senin pek çay içmediğini nerden görmüş takipmi etmiş,
sen onun çok çay içtiğini biliyomuydun
sadece merhabanız varkenmi gelişti bu sohbet ara sıra bir arada bulunurmusunuz
tam olarak nereli burcu ne , gezmeyi seviyomu acaba:26:
ex i ile neden ayrılmış ve ilişkileri ne kadar sürmüş acaba
kızlar hiç iyi değilim..
hatta ağlıyorum ve ertudan ve onun ailesinden uzaklaşmak istiyorum..
öğle yemeyinde çiğdem aradı açtım.
anam nasıl bağırıyor bana sen kimsinde bnm yerime geciceksin sen kimsin ben seni kapının önüne koyarım abim sesini çıkartamaz.bilmem ne
o kadar cok bağırdı ki bazı cümlelerini anlamadım bile dondum kaldım zateb cvp versem duymuyordu bile.
sonra msj çekti bana dua abim abim seni çok seviyor bende abime kıyamıyorum diye.
şeytan dedi al abini sok bilmem nerene al senin olsun de.. ama yazmadım hiç birşey.
meğersem dün çiğdem ablayla konuşuyorduk oda ablacım ouzu sakın yanlız bırakma git falan dedi bende düşüncelerimi söyledim sizede söylemiştim ya sabah..
çiğdem abla görümceyle konuşurken bunları söylemiş. oda o olay üzerine beni arıyor..
çok ağır şeyler söyledi görümce bana asla affetmem ve bu saatten sonra istemem ve ben böyle bir aile görmedim ouzdan da sıyrılmak istiyorum.
ben hala ex kv ve kp ile ve onun tüm sülalesinle görüşüyorum..
sonra ertu aradı görümceye kızmış bilmem ne bnmle canımlı bebeğimli hiç bişi olmamış gibi konuşuyor ??
şimdi ben ayrılsam mı bir anda silip ki şuan bunu istiyorum
yada ouza direk cilve yapıp daha cok kendimemi çeksem ?
maşallah sana. o kadar kapsamlı bilgiyi nereden bulayım ben.
beraber aynı odada çalışıyoruz ama o teftişe gidiyor genelde pek burada değil. burada olduğu zamanlarda da çok çay içtiğine dikkat etmtmiştim. bayburtlu canım burcu 2 ocak yani koç oğlak sanırım.
gezmeyi sevdiğine eminim ama pek anlatmaz özelini. kızlada neden ayrılmış bilmiyorum. sormadımda. ama uzun gibi geldi bana.
umarım barışmaz
kızlar hiç iyi değilim..
anam nasıl bağırıyor bana sen kimsinde bnm yerime geciceksin sen kimsin ben seni kapının önüne koyarım abim sesini çıkartamaz.bilmem ne
o kadar cok bağırdı ki bazı cümlelerini anlamadım bile dondum kaldım zateb cvp versem duymuyordu bile.
sonra msj çekti bana dua abim abim seni çok seviyor bende abime kıyamıyorum diye.
şeytan dedi al abini sok bilmem nerene al senin olsun de.. ama yazmadım hiç birşey.
meğersem dün çiğdem ablayla konuşuyorduk oda ablacım ouzu sakın yanlız bırakma git falan dedi bende düşüncelerimi söyledim sizede söylemiştim ya sabah..
çiğdem abla görümceyle konuşurken bunları söylemiş. oda o olay üzerine beni arıyor..
çok ağır şeyler söyledi görümce bana asla affetmem ve bu saatten sonra istemem ve ben böyle bir aile görmedim ouzdan da sıyrılmak istiyorum.
sonra ertu aradı görümceye kızmış bilmem ne bnmle canımlı bebeğimli hiç bişi olmamış gibi konuşuyor ??
kızlar hiç iyi değilim..
ooof kötü olmuş ama tahmin ettiğimiz durumlar maalesef
ertuya anlattın mı kızmışda ne demiş yüzyüze bakabilecekmisiniz o kızla
bide eski arkadşaım demiştin demi onun için
yerine kimse bulunamasın muhtaç olunsun istedi sanıtım terbiyesiz,
ertuyla durumu önce yüz yüze konuş ayrılmayı falan düşünme dur daa
kızlar hiç iyi değilim..
ous evlendikten sonra da ailesine herkese karşı seni koruyup kollayacaksa sorun yok
ama değişirse sıkıntı büyük
problemli aile ile uğraşmak cidden çok zor üstüne kocada arza çıkarsa çok fena
çook iyi düşün ziboşcum Rabbim en hayırlısını nasip etsin
Bu arada sen gidip gitmeyeceğine karar vermedin ki henüz bu görümcek ne cırlıyor ordan.
