Bazende gebelık varsada çıkıyor dıyorlardı ama bende tam olarak bılemedm canmOvulasyon testi vardı onu yaptım oda pik çıktı halbuki 8 gün önce pikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazende gebelık varsada çıkıyor dıyorlardı ama bende tam olarak bılemedm canmOvulasyon testi vardı onu yaptım oda pik çıktı halbuki 8 gün önce pikti
Regl olana kadar Ümit var canım üzülme bir bekleyelim bakalımKızlar regle son 3 gün akıntım var ve regl oncesı bende baş agrısı çok şiddetli olur ve bugün başımın agrsndan duramıyorum sanırım bu ayda olmadı nasıp deglms kasıklarımda agryr![]()
Bende hiç anlamıyorum canım belki fikri olan vardır diye yazmak istedimBazende gebelık varsada çıkıyor dıyorlardı ama bende tam olarak bılemedm canm
Bende brsey yok ara ara hafif sanci var amaBenim peçeteye iki damla kadar silik kan geldi daha da bişe gelmedi duphastona başladım
Hayirlisi olsun ben regli bekliyotum ama gecen ayda boyle oldum amaBende ayni sekilde ayniyiz bekleyelim bakalimmm![]()
sizin bat da 4 Ekim diye hatırlıyorumHayirlisi olsun ben regli bekliyotum ama gecen ayda boyle oldum ama
Evet bugun okursever seninle ayniyiz galiba.sizin bat da 4 Ekim diye hatırlıyorum
Aynı benim de cnm baş ağrısı kasık ağrısı çok fazla reglyme 3 gün var. Hayırlısı diyelim olur inş. Sabır bakalım. Mevlam iyisini bilirKızlar regle son 3 gün akıntım var ve regl oncesı bende baş agrısı çok şiddetli olur ve bugün başımın agrsndan duramıyorum sanırım bu ayda olmadı nasıp deglms kasıklarımda agryr![]()
Ben soğan kürü yaptım cnmBende bugun kontrol icin gittim. Sağ yumurtalığında 2-3 cm kist var ama cikolata kisti demek için 2 ay bekleyelim. Sonra bakalim dedi. Tecrübesi olan var mi cikolata kistiyse ne yapacağım. Gebeliğe engel bir sey mi?
Akıntında varmı canm ,3 gündür benm akıntımda var bunlara ek, belrtı aramıyorum ama olanları söylemek ıstedımAynı benim de cnm baş ağrısı kasık ağrısı çok fazla reglyme 3 gün var. Hayırlısı diyelim olur inş. Sabır bakalım. Mevlam iyisini bilirUmut kesmiyoruz sitres yapmıyoruz.
![]()
İğne batmaları gebelık belrtısı dıe duymuştum canm inşallah oyledırBugün sol tarafıma iğne batırır gibi aşırı sancı girdi nedeni neden olur bilen varmı. Reglye 3 gün var aşırı sıvı tüketiyorum ama çok fazla da idrara çıkıylrum.
Ben de direk duphastona başlamıştım ya aşırı bulantım var yatıyorum şimdi.Evet bugun okursever seninle ayniyiz galiba.
Ya benim pek umudum yok aslinda son iki aydir ayni seyler oldu hep ondan bir mana arayamiyorum hatta bugun ilislki yasayip kaslaro gevseyip gelmesini kolaylastirmayi dusunuyorum
ne icin basladin ki onu.Ben de direk duphastona başlamıştım ya aşırı bulantım var yatıyorum şimdi.