Astirsin ordan. Benimde başka hünerlerim var diyeydinn
elmeyraaaa bi park ettinde adam mı sandın kendini diyeydin de nankörlüğün dibine buraydın
piyocuğum ne güzel bi gün değil mi
Ayyy cok nankörce bir hareket ahahahah bir de tırmalardım yüzünü tam olurdu
ya da b.k gibi parkediyon diyip adamın parkettiği yerden çıkıp tekrar çabalasaydınn
sabah sabah naletliğimiz üstümüzde ama bana dünden kalma çekirgeyi kınamadım da ama dün habersiz misafirim vardı şak diye yapıştırdım lafı
elmeyraaaa bi park ettinde adam mı sandın kendini diyeydin de nankörlüğün dibine buraydın
piyocuğum ne güzel bi gün değil mi
ahahahah cok güldüm sabah sabahin arabadan in pislik bir parkedemedin deseydim ahahahah
Sen naptın analt bakalım, insan misafire laf sokar mı la
habersiz gelen sokulur hele ki en nefret ettiğim şey olduğunu bilerek yapıyosa , kv+kp geldiler saat 9 a çeyrek var ev dandini üstümde daracık şort askılı telefon çaldı aşağıdayız kapıyı açın diye ben direk üstümü değiştirmeye gittim zaten eşim açtı kapıyı kapıda karşılayamadım
direk geçmişler balkona oturmuşlar geldim yanlarına haber verseydiniz ya dedim yok öylesine geldik dedi zaten yarım saat oturup kalktılar benim huzursuzluğumu görüncee , bidaha da yapamazlar sanırım
kızlar hiç yazasım yok yaa
pro üyemi olsam napsam acaba? sonrada düşünüyorum olsam nolucak boyummu uzayacak? hem şimdi nick değiştirir giderim o zmn üyeliğime ne olacak??
günaydın gofretto ,
valla benim halim takatim yerinde de sizin isteksizliğiniz bıraya kadar anlaşılıyo
gidin bi türk kahvesi sigara için kendinize gelin hade bakem
kızlar hiç yazasım yok yaa
pro üyemi olsam napsam acaba? sonrada düşünüyorum olsam nolucak boyummu uzayacak? hem şimdi nick değiştirir giderim o zmn üyeliğime ne olacak??
Salılardan nefret ettiğimi sölemiş miydim
söylemişsende ben duymamıştım elmayra
fakat nedenki salı sallanırmı
Pazartesinden kalan bir tutam sendromu icinde barındırırUykunu almışsındır ama işe gelmez istemez canın
benim pazartesi sendromu derdim yoktur aslında p.tezileri sendrom yaşamam
benimki daha çok yerine göre salı sendromu, çarşamba sendromu gibi haftanın diğer günlerinde değişerek kendini gösterir sabit kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?