kibar sabıkalı çek
alem kızsınnn
En bekarindan bekarim hemdeee amaa cok yakısıklı bir sevgilim var arada odunlugu tututp üzsede beni
bnde gidicem diyorum ama görünce belki vazgeçerim, canım çok tatlı
maşallah canım Allah bozmasın ilişkiniyaş kaç bu arada?
Nezaketi elden bırakmam mapusta bile
Silinip silinmemesi önemli değil de
Ben haksızlık olarak görmüştüm 3 cezamda Natlus yüzündendi
Sonradan anladılar da ondan geri aldılar sandım
Hani bu da bi erdemdir tarzı düşündüm teşekkür ettim ne bilim
Yaslandim kız 25 oldummevde kaldimm
Yaşlarınız kaç
Ufukta evlilik var mı
Kaç görümcen ve eltin olması muhtemel
Bunlar önemli
harbiden julia 3 yılda 30.000 mesajı nası yaptınn
bide eleyraya bayan çene diyoruum
takdir ettim valla senibence benimde cezam haksız yere oldu. bütün suç mosmorumsu perdelerin benim bi suçum yoktu
7. aydayız ceza puanım 10. fena bi skor sayılmaz heralde. ama 1 gün bile bana zor geçti kk'sız kalmak ne korkunç bişemyiş. ben yaşamışım bu zamana kadar, sizsiz, çaresiz
şu natlusuda çok merak ediyom. açıp bakayım bikaç konusuna. sörvayvırdaki duygu olmasın bu sizin natlus
eheheh 2010subattan beri burdayimevet baya geç kalmışsın 17inde evleneydin iyiydi
sen göççükmüşsünya la. kürkünü görünce bende 35 falan sandım. kaç yıldır kk dasın anacım sen?
harbiden julia 3 yılda 30.000 mesajı nası yaptınn
bide eleyraya bayan çene diyoruum
julia çok azmış fazlan , sen bilirsin ama aslınd akendi çabanla da verebilirsin
malüm yaz biraz kendini tutsam zor olmaz vermen ,
ben aslında platese gitmeyi istiyorum da kilo vermekten ziyade derdim sıkılaşmak eşim bıdı bıdı yapıyo nedense ona da
bende 8 hafta kavi ve sauna , bu sırada da akşamları yürüyüşe çıkıcam arada spor aletlerine de binerim parklardaki
neyseki pek zorlanmıyorum kilo verirken , bide ramazan geldi oruç tutuyorum haliyle beni fena eritiyo
1,5 yıllik bir iliskimiz var aska tovbe demis bir adamla yollarim kesisti bnmle beraber aşka tekrar inandi
Ben 25 yasindayim 9 yas var aramizda cnmm biraz yas farkı var ama o yasını hic göstermiyor vee biz birbirimiz icin yaratılmısızmasallah diyin kızlar
Görümcem yokeltim var 1 tane kaynanam da var kaynatam sizlere ömür
çekirge yorumlarına koprum bu natlusla ilgili. ne değişik bir kişi o öle. yüzüne tükürsen yağmur sanıyor
Maşallah
İyi kabarık bi seceresi yok
Düğün ne zaman kısmetse
Sen 25 olduğuna göre o 34, çok bekleyemez gibi
Memnun oldum Julia
Bende Çekirge, 26 oldum maşallah
1,5 yıllık evliyim, çalışıyorum
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum
bu arada quarta mesaj atmış şimdi yemek satime göre ayarliycakmış . biz öğlen görüşüyoruz ey ahalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?