09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Babam anladi ama bir zaman soraaa isi gucu birakip benim yanima geliodu antonyom gel dememleee bi bakiodum kapinin onunde bitmis dükkanin cnm o benim yaaa

tabiki piyocan , zaten sorunlu bi evlilikten çıktın yine sorunlu olasılığı olan bi ilişkiye adım atmak sadece seni yıpratır

elbet bundan sonra önünü daha rahat görebileceğin bi ilişki istersin

artık ergen genç yok ayakların daha sağlam basıyordur yere diycem ama 10 kardeş kuaför aklıma geldikten sonra

bu yorumu yapmaktan vazgeçtim

Son düzenleme:
bizim orada da vardı öyle arkadaşlarım zor kurtarmıştı beni ondan... peşini bırak flan diye akıl vermişlerdi hep.. sağolsunlar yoksa kaçırıcam falan diyormuş çünkü. bende çok korkuyordum asla konuşmuyordum cevapta vermiyordum yanlış anlar diye. duymamazlıktan geliyordum. bana çiçek gönderiyordu arkadaşlarını gönderiyordu hatta telefon göndermişti bi keresinde asla dedim kabul etmem. alın bu işin olmayacağınıda söyleyin sevgilim var demiştim. bu ous beni kaç sevgiliden kurtardı. mahallede ayıptır söylemesi revaçta olan bi kızdım ousta saolsun herkese sevgilim diye haber saldı onunda ağırlığı vardır benden 2 yaşta büyük. bidaha hepsi bırakmıştı peşimi. bırakmayan birisi vard onuda tel ile aradı ankaradan. bak dedi bu benim sevgilim olur buda benim numaran bir yanlışını görürsem aramam yanına gelirim. şu anda şehirdışındayım gelemedim yoksa karşıma alır konuşurdum seni. açıktan aradım bi derdin olursada onunla değil benimle konuşabilirsin o kızı sil kafandan.
o da ben aramıyom zaten fln demiş zaten salak korktu bende üstelemedim dedi benmki zaten aramaz dedi aramadıda zaten bi daha. az koruyup kollamadı beni zamanında

10 diil o bikerem 8
canım gerçekten sorunsuz bir ilişki istiyorum ama tanımadan bilemezdimki bu adamde neymiş ne diilmiş diye. baktım işte sağlam ayakkabı değilmiş hemen şutladım. ihtimalleri bile kaldıramam artık.
ex koca dün akşam aradı gene. (ex ler çoğalında koca yazdım yanına karışmasın )
seni özlüyorum sensiz tadı yok senszi sevinemiyorum bile dedi hep bi yanı eksikmiş. dedim umarım bigün seni mutlu edecek birini bulursun eksiğini tamamlarsın. oraya tam oyan parça sensin ama dedi başkasını istemem dedi. bende üzgünüm ama benimkine uyan parça sen değilsin dedim kapattı

aa tabi arada çok fark var

senin ex baya inat çıktı kaç ay oldu siz boşanalı piyoo

bu arada o beni herkesten kurataran ous bunlardan hiç sıkıntı duymadı hep peşimde birilerinin olmasından falan hep gurur duydu. dedi sen güzel bi kızsın ulaşılamaz olduğun için peşindekilerden başka dedikodularda vardır ama ben senden duymadan asla inanmam için rahat olsun demişti.kendiside 2 yıl koştuğu için peşimden beni tanıyormuş

dipnot: o zamanlar ayrıca inanılmaz zayıftım. 50 -55 kiloydum gerçekten güzeldim. şimdi enine doğru uzadım tabi.

birde ondan ayrıldıktan sonra gene başıma üşüşmüştü 3-4 kişi ama hepsini savdım çok şükür..

aa tabi arada çok fark var

senin ex baya inat çıktı kaç ay oldu siz boşanalı piyoo

var tabii 1 değil, 1.5 değil, tam 2 kardeş var
evden ayrılalı 7 ay boşanalı 5 ay oldu canım. inadı bırakacağını sanmıyorum aksine daha çok hırs yapıyor.. ama üzgünüm elimden gelen bişey yok ona aynı duyguları beslemiyorum. seviyorum ama nefretim sevgimi aşıyor. doğru yada değil bilmiyorum ama yaşadığım herşeyde onu suçluyorum. hak veriyor ama kafa değişmedikten sonra neye yarar.

