09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kavitasyina sakın para verme cnm yaaa ben gittimm 16 cm inceldim ama emin ol kavitasyon bittikten bir ay soraaa ayni oluosun hic bi ise yaramio inceldikce bisi olcak saniyorsun ama malesef haaa illada gitcem dersen cok su ic bobreklerin kurur cnm

Günaydın hoş geldin
Oh ne güzel bende yarın öğlene kadar uyurum inşallah

Gunaydin kizlar
Dügün muhabbeti mi var bu arada bu topikte herkescikler evlimi yaaaa :26:

Günaydın hoş geldin
Yok durdurundünya ve zibidi nişanlı
Piyonist, Elmayra, Fallen bekar
Ben, sovr, gofretto, sebatiye abla ve bilim evliyiz

kavitasyona bende gittim ama hiçbişi anlamdım. onlara göre 8 cm incemişim. ama ne kilomda nede pantolonlarımda hiçbişi olmadı. bide yeniden bekleriz dediler hıhı dedim bende

Darısi başımıza o zamannn

Günaydın hoş geldin
Yok durdurundünya ve zibidi nişanlı
Piyonist, Elmayra, Fallen bekar
Ben, sovr, gofretto, sebatiye abla ve bilim evliyiz

ne iyi geldi bekar olduğumun söylenmesi
çok şükür Allahıma çokta huzurlu bir berkarım aynı zamanda

Ay ne zormus tasınmak ya yerleştir yerleştir bitmedi tayinci adamlarla evlenmeyn cok zor ya

kavitasyona bende gittim ama hiçbişi anlamdım. onlara göre 8 cm incemişim. ama ne kilomda nede pantolonlarımda hiçbişi olmadı. bide yeniden bekleriz dediler hıhı dedim bende

Aynen cnmmm bnm de pantolonlarda degısıklik yoktu seans bası 100 tl para verdim bidee manyakmısım ben verdim yetmedi antonyomuda götürdüm bide o verdiii

8 seasn kavi 8 seans ozon sauna aldım ben, kampanyalı aldığım için pek sallamadım , 25 tl hepsi çok uygun geldi bana , 5-6 kilo versem yeter zaten , evet suyu eksik etmiyorum pek içmezdim normalde biraz da dikka edersem yediklerime çok fazla uğraşmam sanırım bakalım , gelişmeleri yazarım

Aynen cnmmm bnm de pantolonlarda degısıklik yoktu seans bası 100 tl para verdim bidee manyakmısım ben verdim yetmedi antonyomuda götürdüm bide o verdiii

ben fırsat sitesinden alıp gitmiştim fiyatını hatırlamıyorum hiç. ama bi işe yaramadığını söyleyebilirim. şimdi akupunktur düşünüyorum ona ne dersin julia?

Elmayra bekar didim ya
Onu beğendi
Evet bekarım kısmetlerimi bekliyorum demek istiyo da banlı diye sadece beğeni ile tasdikliyo yavrıcak

elm in ceza puanı kaç acaba

100 olunca şutlanıyo dimi

ama kaba hesapla 100 ü geçmiş olması lazımm

acaba burda da mı torpil varr :26:

elm in ceza puanı kaç acaba

100 olunca şutlanıyo dimi

ama kaba hesapla 100 ü geçmiş olması lazımm

acaba burda da mı torpil varr :26:

Bi süre sonra cezalar zaman aşımına uğruyo
Benim 60 tı mesela bi süre sonra baktım 30 yazıyo
Sildiler sandım teşekkür ettim çok kibar bi sabıkalıydım
Silinmedi zaman aşımında dediler duruyomuşta ben göremiyomuşum eski diye
Onunda öyledir

umarim guzel sonuclar alırsin bende diyetisyene gitmeyi düsünuyorum 5 kg kadar fazkam var

ben fırsat sitesinden alıp gitmiştim fiyatını hatırlamıyorum hiç. ama bi işe yaramadığını söyleyebilirim. şimdi akupunktur düşünüyorum ona ne dersin julia?

Akupunkturun kalıcı oldugunu söyluyorlar cnm ama ben korkarim oyle kulaga takılan igneden yaa
julia sen evli değilmisin? ben seni evli ve çocuklu sanıyordum ama :26:

En bekarindan bekarim hemdeee amaa cok yakısıklı bir sevgilim var arada odunlugu tututp üzsede beni

Akupunkturun kalıcı oldugunu söyluyorlar cnm ama ben korkarim oyle kulaga takılan igneden yaa

En bekarindan bekarim hemdeee amaa cok yakısıklı bir sevgilim var arada odunlugu tututp üzsede beni

bnde gidicem diyorum ama görünce belki vazgeçerim, canım çok tatlı
maşallah canım Allah bozmasın ilişkini yaş kaç bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…