La ben peynir değilim
Yazdıklarınıza koptum. Yarına yemek yapmıştım şiödi ayaklarımı ızattım sigaramı tüttürcem ve rahat bırakın sörvayvır izliycem
Yıllardır özenle koruduğum seyi aldın benden emeeeel yaktın beni emeell diye bagırırım la
Aylemle daha cok görüştüyüm icin eşimgilin aylesi bana karşı tepkilendiahahahha cok zor olum
Iyy izleme su salakları yaa. O duyguyu biri dövse keşke, ben orda olaydım kesin diskalifiye olurdum
Hadi o bir derece.
Ben bir kez "ahahahah" yazdım ban yedimgülüşüm ağzımda donuverdi
YaNLız biz göçmeniz ya benim alilemde süper türkçe konuşmuyo dalga geçmeyin oyarımmmmmm
Doğulan için izliyom kız çok akıllı ve mütevazı. Bende her erkeğe yazıyormuyum neyim
Ama çok akıllıı bitsin şu sörvayvır yapışıcam yakasına
ahahahahhahjaslaslas koptum buna
Ağzın açık mı kaldı kuzucummmm
Yalnız piyo benle muhattap olmuyo fakettin mi
ahahahahhahjaslaslas koptum buna
Ağzın açık mı kaldı kuzucummmm
Yalnız piyo benle muhattap olmuyo fakettin mi
Ben de düzgün konuşmuyorum yaNlız tikkat ediyorum yazdıklarım
Ayy dün salya sümük ağlıyodu karizması gitti
Ay valla farketmedim cancağızım ayıpsınnnn
Dün izlemedim ama ağlayan erkeğe şevkatimi veririm. Yaslarım başını göğsümee ilgimi eksik etmem
Eşekten düşmnüşe döndümterliğin dersiylen vurdu mune ağzıma
Evet farkettim telefondan yazıyo diye sesimi cıkarmadımYoksa cirkefleşirim biliyosun
Eşekten düşmnüşe döndümterliğin dersiylen vurdu mune ağzıma
Evet farkettim telefondan yazıyo diye sesimi cıkarmadımYoksa cirkefleşirim biliyosun
Ay valla farketmedim cancağızım ayıpsınnnn
Hadi lem, istanbula gelince Medi göndericem ben binicem tepene, ayık ol şişme yatagımı(?) hazırla
Elmi koparttın beni gözümün önüne geldi
Eki Görüntüle 716565 böyle kaldın kesin
Evet ben de mesela özel mesaj attım, beğeni sanmıştır belki ondan cevap vermemiştir diye ses etmiyom..
YoksaEki Görüntüle 716566 bilirim yapacağımı.
Bellimi telden yazdığım?? Ayfon dan yazıyom hıhhh :) bu haftada eve net bağlatıcam. Sizsiz asla :))))
Çok pissin kızımHadi lem, istanbula gelince Medi göndericem ben binicem tepene, ayık ol şişme yatagımı(?) hazırla
O erkeğin burnundan sümük akıyosa ben sadece pecte veririm
Son sigaramı yaktım, daha duşa giricem. Kaptan mağara adamı saclarımı sakinleştiricem
Benim de çıtçıtlarım gelmedi, çok pis kavga ettim kargocuyla
Gir kuzum gir, hatta kapa pcyi uyu..Erken kalkıyosun, kıyamam ki ben sana.
Piyo sen de, haydi yatağa bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?