bende badem yiyorum tok tutuyor baya
Katiee hoş geldinn canımm
İzmirdeydim düğün vardı 1 hafta kalıp döndük işte,eve gel iş güç derken pek te fırsat bulamadımsiteye girmek için
Ice tez beni kesmez illa çay olacak bana
Ohh ellerine sağlık hemde davşan kanı olmuş çaylar
oh oh maşallah. gençleride evlendirmişsin. darısı başıma diyim. banada bi el atta sultanlığı bitireyimartık bekarlığın sultanlığından evimin sultanlığına geçiş yapmak istiyorum
sende çoluk çocuk varmı?
badem iyidir kaju ve kabak çekirdeği de ye gofretcan çinko ihtiyacını karşılar, bağışıklığı güçlendirir
oh oh maşallah. gençleride evlendirmişsin. darısı başıma diyim. banada bi el atta sultanlığı bitireyimartık bekarlığın sultanlığından evimin sultanlığına geçiş yapmak istiyorum
sende çoluk çocuk varmı?
Kendim paylaştım kendi canım çekti
Yemekten de yeni geldim üstelik
hoşbuldumdondurmadan buyurmazmısın
sende çoluk çocuk varmı?
hiç bi çıkolata halleyınkı kadar tatlı gelmıyor bana bide metro bıde albenı bide bideeenerden çıkardınız bu muhabbetıyaa psm dönemımdeyım bıde
yafrum acele etme bazen sırf kafa dınlemek için boşanasım geliyo keyfını çıkar bekarlığın
hiç bi çıkolata halleyınkı kadar tatlı gelmıyor bana bide metro bıde albenı bide bideeenerden çıkardınız bu muhabbetıyaa psm dönemımdeyım bıde
Ohooo yaklaşık ben kadar kızı var
Saygıda hörmette kusur etmeyin didim ben size
Yanında kola olacak onunn
yafrum acele etme bazen sırf kafa dınlemek için boşanasım geliyo keyfını çıkar bekarlığın
Insanoğluyuz işte
bekarler evlenmek, evliler boşanmak ister zaman zaman
yazın kışı, kışın yazı özlediğimiz gibi tıpkım
İnsanoğluyuz işte
Bekarler evlenmek, evliler boşanmak ister zaman zaman
Yazın kışı, kışın yazı özlediğimiz gibi tıpkım
Dur şimdi korkutma kızları
doğru dediniz kızlar,
evlilik aslında bir çember gibi, içindekiler dışına, dışındakiler içine girmek istiyor.
walla ben boşanmak istemiyorum.boşansamda birlikte yaşarız
çok şükür sonunda yararlı bişeyi sevebilmişim
Ben badem çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?