Ne olursa olsun kimsenin kimseye yüksek sesle bağırma hakkı yok
çat kapasaydın yüzüne teli
ous evlendikten sonra da ailesine herkese karşı seni koruyup kollayacaksa sorun yok
ama değişirse sıkıntı büyük
problemli aile ile uğraşmak cidden çok zor üstüne kocada arza çıkarsa çok fena
çook iyi düşün ziboşcum Rabbim en hayırlısını nasip etsin
Bu arada sen gidip gitmeyeceğine karar vermedin ki henüz bu görümcek ne cırlıyor ordan.
Ne olursa olsun kimsenin kimseye yüksek sesle bağırma hakkı yok
çat kapasaydın yüzüne teli
şuan da koruyup kolluyor ama sonra nasıl olur bilmem..
evet ailesi problemli anası bir türlü patavatsız kardşi dersen öyle..
karar vermedim tabi cnm nasıl dermişim böyle bişi kimmişim ben ?
kapının önüne koyarmış o bni.. bana böyle dedi ya
ahh ertu olmasa ah ertu olmasa yedirttirirdim bu lafları ben ona..
kapattım tabi cnm..
sonra msj cekmiş işte.
şuan da koruyup kolluyor ama sonra nasıl olur bilmem..
evet ailesi problemli anası bir türlü patavatsız kardşi dersen öyle..
karar vermedim tabi cnm nasıl dermişim böyle bişi kimmişim ben ?
kapının önüne koyarmış o bni.. bana böyle dedi ya
ahh ertu olmasa ah ertu olmasa yedirttirirdim bu lafları ben ona..
kapattım tabi cnm..
sonra msj cekmiş işte.
çok üzüldüm canım ama ben sabah söylemiştim sana da ouza bunalrı diyen sana neleri demez diye!!!
sende ouza bunları anlat çok kırıldım bozuldum daha hayatta obnada işyerinede adımımı atmam. ben snein işin aksamasın dşye yardımcı olayım dedim. iyilikten maraz doğar de üste çık. kız ilede muatap olma birdaha yüzüne bile bakma. asla ve asla ağızndan bir laf etme ailesine özellikle taki gelip senden özür dileyinceye kadar. yok sayarsın ne olacak olmamış yokmuş gibi davran ama sakın ağzından 1 kelime bile çıkmasın onun hakkında.
ouzlada kaldığın yerden devam et adamın ne suçu var..
canım o zaman ben de kocayı sileyim ailesi yüzünden.hem de düğün günü silmeliydim.annem ahala neden çıkıp gelmedin der.
sen ertuya bak
ben birine bağırsam ve o bana cevap vermese çatlarım. Sende aynısını yap büyüklük sende kalsın. Ama asla konuşma.
Ertu ya da söyle benim için bitmiştir de. Hakkında konuşmakta bişey duymakta istemiyorum. Sende ilişkimizin devamlılığı için lütfen onun konusunu kapat de.
haklısın abla ama
zibidi zaten sabır sorun problem limitini doldurmuş
ikinci baharında minimum sorun yaşamak istiyor
kaldıki exin aileside çok iyi insanlardı ex öküzdü o ayrı
sen ilk baharında sorun yaşadığın için üstesinden gelmen biraz daha kolay
ouza kıyamıyorum ya hiç.. oda biliyor ruh hastası olduğunu ama istemem bir dha asla onu..
ben varken evime gelemez..
insan ne kdar sinirli olursa olsun dediklerine dikkat etmek zorunda..
bu saatten sonra bnm için bitmiştir.
anneme anlatsam hemeeen bitir derdi..
onu ve tüm onun sayesnde tanıdığım kişileri silicem faceten de..
e
ertununda paşa gönlü bilir ister kardeşini tutsun ister beni
nikahın olmasına var daha 4 ay..
4 ayda ak gt kara gt bellli olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?