurdu mune ağzıma

Evet farkettim telefondan yazıyo diye sesimi cıkarmadım Yoksa cirkefleşirim biliyosun

Ben de düzgün konuşmuyorum yaNlız tikkat ediyorum yazdıklarım

Ayy dün salya sümük ağlıyodu karizması gitti

Dün izlemedim ama ağlayan erkeğe şevkatimi veririm. Yaslarım başını göğsümee ilgimi eksik etmem

Evet farkettim telefondan yazıyo diye sesimi cıkarmadım Yoksa cirkefleşirim biliyosun

Elmi koparttın beni gözümün önüne geldi

böyle kaldın kesin

Evet ben de mesela özel mesaj attım, beğeni sanmıştır belki ondan cevap vermemiştir diye ses etmiyom..
Yoksa bilirim yapacağımı.

Bellimi telden yazdığım?? Ayfon dan yazıyom hıhhh :) bu haftada eve net bağlatıcam. Sizsiz asla :))))

Son düzenleme:

Ay valla aynen öyle kaldım ahahahahah noldunu anlamadım bile

Bellimi telden yazdığım?? Ayfon dan yazıyom hıhhh :) bu haftada eve net bağlatıcam. Sizsiz asla :))))

Ayfondan ben de yazıyom ama bu cenesi düşük med bana pc actırıyo

Son sigaramı yaktım, daha duşa giricem. Kaptan mağara adamı saclarımı sakinleştiricem

Son sigaramı yaktım, daha duşa giricem. Kaptan mağara adamı saclarımı sakinleştiricem

Benim de çıtçıtlarım gelmedi, çok pis kavga ettim kargocuyla

Gir kuzum gir, hatta kapa pcyi uyu..Erken kalkıyosun, kıyamam ki ben sana.

Piyo sen de, haydi yatağa bakim

Benim de çıtçıtlarım gelmedi, çok pis kavga ettim kargocuyla

Gir kuzum gir, hatta kapa pcyi uyu..Erken kalkıyosun, kıyamam ki ben sana.
Piyo sen de, haydi yatağa bakim

Son sigaradan sonra yatçam zaten haydin ii gecelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…