Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testiniz erken gebelik testi miydi? Eğer normal kaset test ise çıkmayabilir.Kızlar bat 1 Ekim bu gün dpo 12. Gün sabah ilk idrarla test yaptım ama kaset test silikte olsa bir şey varsa çıkar diye çıkmadı bu ay da boş geçti sanırım dimi olsa çıkar miydi
Kızlar banada bir yorum yapar mısınız![]()
henüz cok erken adet için yumurtlama kanamasi diyecegim oda pihtili olmaz tekrar mi adet oldunuz acabaCanım günaydın ya benim çok acayip şeyler oluyor bu ay bilmiyorum ama Eylül'ün 13'ünde adet oldum 27'sinde pembe leke geldi anlamadım yani tam adetin 15 gününe denk geliyor şu an 3 gündür geliyor ve kırmızıya döndü kanama şeklinde geliyor pıhtılı hatta randevu aldım ama ona da 10 gün var ondan önce de randevu Yok bulamadım niye böyle oluyor hiç anlamadım yani 15 gün önce adet oldum 15 gün sonra tekrar oldu m şaka gibi
evet doktor istedi, tikaniklik varsa da açıldı attik dedi, 3 gun iliski yasak sonra gun asirjama şöyle bir problem var esim hafta sonu sehur disina cikiyor bir sure yok ve ben suan yumurtlama donemimdeyimSendende mi doktor istedi canım , tıp merkezi gibi biryer sanırım sanomed , haber ver muhakkak seni merak ederim![]()
Hayır normal kaset testti ama silikte olsa çıkmaz miydiTestiniz erken gebelik testi miydi? Eğer normal kaset test ise çıkmayabilir.
Ben de aynı durumdayım arkadaşım. Benim dpo 14. Yaptığım tüm testler negatif çıktı. Bir umut bekleyelim bakalım regl olana kadar. Yerleşme kanaması yaşadın mı?Kızlar bat 1 Ekim bu gün dpo 12. Gün sabah ilk idrarla test yaptım ama kaset test silikte olsa bir şey varsa çıkar diye çıkmadı bu ay da boş geçti sanırım dimi olsa çıkar miydi
Kızlar banada bir yorum yapar mısınız![]()
Hayır yaşamadım canım ama her an olcak gibi hissiyat var testler de negatif olunca umudumu kaybetmeye başladımBen de aynı durumdayım arkadaşım. Benim dpo 14. Yaptığım tüm testler negatif çıktı. Bir umut bekleyelim bakalım regl olana kadar. Yerleşme kanaması yaşadın mı?
Ben dpo 11 ve 12’de lekelenme yaşadım. Beni de o umutlandırdı ama hala negatif. Gribim ama ilaç içemiyorum yine ne olur ne olmaz diye regli bekleyeceğim. Evet her an olacak gibi bir doluluk bende de var. Ve en çok rahatsız eden göğüs şişliği, 3 beden falan büyüdü resmen. Gebelik yoksa da hormonal bir sıkıntı var demekki.Hayır yaşamadım canım ama her an olcak gibi hissiyat var testler de negatif olunca umudumu kaybetmeye başladım
Benimde oyle ya goguslerim inanılmaz agriyor yumurtlamadann beri ve sis hissediyorum benim pik günleri 16 17 catlama 18 diBen dpo 11 ve 12’de lekelenme yaşadım. Beni de o umutlandırdı ama hala negatif. Gribim ama ilaç içemiyorum yine ne olur ne olmaz diye regli bekleyeceğim. Evet her an olacak gibi bir doluluk bende de var. Ve en çok rahatsız eden göğüs şişliği, 3 beden falan büyüdü resmen. Gebelik yoksa da hormonal bir sıkıntı var demekki.
Ben dpo 11 ve 12’de lekelenme yaşadım. Beni de o umutlandırdı ama hala negatif. Gribim ama ilaç içemiyorum yine ne olur ne olmaz diye regli bekleyeceğim. Evet her an olacak gibi bir doluluk bende de var. Ve en çok rahatsız eden göğüs şişliği, 3 beden falan büyüdü resmen. Gebelik yoksa da hormonal bir sıkıntı var demekki.
Benim de 15 pik, 16 çatlama idi. Umarım gebeliktendir. Negatif gördükçe umudum azaldı. Bugün grip için gittiğim aile hekimim idrara hemen yansımayabilir 2-3 gün daha bekle dediBenimde oyle ya goguslerim inanılmaz agriyor yumurtlamadann beri ve sis hissediyorum benim pik günleri 16 17 catlama 18 di
Aynı böyle benim de gölge bile yok. Kalbimiz kadar temizGöğüs şişliği ve hassasiyeti bendede var ama test böyle maalesef
Benimde 2 Ekim bat. Ne gibi belirtiler var sizde.Benimde bat 1-3 ekim her ay 1 2 gun gec veya erkenn olabiliyorumarım guzel sonuçlar alırız hepimizz
![]()
Umarım gebeliktendirBenim de 15 pik, 16 çatlama idi. Umarım gebeliktendir. Negatif gördükçe umudum azaldı. Bugün grip için gittiğim aile hekimim idrara hemen yansımayabilir 2-3 gün daha bekle dedi
Geçmeyen gogus agrisi her ikisinde de ara ara kasiklarim agriyor ve saçma bir sekildde gozum seyiriyor ne alakaysa xbxnxn kendi kendime belirti aramaya çalışıyorum fjjfBenimde 2 Ekim bat. Ne gibi belirtiler var sizde.
Yok sanmam geç yumurtlamadım çünkü ovulasyon takibi yaptım geç döllenme olamaz benimki maalesefAynı böyle benim de gölge bile yok. Kalbimiz kadar temizumarım geç döllenmedir
![]()
Geçmeyen şiş ve ağrılı göğüs. Karın şişkinliği. Ara ara kasık ve bel ağrısı. Birde beyaz akıntı var 5 gündür 3, 4 damla akıyor.Geçmeyen gogus agrisi her ikisinde de ara ara kasiklarim agriyor ve saçma bir sekildde gozum seyiriyor ne alakaysa xbxnxn kendi kendime belirti aramaya çalışıyorum fjjf
Olsun belki bir sonraki ayda olur hiç canını sikmaevet doktor istedi, tikaniklik varsa da açıldı attik dedi, 3 gun iliski yasak sonra gun asirjama şöyle bir problem var esim hafta sonu sehur disina cikiyor bir sure yok ve ben suan yumurtlama donemimdeyimyani bu ay sıfır ihtimal
Reglden sonraki 7 gün içinde çekiliyormus bu ay günüm geçti bir dahaki reglden sonra artıkErken yaptitman iyi bence çünkü bazen doğuştan bazen de evlilikten önce geçirdiğin herhangi bir enfeksyondan dolayı kapali oluyormus ben hiç bilemezdim hsg nedir vs hiçbir doktor da söylemedi evliliğimin 1.5 sonunda buradan hsg yi öğrenip kendim çektirdim ve ikisi de kapali çıkmıştı bu sene tekrar çektirdim yine kapalı çıktı belki kimyasladan bezen kapanıyor sende yine olur ilkinde kimyasal olmuşsa