09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elmeyraaaa bi park ettinde adam mı sandın kendini diyeydin de nankörlüğün dibine buraydın

piyocuğum ne güzel bi gün değil mi

elmeyraaaa bi park ettinde adam mı sandın kendini diyeydin de nankörlüğün dibine buraydın

piyocuğum ne güzel bi gün değil mi

Ayyy cok nankörce bir hareket ahahahah bir de tırmalardım yüzünü tam olurdu

Ayyy cok nankörce bir hareket ahahahah bir de tırmalardım yüzünü tam olurdu

ya da b.k gibi parkediyon diyip adamın parkettiği yerden çıkıp tekrar çabalasaydınn

sabah sabah naletliğimiz üstümüzde ama bana dünden kalma çekirgeyi kınamadım da ama dün habersiz misafirim vardı şak diye yapıştırdım lafı

ahahahah cok güldüm sabah sabah in arabadan in pislik bir parkedemedin deseydim ahahahah

Sen naptın analt bakalım, insan misafire laf sokar mı la

ahahahah cok güldüm sabah sabah in arabadan in pislik bir parkedemedin deseydim ahahahah

Sen naptın analt bakalım, insan misafire laf sokar mı la

habersiz gelen sokulur hele ki en nefret ettiğim şey olduğunu bilerek yapıyosa , kv+kp geldiler saat 9 a çeyrek var ev dandini üstümde daracık şort askılı telefon çaldı aşağıdayız kapıyı açın diye ben direk üstümü değiştirmeye gittim zaten eşim açtı kapıyı kapıda karşılayamadım

direk geçmişler balkona oturmuşlar geldim yanlarına haber verseydiniz ya dedim yok öylesine geldik dedi zaten yarım saat oturup kalktılar benim huzursuzluğumu görüncee , bidaha da yapamazlar sanırım

Öylesine gelmek lafına da uyuz oluyorum, öylesine gelme, oturmaya geleceksen haber ver gel.

kızlar hiç yazasım yok yaa

pro üyemi olsam napsam acaba? sonrada düşünüyorum olsam nolucak boyummu uzayacak? hem şimdi nick değiştirir giderim o zmn üyeliğime ne olacak??

kızlar hiç yazasım yok yaa

pro üyemi olsam napsam acaba? sonrada düşünüyorum olsam nolucak boyummu uzayacak? hem şimdi nick değiştirir giderim o zmn üyeliğime ne olacak??

Valla bana bir arkadaşım hediye etmişti, iyi ki etmiş, ben de olsam alırdım. Nick değiştirebilirsin, ya da yeni üyelik alıp direk pro olarak gelebilirsin.

Benim de yazasım yok bugün. Öle malak gibi ekrana bakıyorum

günaydın gofretto ,

valla benim halim takatim yerinde de sizin isteksizliğiniz bıraya kadar anlaşılıyo

gidin bi türk kahvesi sigara için kendinize gelin hade bakem

günaydın gofretto ,

valla benim halim takatim yerinde de sizin isteksizliğiniz bıraya kadar anlaşılıyo

gidin bi türk kahvesi sigara için kendinize gelin hade bakem

ben içtim kahvemi her sabah içmessem duramam zati
içtim yani fakat kendime gelebilmiş değilim uykum var ve az birazda canım sıkkın ve benimde yazasım yok noldu hepimize böyle

Salılardan nefret ettiğimi sölemiş miydim

Pazartesinden kalan bir tutam sendromu icinde barındırır Uykunu almışsındır ama işe gelmez istemez canın

benim pazartesi sendromu derdim yoktur aslında p.tezileri sendrom yaşamam
benimki daha çok yerine göre salı sendromu, çarşamba sendromu gibi haftanın diğer günlerinde değişerek kendini gösterir sabit kalmaz

benim pazartesi sendromu derdim yoktur aslında p.tezileri sendrom yaşamam
benimki daha çok yerine göre salı sendromu, çarşamba sendromu gibi haftanın diğer günlerinde değişerek kendini gösterir sabit kalmaz

Yer yer sağanak gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…