09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben geldim.KPSS de kredi ve yurtlar genel müdürlüğüne inşaat müh olarak atandım.ilk tercihimmiş ben bile şaşırdım ankarada o kadar az kadro vardı ki öylesine doldurmuştum

hayırlı olsun sebatiye abla, istiyor muydun?
sen özelde mi çalışıyorsun şimdi yoksa devlet memurluğu muydu? karıştırdım kusura bakma

ben geldim.KPSS de kredi ve yurtlar genel müdürlüğüne inşaat müh olarak atandım.ilk tercihimmiş ben bile şaşırdım ankarada o kadar az kadro vardı ki öylesine doldurmuştum

abla sen zaten memur değilmiydin ?

bilemicem artıkınn
ben yatınca aralayıp karşıya öle bakıyom

hoşgeldin kuzum
buluşma nasıl geçti

sen özelde mi çalışıyorsun şimdi yoksa devlet memurluğu muydu? karıştırdım kusura bakma

dünya senınde Allah güç kuvvet versin bacım
hiç stres yapma kendine
ne dünyanın derdi biter ne düğün bilmemne telaşı
tyadını çıkar herşeyin keyif al sıkıntı yapma.

Wuhuu süper bişey bu
Islatalım

:44::44::44::44::44: ordan çok mu garip duruyorum söyleyin aa dostlar eğilim büküleyim belkim düzelirim

abla sen zaten memur değilmiydin ?

hoşgeldin kuzum
buluşma nasıl geçti

güzel geçti kuzum. konuştuk hep. çok tatlı biriii oğlunun fotosunu gösterdi. tosuncuk ama yaa çok tatlı. hemen bi kız bebek yapmam lazım. gerçi kızımı tee maraşlara veremem ama damat alırız bişi olmaz
dünürle arayıda sıcak tutayımm

Wuhuu süper bişey bu
Islatalım
:113::113:

yok yahuu o kadar değil nasıl bir kurumdur maaşı nedir hiç bilmiyorum ama burdan kurtuluyorum.nerdeyse tükenmişlik sendromundan hastaneye yatacak hale geldim

Son düzenleme:

dünya senınde Allah güç kuvvet versin bacım
hiç stres yapma kendine
ne dünyanın derdi biter ne düğün bilmemne telaşı
tyadını çıkar herşeyin keyif al sıkıntı yapma.

sağolasın fallencim
öyle walla elimden geldiği kadar herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum özeniyorum hevesleniyorum.
zaten insanoğlunun telaşı bitmesin insanın yaşama sarılmak için sebebi olması lazım.
bu biter başka şeyler başlar ama hep güzel telaşlarımız olsun hayatımızda hepimizin

yok yahuu o kadar değil nasıl bir kurumdur maaşı nedir hiç bilmiyorum ama burdan kurtuluyorum.nerdeyse tükenmişlik sendromundan hastaneye yatacak hale geldim

Fazla hürrem izleme sen şükret

Ancak geldi millet ben bayılmadan bi yemeğe çıkayım

gofrettoya da cevap vermiş olayım.13 yıldır aynı yerde devlet memuru olarak çalışıyordum.değiştirmek için kpss ye hazırlandım ama yılmayacagım 2014 de tekrar çalışıp gireceğim.

sevdim bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…