asyalıııı ismail hakkı da koyabilirsinn
kahtalı mıçı da olabilirrr
kızmıyon demiii
uras yada aras da olabilirrr bak
83lü, beyaz tenli, yakışıklı değil ama hoş cocuk. En azından takım elbiseyi kaldırabilecek kadar düzgün fiziğiBankada, ykb, ticari şubeye bakıyo, kobi yönetmeni miymiş neymiş, atmayayım cok anlamıyorum cünkü.
2009 da evlenmiş, bir yıl sonra boşanmışlar. Onu cok fazla deşmedim ayıp olurdu cünkü. Dakka bir gol bir :)
Sohbeti güzel, esprili. Şimdilik söyleyeceğim bunlar :) whatsupp tan günaydın mesjlarıyla uyanmaya basladım
Uslu bir kız cocuguuu gibi takılıyorum
83lü, beyaz tenli, yakışıklı değil ama hoş cocuk. En azından takım elbiseyi kaldırabilecek kadar düzgün fiziğiBankada, ykb, ticari şubeye bakıyo, kobi yönetmeni miymiş neymiş, atmayayım cok anlamıyorum cünkü.
2009 da evlenmiş, bir yıl sonra boşanmışlar. Onu cok fazla deşmedim ayıp olurdu cünkü. Dakka bir gol bir :)
Sohbeti güzel, esprili. Şimdilik söyleyeceğim bunlar :) whatsupp tan günaydın mesjlarıyla uyanmaya basladım
olmaz o kel sarkıcı geliyo aklımagöztepe koy bari
Seni seslendim ben
kanın ısınmış gibi hadi hayırlısıUslu bir kız cocuguuu gibi takılıyorum
olmaz o kel sarkıcı geliyo aklımagöztepe koy bari
Seni seslendim ben
çek güzeli bana laf atıyodun ouslar bitmiyo die kaldıki 1 tanesiyle bile birebir görüşmedim elme niye bişi demiyon gızımmmm?
maşallah pek aktif hatunsun elm. kendimi ezik hissettim şimdi. tutmayın bende bulucam
Wuhuuu
Kelli felli değil en azından otoparkçı gibi
Yaşı da iyi
özellikler iyi duruyo bakalım bekleyip görcen artık
maşallah pek aktif hatunsun elm. kendimi ezik hissettim şimdi. tutmayın bende bulucam
Anladım ki herkesin çevresi Ous dolu
Bizim burdakiler geneli emekli ve hala çalışan tipler, babam yaşında
elllm senin seslenmeni yerim benn ,
beyaz kelebeğim
bugün hepinize narin ve kibar olucak, küfür etsenizde size tatlı dille karşılık vericemm
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misalii
asyacuğum kızmmaaa bak aras -asya uyumlu oluyo bence
sanırım bu muhabbet beni aşar ablalar Allaha emanet olun
Pazar günü Ramazandan önceki son kahvaltı diye
Mükellef bi sofra kurdum
Artık sahur da yeriz kahvaltılık filan
Kafamı karıstıran tek sey neden boşandığı. Bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz neticede, dur bakalım izlemedeyim :)
Bende dışarda mükellef bi kahvaltı yaptım Ramazan öncesi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?