09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hoşbuldum ablacım sende hoş geldin sefalar getirdin
Sorma baksam devamı gelir de bakmıyorum artık
Ama sanki tek ben değil çoğu kişi bırakmış oraları, pek bi durgunluk hakim gibi :6

Hoş gördüm fıstığım sağol
Dikkatimi çekti benşmde eskisi gibi tanıdığımız arkadaşlarımız pek yok artık orada

Hanım ablaya çay verdiniz dimi ben yokken
Saygıda kusur etmeyin

çek çiğim ben hazırlamıştım ama ikram edemedim. e sen ikimizdende yaşça küçük olduğuna göre ellerinden öper. yiyecek bişeylerde demiş sen onuda hazır ediver

not: resim eklemeyi bilmeyen piyon.

e kelesçi abla nerelerdeydin anlat azıcık. tatile gittinmi geldinmi?

Yok anacım ıce tea ile kandırmaya çalışıyor piyonist .
Furacam yoksa çayım gelmezse ona göre

Bunlar biraz üşengeç ablacım, hazıra kaçmak için Ice Tea teklif etmişlerdir
Buyur en önce büyüklere ikram edilir tavşan kanı ayıptır söylemesi
Sonra onlarda alabilir diğerlerinden, hayrıma

Ben sizin gibi değilim misafir perverim
Çayları dağıttım bile
Yardım ettiğiniz yok ikramlıkları da şimdi koyuyorum
Eh haberli gelseydiniz daha çok hazırlık yapardım da aceleden olduğundan bunlarla yetinin

İzmirdeydim düğün vardı 1 hafta kalıp döndük işte,eve gel iş güç derken pek te fırsat bulamadımsiteye girmek için

Ice tez beni kesmez illa çay olacak bana
Ohh ellerine sağlık hemde davşan kanı olmuş çaylar

ben almim diyetteyimm , çayımı alıyım bari şekersiz tarafından,

zaten ikramlardan birer tane alsam bitiremem sığırmıyım ki 4 tane midem olsun :26:

Benim böyle şeyler ilgimi çeker nedense tembel miyim pratik şeyleri mi seviyorum bilmem

ya bu pratık değilki ekstradan bulaşık çıkartıyo

bide şu ıce teayı neden ben hiç sevemedımya hepsını denedım ama yok çok çirkin oya mıllet içerken kırılıyo sevmeyen yokmu şunu

buyrun buda benım ıkramım :131::131::131::131:acele etmeyın sıraya gırın hepinize yetıcek kadar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…