09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kibar sabıkalı çek
alem kızsınnn

Nezaketi elden bırakmam mapusta bile

Silinip silinmemesi önemli değil de
Ben haksızlık olarak görmüştüm 3 cezamda Natlus yüzündendi
Sonradan anladılar da ondan geri aldılar sandım
Hani bu da bi erdemdir tarzı düşündüm teşekkür ettim ne bilim

julia çok azmış fazlan , sen bilirsin ama aslınd akendi çabanla da verebilirsin

malüm yaz biraz kendini tutsam zor olmaz vermen ,

ben aslında platese gitmeyi istiyorum da kilo vermekten ziyade derdim sıkılaşmak eşim bıdı bıdı yapıyo nedense ona da

bende 8 hafta kavi ve sauna , bu sırada da akşamları yürüyüşe çıkıcam arada spor aletlerine de binerim parklardaki

neyseki pek zorlanmıyorum kilo verirken , bide ramazan geldi oruç tutuyorum haliyle beni fena eritiyo

takdir ettim valla seni bence benimde cezam haksız yere oldu. bütün suç mosmorumsu perdelerin benim bi suçum yoktu
7. aydayız ceza puanım 10. fena bi skor sayılmaz heralde. ama 1 gün bile bana zor geçti kk'sız kalmak ne korkunç bişemyiş. ben yaşamışım bu zamana kadar, sizsiz, çaresiz
şu natlusuda çok merak ediyom. açıp bakayım bikaç konusuna. sörvayvırdaki duygu olmasın bu sizin natlus

Yaşlarınız kaç
Ufukta evlilik var mı
Kaç görümcen ve eltin olması muhtemel
Bunlar önemli

1,5 yıllik bir iliskimiz var aska tovbe demis bir adamla yollarim kesisti bnmle beraber aşka tekrar inandi
Ben 25 yasindayim 9 yas var aramizda cnmm biraz yas farkı var ama o yasını hic göstermiyor vee biz birbirimiz icin yaratılmısız masallah diyin kızlar
Görümcem yok eltim var 1 tane kaynanam da var kaynatam sizlere ömür

çekirge yorumlarına koprum bu natlusla ilgili. ne değişik bir kişi o öle. yüzüne tükürsen yağmur sanıyor

Sadece eleştirmem yani baktım düzeldiler tebrikte ederim de
Bu kez yanlış anlamıştım

Evet ban kötü bi duygu ama bi banlandım mı devamı geliyo
O yüzdne bu profilimde çokdikkatli davranıyorum

evet baya geç kalmışsın 17inde evleneydin iyiydi
sen göççükmüşsünya la. kürkünü görünce bende 35 falan sandım. kaç yıldır kk dasın anacım sen?
eheheh 2010subattan beri burdayim kazik kadar oldum ne göccügü
harbiden julia 3 yılda 30.000 mesajı nası yaptınn

bide eleyraya bayan çene diyoruum

30000 de cok mu yaaaaa

21.06 da pudrapembesi olarak nick almış ama hesap geçici olarak pasif üzülme çek gelmiş

Bnm antonyo ile cok gezioz o yuzden cok yiyoru diyetisyene gitmezsem biraz zor verirrim

bu arada quarta mesaj atmış şimdi yemek satime göre ayarliycakmış . biz öğlen görüşüyoruz ey ahalii

Maşallah
İyi kabarık bi seceresi yok
Düğün ne zaman kısmetse
Sen 25 olduğuna göre o 34, çok bekleyemez gibi

çekirge yorumlarına koprum bu natlusla ilgili. ne değişik bir kişi o öle. yüzüne tükürsen yağmur sanıyor

Duruyo mu
Bi ara silmişlerdi onu komple
Sen git bi ona sor, o mükemmelmiş herkes kötüymüş, cadı, yılan, şeytanmış
Neyse çok anmayalım gelip izliyip kibliyolarmış
Ceza almayalım yine durduk yerde
Bir ki üç tıp

Memnun oldum Julia
Bende Çekirge, 26 oldum maşallah
1,5 yıllık evliyim, çalışıyorum
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum

Son düzenleme:

Maşallah
İyi kabarık bi seceresi yok
Düğün ne zaman kısmetse
Sen 25 olduğuna göre o 34, çok bekleyemez gibi

Dugünü seneye düsünüyoruz cnm sonbahara doğrudaa aile arasinda yüzük takalım die konustuk allahtan bisi cıkmazsaa ölmez sağ kalırsak

bu arada quarta mesaj atmış şimdi yemek satime göre ayarliycakmış . biz öğlen görüşüyoruz ey ahalii

aaa hadi yaaa süperrr
çok selem söyleee bizden de
resim çekmeyi unutma
ve bize göstermeyi

Cuma bereketi bir yoğunluk var sormayın
beğenp duruyorum anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…