- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
canım bizde ırsi galiba, ablamda dün 41 haftasını doldurdu, bugün doğuma aldılar artık onuda,
ben avcılar hospital'da yapıcam doğumu, kendi doktorum gelecek doğuma, Ferhat Uysal,
doğumdan sonra deneyimlerimi paylaşırım artık
abla - kardeş aynı günlerde doğum yapacaksınız ne kadar güzel zemuszemus
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin prensesinizi :asigim: :Saruboceq:
hmmm yakın oturuyoruz anlaşılan doktor ismi de tanıdık geldi
annemin doktoru da Ferhat Uysal bi ara Doğan Hastanesi'ndeydi hala orada mı bilmiyorum
İncirli caddesinde özel muayenehanesi de var, çok iyi bir doktor diyorlar inşallah memnun kalırsınız :Saruboceq:
canım doğandan ayrıldı artık, muayenehanesinde bakıyor, kendisine sonsuz güvenim var, gerçekten çok iyi bi doktor bence , çok memnunum
merhaba kızlar,
sonunda bende minik meleğimi kucağıma aldım, o kadar mutluyum ki anlatamam size, dünyada bundan daha güzel bi duygu olamaz kesinlikle.
doğumuma gelince, biliyosunuz normal doğumu istiyordum ama bebeğim gelmeyince sezaryen olmak zorunda kaldım. çok kolay bi doğum oldu, spinal sezaryen oldum, doktorum ve anestezi uzmanları çok başarılıydı, neredeyse hiç ağrım olmadı, kızımım herşeyiyle ben ilgilendim ilk günden beri. ameliyattan çıkarken gülüyodum, beni görenler inanamadılar. kızımı ilk ben gördüm, ilk ben öptüm, çok çok çok güzel bi duygu.
Rabbim herkese benimki gibi kolay bi doğum nasip eder inşallah, desteğiniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim,
canlarım hepinize teşkkür ederim, fazla giremiyorum nete kızımla ilgilenmekten, buldumcuk olduk :)))
kızlar Rabbim hepinize nasip etsin inşallah bu güzelliği...
merhaba kızlar,
sonunda bende minik meleğimi kucağıma aldım, o kadar mutluyum ki anlatamam size, dünyada bundan daha güzel bi duygu olamaz kesinlikle.
doğumuma gelince, biliyosunuz normal doğumu istiyordum ama bebeğim gelmeyince sezaryen olmak zorunda kaldım. çok kolay bi doğum oldu, spinal sezaryen oldum, doktorum ve anestezi uzmanları çok başarılıydı, neredeyse hiç ağrım olmadı, kızımım herşeyiyle ben ilgilendim ilk günden beri. ameliyattan çıkarken gülüyodum, beni görenler inanamadılar. kızımı ilk ben gördüm, ilk ben öptüm, çok çok çok güzel bi duygu.
Rabbim herkese benimki gibi kolay bi doğum nasip eder inşallah, desteğiniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?