09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım renk uyumu takıntısı bende de vardır. paspasın havlu ile bile uyumlu olacak. hatta daha kötü bişi söyliyim sana ben sabunu bile değiştiriyorum. mavi varsa sabun mavidir. pembe varsa sabunda pembedir. ama bu kadar para da verme yani.
zaten bu evde akıllılık yaptım somon ve pembe aldım paspasları sabun çok sıkıntı olmuyor3aşağı 5 yukaru aynı gibi. ama havlularım uyumlu yine

kızlar quarta ile buluşmaya kaçıyorum. öpüldünüz. afiyet olsun

Bende öyleyim ki

buda güzelmiş çek , ayrı yerden sadece beyaz çöp kovası alsan , hem sıkılıp değiştirdiğinde de başka çöp kovası almaana gerek kalmaz

Evet bunu beğendim çoluk çocuk gelirse bile kırmaz hem kelebekli
Bende öyle düşündüm ama sade beyaz olmasın diye pembeli kelebekli sticker yapıştırırım diye plan yaptım
Durumum vahim mi :26:

yok aslında durumun vahim değil, belki benimki vahimdir bende çok önemsemem sabunmuş havluymuş kendi içimde, genel uydu mu uydu gerisini pek sallamam

aslında çoğu kişi çöp kovasını gri metallar varya işyerlerinde falan da kullanılıyor onlardan alıyor , çoğu arkadaşımda gördüm

Ben biri farklı olursa rahat edemiyorum
Yoksa var kovam
Bu güzel dimi bende beğendim Ousa da gösterim
Diğerleri çok pahalı sonra misafirin biri kırar Ous'un kalbine iner
Bu kırılmaz hem sevdim kelebekli ve uyumlu
Sipariş ediyorum ?

Banyo seramiklerinle uyuyorsa al cnm güzelmis

julia sen bilirsin belki

ozon sauna ile ozon terapi aynı şeylermi

bi yerde kız ozon terapiyle selülitlerinden kurtulduğunu yazmıştı

bu sabah giyinirken dikkatimi çekti, resmen tam bir portakal kabuğu görünümündeyim benn

ahhh ah yaşlandım kıtır oldum artık

bence güzel çekk , diğeri ne o öyle 2 tane küçük altın al koy kenarı onu alcana

Normalde bende çok giyim için harcayana böyle derim he
Herkesin ilgi alanı farklı işte
Tamam alıyorum bunu aslında evde beyaz kovam da var ona sticker bulsam oldu bu iş
Ous çok sevincek

Banyo dolabım beyaz
Fayansları lila-açık pembe tonu
Paspaslarım çiçekli pembe
Bu uyar yani
Hem uygun hem cici
Havlumda var kelebekli

Tmm o zaman hemen gec siparisi
Bizde antonyomla gecen haftasonu led tv beyaz beko tv aldik cok guZel

Normalde bende çok giyim için harcayana böyle derim he
Herkesin ilgi alanı farklı işte
Tamam alıyorum bunu aslında evde beyaz kovam da var ona sticker bulsam oldu bu iş
Ous çok sevincek

ben de renk uyumuna çok dikkat ederim.
kıyafet ayakkabı çanta takı toka makyaj hepsi uyumlu tonlarda olacak corap bile yoksa asla rahat edemem.
kılık kıyafette de renk uyumunu bozan bir şey varsa gözümü tırmalar.
banyo seti bende alıcam bakıyorum ama beğenemedim.
fayanslarım bal köpüğü dolaplarımda beyaz kapakları bambu olacak, kimse önemsemez de ben içime sineni bulana kadar uğraşırım işte.

Tmm o zaman hemen gec siparisi
Bizde antonyomla gecen haftasonu led tv beyaz beko tv aldik cok guZel

iyi günlerde kullanın ,

bizde söz nişan isteme bile olmadan beyaz eşyalarımızı almıştık , evlenditen 3 ay sonra taksidi bitti çok iyi olmuştu erkenden almamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…