Kavitasyina sakın para verme cnm yaaa ben gittimm 16 cm inceldim ama emin ol kavitasyon bittikten bir ay soraaa ayni oluosun hic bi ise yaramio inceldikce bisi olcak saniyorsun ama malesef haaa illada gitcem dersen cok su ic bobreklerin kurur cnmgünaydın kızllarr
bugün bomba gibiyim hem bugün cuma
hemde akşam 7,3 da uyudum sabah 7 de kalktım aralıksızz, uykumu almış vaziyetteyim,
bide ben bişi yaptım , dayanamadım kavitasyona gittim ama totoma yaptırmadım
göbek ve bacak bölgeme yaptırdım , kaviden çıkınca saunaya da girdim daral geldi ama bitti
bidahaki haftaya cuma bakalım
günaydın kızllarr
bugün bomba gibiyim hem bugün cuma
hemde akşam 7,3 da uyudum sabah 7 de kalktım aralıksızz, uykumu almış vaziyetteyim,
bide ben bişi yaptım , dayanamadım kavitasyona gittim ama totoma yaptırmadım
göbek ve bacak bölgeme yaptırdım , kaviden çıkınca saunaya da girdim daral geldi ama bitti
bidahaki haftaya cuma bakalım
Gunaydin kizlar
Dügün muhabbeti mi var bu arada bu topikte herkescikler evlimi yaaaa :26:
Günaydın hoş geldin
Oh ne güzel bende yarın öğlene kadar uyurum inşallah
Günaydın hoş geldin
Yok durdurundünya ve zibidi nişanlı
Piyonist, Elmayra, Fallen bekar
Ben, sovr, gofretto, sebatiye abla ve bilim evliyiz
Günaydın hoş geldin
Yok durdurundünya ve zibidi nişanlı
Piyonist, Elmayra, Fallen bekar
Ben, sovr, gofretto, sebatiye abla ve bilim evliyiz
Darısi başımıza o zamannn
kavitasyona bende gittim ama hiçbişi anlamdım. onlara göre 8 cm incemişim. ama ne kilomda nede pantolonlarımda hiçbişi olmadı. bide yeniden bekleriz dediler hıhı dedim bende
ne iyi geldi bekar olduğumun söylenmesi
çok şükür Allahıma çokta huzurlu bir berkarım aynı zamanda
ne iyi geldi bekar olduğumun söylenmesi
çok şükür Allahıma çokta huzurlu bir berkarım aynı zamanda
Kavitasyina sakın para verme cnm yaaa ben gittimm 16 cm inceldim ama emin ol kavitasyon bittikten bir ay soraaa ayni oluosun hic bi ise yaramio inceldikce bisi olcak saniyorsun ama malesef haaa illada gitcem dersen cok su ic bobreklerin kurur cnm
Aynen cnmmm bnm de pantolonlarda degısıklik yoktu seans bası 100 tl para verdim bidee manyakmısım ben verdim yetmedi antonyomuda götürdüm bide o verdiii
ne iş yapıyor snein tayinci bu adam bakalım? mutlu olalımda ister tayinci olsun ister nakliyeciAy ne zormus tasınmak ya yerleştir yerleştir bitmedi tayinci adamlarla evlenmeyn cok zor ya
sevinirim yani. nasıl iyi geldi anlatamam. Allah razı olsun
Arada söylim o zaman ayıpsın
sevinirim yani. nasıl iyi geldi anlatamam. Allah razı olsun
elm in ceza puanı kaç acaba
100 olunca şutlanıyo dimi
ama kaba hesapla 100 ü geçmiş olması lazımm
acaba burda da mı torpil varr :26:
umarim guzel sonuclar alırsin bende diyetisyene gitmeyi düsünuyorum 5 kg kadar fazkam var8 seasn kavi 8 seans ozon sauna aldım ben, kampanyalı aldığım için pek sallamadım , 25 tl hepsi çok uygun geldi bana , 5-6 kilo versem yeter zaten , evet suyu eksik etmiyorum pek içmezdim normalde biraz da dikka edersem yediklerime çok fazla uğraşmam sanırım bakalım , gelişmeleri yazarım
ben fırsat sitesinden alıp gitmiştim fiyatını hatırlamıyorum hiç. ama bi işe yaramadığını söyleyebilirim. şimdi akupunktur düşünüyorum ona ne dersin julia?
julia sen evli değilmisin? ben seni evli ve çocuklu sanıyordum ama :26:
Akupunkturun kalıcı oldugunu söyluyorlar cnm ama ben korkarim oyle kulaga takılan igneden yaa
En bekarindan bekarim hemdeee amaa cok yakısıklı bir sevgilim var arada odunlugu tututp üzsede beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?