hayırlısı,

doğruluğundan yanlışından ziyade artık senin içinde birşeyler bittikten sonra işterse aklı başına gelsin faydası yok,

illaki bıkıcak , hiç bıkmasa sen evlenince vazgeçicek , yaptığı hatalara yansın anca

kızlar ya sitede yeniyim acccık derdim var anlatayım rahatlayım akıl alıyım dedim, yeni başlık nasıl açarım diye araştırma yaparken derdimi unuttum resmen

umarım başkasıyla çok mutlu olur. ben üzülürüm tabiiki onun böyle yapması gururumu okşamıyor değil ama acımasız olmanın anlamı yok.
umarım en kısa zamanda çok mutlu olur..

yanlızlık hayatta en nefret ettiğim sey. asla evin içinde tüm günümü yanlız geçiremiyorum mesela. hep birilerine bağımlı yaşamalıymışım gibi hissediyorum. aslında aklımda evlilik filan yokken biri çıktı karşıma (görücü usulu) farklı şehirlerdeydik geldiği gün dedi ki ben buraya tavla oynamaya gelmedim niyetim ciddi benimde kız kardeşlerim var asla sana ters bişey yapmam. 3 ay görüştük her gün saatlerce konuştuk ailelerimizden habersiz farklı şehirlerde buluştuk yakınlaştık. 15 haziranda aile tanışması günü koyduk.1 haziranda ben hazır değilim agustosa erteleyelim dedi zaten hep agustos istemişti. kaldıramadım aslında hiç yapım olmadığı halde bağırdım çağırdım ağladım kıyameti kopardım yani. ama geleceksiniz diye değil bitsin diye. gönlümü almaya geldi günü birlik istanbuldan antepe ne olduysa yine anlaşamadık. ara verdik 15 gün. 15 gün benim için geçmedi o çok rahat uyumuş ama öyle dedi. hergün ne olacak sonumuz diye düşünüyordum rahatladım biraz dedi. sana affedilemez bi suç işlemedim gelecek ne gösterir bilemeyiz belkide dönerim sen artık çok geç dersin dedi ama yorgunum dedi bekle de diyemem dedi.kalktım istanbula gittim 2 gün görüştük yine aynı lafları söyledi ağladım zırladım üzüldü baya. sarmaş dolaş yürüdük yine öptüm kokladım gönderdim iskeleden. canım öyle acıyor ki. ne vardı erteleyelim dediğinde erteleseydim diyorum napacağım ben

15 günlük sürede birşeylerin kafasında oturmadığını anlamış sanırım

senine rtelemeye verdiğin tepki de bahanesi olmuşş, iş ciddiye binmeden içinden geçeni söylemiş,

sürekli onu bekliycek değilsin önüne bakman en güzeli, zaten farklı şehirlerdeymişsiniz 3 ayda üzerinde bıraktığı etkiyi silmekte zorlanmazsın , hayırlısı olsun de geç

bu süreçte annesi teyzeleri dayıları anneanesi vs bütün aile büyükleriyle tanıştırıldım. evimin dizaynına kadar herşey konuşuldu. ben mi çabuk bağlanıyorum insanlar mı kolay vazgeçebiliyor anlamıyorum. saçma sapan bi ayrılık yaşıyorum. numaramı değiştireceğim diyorum banada vericen dimi diyo. hayır zaten senden kurtulmak için değiştiryorum numaramı. tayin istemiştim olduğu şehre ağustosta belli olacak. dönüyo dolaşıyo agustosta tayinini haber ver diyo sürekli. allah seni iyilerle karşılaştırsın ah etmiyorum diyorum. öyle deme gelecek ne gösterir bilemeyiz belkide herşey düzelecek diyor. defalarca söylemişti baskıya gelemem diye. annesi bile tembihlemişti kız kardeşleri bile. ama ben çok baskı yaptım gelmek istemiyosan hiç gelme artık istemem bilmem ne dye. şimdi özürde dilesem zaman verme birbirimizi yaşayalım desemde ben hazır değilim diyip duruyo. yıprandık cok

umursamıyormuş gibi davran

hem sana olmuyo gibi konuşuyo hemde kenarda dursun belki olur diye düşünüyo

herşey o paşanın istediği gibi olucak diye birşey yok

biraz çek bakalım elini eteğini gör bak kuş uçuyo diye nasıl dolancak pişmanlık sözleriyle

o zaman kozlar sende olucak, biraz seni garanti gibi görüyo saınırım

çok sıkılıyorum. öğlen çıkayımda polar battaniye ile küçük bi yastık alayım kendime otobüste gitmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…