Bugün imalardan gidiyorum idare et beniyoksa cok pis patlıcam
Neisetmm valla platonik takılıcam bdvylen
günaydın gençlerr
ve kendini geç hissedenlerr ,
asyalııı rüzgar olabilir mi gerçi aklıma rüzgar erkoçlar geliyo ama olsun güzel isim
bi de ben çağın ismini de çok seviyorum
Hayrola cicim
Bi süre girme, sonra alışıyosun
Hem burası daha iyi tanımadığın insanlara laf anlatıp kendini paralamana gerek yokmuş
Gecen cuma değilde ondan önceki cuma kardeşim aradı "abla la kızılayda bi tane medyum var hadi oraya götürim seni, iş yerindekilerde geliyo" dedi. E hadi gidelim dedik.
Neyse ilk ben girdim medyumcuğumun yanına, evdeki mia ya kadar bildi la, evde beş nüfus var dedi, bi de kücük bişi var kedi o dedikedi değil o kızım o benim dedim neyse bişiler daha söyledi, sonra ben cıktım, kardeşin bütün arkadaşlaraı gelmişlerdi. Murat diye bi cocuk daha geldi, bankadan ticari şube, öyle muhabbet ettik. O da boşanmış, 6 ay evli kalmış. Önceden selamlaşmıştık ama epey muhabbet ettik, kediden miadan fln, onu da zorla getirmişler.
Ertesi gün de aramış kardeşimi telefonumu istemiş, bakanlıktan bişi sorucam diyeee :) Haftasonu buluştuk, göl kenarında sohbet ettik. Öyle işte
Arada akşam buluşuyoruz, flört mü oluyodu bunun adı
olabiler kızımın adı asya ona uygun olabilir bide oğuz han kağan vs türk isimleri var ya onlar çok hoşuma gidiyor
Akıllı kızsın Çek, seviyorum seniOlay bu kadar güzel özetlenebilirdi ancak
Ooo hayırlı işler bol güneşler pampa
Görcez bakalım, biraz kasıntı bir tip ama bakalım
hmm murat demekGecen cuma değilde ondan önceki cuma kardeşim aradı "abla la kızılayda bi tane medyum var hadi oraya götürim seni, iş yerindekilerde geliyo" dedi. E hadi gidelim dedik.
Neyse ilk ben girdim medyumcuğumun yanına, evdeki mia ya kadar bildi la, evde beş nüfus var dedi, bi de kücük bişi var kedi o dedikedi değil o kızım o benim dedim neyse bişiler daha söyledi, sonra ben cıktım, kardeşin bütün arkadaşlaraı gelmişlerdi. Murat diye bi cocuk daha geldi, bankadan ticari şube, öyle muhabbet ettik. O da boşanmış, 6 ay evli kalmış. Önceden selamlaşmıştık ama epey muhabbet ettik, kediden miadan fln, onu da zorla getirmişler.
Ertesi gün de aramış kardeşimi telefonumu istemiş, bakanlıktan bişi sorucam diyeee :) Haftasonu buluştuk, göl kenarında sohbet ettik. Öyle işte
elmayraaaaaaaaaaaaaaaa kimle tanıştın hele anlatı ver hemde medyumda
sovr hoşgeldin
piyon nasılsın kuzum ?
maşallah maşallah flört olmaya başlamış devam devamGecen cuma değilde ondan önceki cuma kardeşim aradı "abla la kızılayda bi tane medyum var hadi oraya götürim seni, iş yerindekilerde geliyo" dedi. E hadi gidelim dedik.
cenk kaan olabilir bebişim :) Kültigin koyya da kutagobilig
so vee reeeee ayıpgülüüüüümmmmmmm :)
iyiyim bilimcim sen naıslsın? nasıl gidiyo gebelik? kocayle herşey hoşbeş mi?
gofrettoyu soramadım o nerelerdekine acap
iyiyim bilimcim sen naıslsın? nasıl gidiyo gebelik? kocayle herşey hoşbeş mi?
gofrettoyu soramadım o nerelerdekine acap
Bugün topik pek bi coşkulu
Hoş geldin piyonist
Kaçırdıklarım da hoş gelmiş
Gofretto yoğun, çalışıp duruyo yavrıcak
ellmmm hayırlısı olsunn
azcık flört ediyonuz işte ne güzell
uslu dur yanında da cadı olduğunu anlamasın
Yaş kaç
Nasıl bi tip
Ne iş yapar vs.
hmm murat demek
murat koyuyumda turat at diyen çıkmasın öncelikle
hadi hayırlı olsun elmayram elektirik aldınmı gülüm nasıl adama yakışıklımı nelerden konuştunuz bu arada???????????
maşallah maşallah flört olmaya başlamış devam devam
altay nasıl
benim ismimi mi demek istedin , yani ayıplı gülmü demsek istedin
hafta başı benim ayarlar bozukkgeri dönmem lazım ama beyin işlemiyoo
alt yazılı idare edelim bikaç saat olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?