09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

dua et abim seni çok seviyor :)))))))))

bunları diyen aileden zarar gelmez :)))))

zarar gelecek aile böyle demez sevmiyor der gönül eğlendiriyor der boşluktan der kadırdı der der de der yani,

dermi abisinden cekiniliyor aslında ve biliyor ki ben abisini bıraksam maaf abisi çok üzülür. Ve ona yüklenir senin yüzünden oldu diye..
şeytan yap diyorda defi şeytan

tövbe yarabbim ya. ertuyu sevmesen çok pis cevaplar verirdikte yapacak bişi yok. sende ertuyu gaza getir beni kapının önüne koyacakmış asıl ben kötü biri olsam onu kapının önüne koyardımda aile ilişkilerine karşmak istemiyorum. sen zaten gerekli tavrı alırsın de

rahmetli dedin yaa bir fatiha okuyasım geldi şimdi

tüm dediklerini anlattınmı ousa

tepkini ve ne kadar kızdığını ve bundan sonrası için yüzünü görmek istemediğini belirt ertuya tepkini bilsin en azından, sonradan ırın kırın etmesin,

bu akşam yüzyüzeyken söylücem msj cekmek istemedim
hew baktım bana bişi diyor tamam dicem sağda çek sen yoluna ben yoluma
valla minimum koyar bu saatten sonra

Kızlar biri bana özet geçebilir mi
Bu kapı önüne konma olayı nerden başladı oha filan oldum

Piyonist sende de Ousların sonu gelmiyo

ahh ah nasıl doldururdum nasıl
ertu direk silerdi ama karışmadım sustum..

bu akşam yüzyüzeyken söylücem msj cekmek istemedim
hew baktım bana bişi diyor tamam dicem sağda çek sen yoluna ben yoluma
valla minimum koyar bu saatten sonra

denilebilir.kim bilir sonrasında bir birinizi daha çok özler daha çok sever ve daha çok bağlanırsınız.

Kızlar biri bana özet geçebilir mi
Bu kapı önüne konma olayı nerden başladı oha filan oldum

Piyonist sende de Ousların sonu gelmiyo

lafta ous mor menekşem. yoksa hayatıma dahil olan hiçkimse yok bilindiği üzre. bi 2 kere salihle konuşmuşluğum var o. başkada tık yok. bakma böle anlattığıma..

canım zibidinin görümcesi aramış zibidiyi sen benm yerimemi geçicen demiş seni kapının önüne koyarım ama dua et abimi çok seviyorum ona kıyamam falan demiş. yani zibidi oraya gidecek diye çıldırmış cadoloz. zibibde ousuna akşam anlatacakmış olanları görümceyede cevap vermemiş.

kafam allak bullak mantık ve duygular resmen kavga ediyor şuanda cnm

öfkeyle oturan zararla kalkar. sakin ol bence. akşamda sakin anlat ki seni olgun görsün. sinirle anlatırsan bu evlenince hiç çekilmez diye düşünür. açık açık koyarsın kartlarını ama asla sinirle değil bunu kafandan çıakrtmaa

size anlatınca sakinleştim..
En azından ellerim titremiyor.

Yok biliyorum zaten lafta olduğunu da, benim çevremde o kadar Ous yok. Burdakiler hep yaşlı ben en küçüğüm.

Ben demiştim demeyi sevmem ama Zibidi kast ettiğim buydu
Sen arkadaşız onun sayesinde Ertuğrul ile tanıştım desen de bi insanın gerçek yüzünü ters düştüğünde anlarsın işte
Görümce görümcedir arkadaş ayağına yatsa da değişmez
Ama yalan söylüyo, bişey yapabilse yapardı abime kıyamıyorum da hadi ona dua et diye bahane uyduruyo, çok sevde kıyamasa zaten bu durumda olmazlardı
Ne terbiyesizmiş ama şimdiden gördüğün iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…