yok gofrettocan konuşursam kıdemi verirler ama ihb arı vermiyorlar, anca hadi kapatıyoruz dediklerinde verirler
bu zamana kadar personel kendi çıksada verdiler haklarını
ama şimdi şirket sıkıntıda parası yok vs umarım son golü bana atmazlar da benimkini de verirler
evlilik sebebyile çıkıncada sadece kıdemi veriyorlar ihbarı vermiyorlar canım
İnşallah hakkını verirler mağdur etmezler.
bende anlatmıştım
Elmayra
Sezercik gibi bakınıp yutkunma annem kıyamam
elmeyra=sezercikk pek bi yakışmadı sanki
elm anca bincen üstüne vurcan kırpacı vurcan kırbacı diyen tosun çocuk olur
Banlanınca sezerciğe dönüyo ama
melül melül bakınıyo ama erişemiyo
sezerciğin lokantanın camındaki tavuğa bakıp erişemediği sadece ağzını şapırdattığı gibi kalıyo öyle
bi tişört alıp döndüm bende hiçbişi yokki ya offf. polar battaniye ve minik yastık almam lazım. malum şişlideyim ufacık yastığa 30 tl diyor en dandik yer bile. yuhunuz yani...
dönüşte mc e uğradım. patatesleri yedim. ayranı şimdi içiyorum hamburger duruyor daha. acıkınca yerim onuda. millet benim kilomda salata yer ben öğlen hamburgerleri akşam pastaları götürüyorum. çok arsızım çokkkk
bulursun yahu nolcak stres yapma
ben mc sevmiyorum burgere bayılıyorum
dışarda yemek yemekten içim kurudu akşam sulu yemek yapçamev hanı mı olim azcık
mc in tadı tuzu yok sanki burgerlerinde ,
senin sayılı günün kaldı sabırsızlanıyomusun, foto çek bol bol da bizde bilgilenelim azcık
sabırsızlanmamı canım ya gün sayıyorum vallahi. cuma çıkacağımıza göre 9 günüm kaldııı içim kıpır kıpır. bol bol çekeceğim merak etmeyin. hatta yüklerim bile buraya wireless bulunca. ama sohbetleriniza katılamayacağım için üzülmüyor değilim
sen gezmenin tadını çıkarda gelince sohbetin acısını da çıkartırsın
hem çek sana özet geçer biliyosun ki
hoşgeldin ziboşşş
nasılsın annem uğramadın pek bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?