09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

saol canım. dedikodunuzu yaptık

:))
dondurma yeriz bol bol öyle deme piyooo

kulaklarımız çınladı zaten :)
quartayı çok seviyorum ekrandan bile samimi ve pozifit kişiliği hissediliyor, ondan iyi dünür olmaz kuzum
tabii önce babalığı hak edecek adam gibi ous bulmalı sana

senide ayrı seviyorum unutma :)

Son düzenleme:

Amin canımmmm benımmm aminnn

Fazla hürrem izleme sen şükret

Ancak geldi millet ben bayılmadan bi yemeğe çıkayım

yemekmi bu saatteeeee

kredi yurtlara işimiz düşerse yardımcı olursun artık

sende eltine takıksın bende yengeme hahahahha

ayy elti dedinizde tatil ayarladık didimde koca ucak biletlerini 1 gun öteledi araba kiralayıp cümbür cemaat anasına gidecekmişiz.allahtan eltinin olmayacagı bir vakit eylul ama yine de sinirlerimi bozmaya yetiyor.neymişefendim halası ölmeden bizim kuzuyu bir göreyim demiş.yaa sabır.senin aklın yerinde mi dedim.bu kadar duygusal davranma halan telefonda öyle der ama yaptıklarına bak bir kere bile ne yapıyorsunuz o da sizin evladınız durun demedi dedim.

olar bebem. bizde öğlen çıtır bodrum mantısı yedik, kahve içtik ve çikolatalı çiiskek yedik

haklısın canım dünür olmaz. bana çekiştircek malzeme lazım. sakinlik mizacıma ters eledim oniiii

ivet ous aranıyor
bende seni seviyorum ilkgöz ağrım benim

hb canım
evlenmedim daha az kaldı gün sayıyor gibi birşeyim işte
düğün 24 ağustso inşaallah
telaşlar koşturmacalar deli bir şekilde gidiyor işte
ama çok şükür diyelim
allah yardımcımız olsun
sen nasılsın nasıl gidiyor
ev iş hayatı vs vs

yok yahuu makamda felan gözüm yok ama mesleki tatminde önemli yani

orası öyle tabi. ne zaman işbaşı yapacaksın?

bu arada kadroya alıyorlarmış sözleşmelileri kesinmiş. bilen var mı? boşu boşuna kpss için uğraştın abla. bi dayı olaydı şimdi milletvekilliğini kapmıştın

az olsun ama yetsin canım ya ben de fena değil maaşım alıyorum da 930 kiraya gidiyor e bana ne kalıyorki zaten.
gerçi önümüzdeki aydan itibaren 830 vercemde

930 MUUUUU nasıl yaaaa

sen aielenle yaşamıyormusun çiçemmm

ben eve kuruş vermiyorummm

yinede kuruş birikimim yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…