09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Pazar günü Ramazandan önceki son kahvaltı diye
Mükellef bi sofra kurdum
Artık sahur da yeriz kahvaltılık filan

Wuhuuu

Kelli felli değil en azından otoparkçı gibi

Yaşı da iyi

özellikler iyi duruyo bakalım bekleyip görcen artık

kanın ısınmış gibi hadi hayırlısı

çek güzeli bana laf atıyodun ouslar bitmiyo die kaldıki 1 tanesiyle bile birebir görüşmedim elme niye bişi demiyon gızımmmm?
maşallah pek aktif hatunsun elm. kendimi ezik hissettim şimdi. tutmayın bende bulucam

Anladım ki herkesin çevresi Ous dolu
Bizim burdakiler geneli emekli ve hala çalışan tipler, babam yaşında

elllm senin seslenmeni yerim benn ,

beyaz kelebeğim

bugün hepinize narin ve kibar olucak, küfür etsenizde size tatlı dille karşılık vericemm

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misalii

asyacuğum kızmmaaa bak aras -asya uyumlu oluyo bence

Wuhuuu

Kelli felli değil en azından otoparkçı gibi

Yaşı da iyi

özellikler iyi duruyo bakalım bekleyip görcen artık

Kafamı karıstıran tek sey neden boşandığı. Bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz neticede, dur bakalım izlemedeyim :)

maşallah pek aktif hatunsun elm. kendimi ezik hissettim şimdi. tutmayın bende bulucam

Ben booşanmaya karar verdiğimde bir daha asla kimseyle olamam zannediyordum. Ama oluyomuş. Bişi yapmıyorum ki denk geliyo.

Next bizim kurumdandı, otoparkcılar fln isin esprisi, öğlen yemeğe indiğimde bile dünya kadar adam kesiyo :S Ama yas o işler

Anladım ki herkesin çevresi Ous dolu
Bizim burdakiler geneli emekli ve hala çalışan tipler, babam yaşında

Bizim kurumdaki ousların en büyüğü 81li ama coğu badem bıyık, kalanını da kapmışlar Allah yerlerine yakıştırsınnn

Sevgi kelebeği aşk pıtırcığı :)

slmmmm :) bu gün iğrenç pazartesi günü sizlerle sohbete geldim :) Günümüzü güzelleştirelim :)

Kafamı karıstıran tek sey neden boşandığı. Bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz neticede, dur bakalım izlemedeyim :)

Şimdiden sebebini bilemezsin de
Her zaman erkek hak ediyo olmayabilir, belki de bu kez kadın hak etmiştir boşanmayı
Ama tabi sen onun dediklerine kayıtsız şartıs zinanma, kimse ayranım ekşi demez
Davayı kim açtıysa o haklıdır bence

Çek haftasonu pasta yaptım bi de börek bak bakalım beğenecek misin ahahahahahha

Bu halleyli pasta, cikolata soslu halini cekemedim

Bu da kolay su böreği

Balım kaymaklım yeni ous adayının krtiterleri iyi gibi, tabii zamanla anlaşılır bazı şeyler.
Boşanmak herkesin başına gelebilir de sebebi önemli çok da evli kalmamış arkadaş.

Hayırlısı olsun inşallah.

Avşa tatili için de, Denizi çok güzel ama ada sonuçta yapacak pek bişey yok 3 günden sonra insanın canı sıkılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…